Actuem per Ucraïna!

Novament, demostrem que som activistes i no podem quedar-nos amb els braços plegats; per això, tenim cura del benestar emocional del voluntariat i de famílies d'acollida d'afectats per la guerra d'Ucraïna

450
go

A DKV, unim forces amb la Fundació Salut i Persona, una entitat experta en l'àmbit de la salut i del benestar emocional, per oferir acompanyament telefònic psicosocial. 

telèfon 900 gratuït 24/365

S'ha habilitat el telèfon 900494279 gratuït les 24 h del dia els 365 dies de l'any, per al voluntariat d'entitats socials que estan actualment donant suport als refugiats d'Ucraïna a Espanya, així com a les famílies d'acollida.

Per poder fer la trucada, hauràs de donar la clau d'accés "DKV amb Ucraïna" i, si tens preguntes, pots escriure'ns a empresa.responsable@dkvseguros.es.

vídeos de formació

Oferim una plataforma de suport sociopsicològic amb una sèrie de vídeos de formació per a voluntariat i famílies d'acollida de refugiats de la guerra d'Ucraïna.

Només cal registrar-se per començar a visualitzar-los i, en finalitzar-los, s'haurà de fer un qüestionari per verificar que els conceptes s'han comprès correctament.

Veure vídeos

Guia d'emocions per als nens

A més, hem creat una guia destinada als nens i nenes amb l'objectiu d'ajudar-los a expressar les seves emocions. Un emocionari en què es dibuixen 8 emocions bàsiques explicades tant en castellà com en ucraïnès.

Veure emocionari

Plataforma de telemedicina

Juntament amb Open Arms, hem posat en marxa "Metges per Ucraïna", una plataforma de telemedicina per oferir assistència mèdica digital gratuïta a les persones afectades per la guerra a Ucraïna.

Un servei on el personal mèdic voluntari ofereix assistència a través de xat, en ucraïnès i anglès. I es poden fer consultes des de qualsevol país.

Accedeix a Metges per Ucraïna