A lo caos

Entre l'art i la discapacitat

A lo caos

Aquesta proposta multidisciplinària es desenvolupa en el marc de la cinquena edició del Festival 10 Sentits. Una exposició titulada "A LO CAOS" al Centre Cultural Bancaja de València, que es converteix en l'epicentre del festival; DKV Seguros, la Fundació DKV Integralia i La Casa de Carlota són les institucions impulsores d'aquest singular projecte.

La mostra A LO CAOS recull els resultats d'una sèrie de tallers impartits per personal de La Casa de Carlota, artistes vinculats a la Col·lecció DKV i grups de persones amb capacitats diferents, a més d'una selecció d'obres artístiques i treballs gràfics de La Casa de Carlota. Una segona part d'aquest projecte es desenvolupa a la plaça de l'Ajuntament de València. Dirigida per artistes de la Col·lecció DKV, es convida el públic general a participar d'un gran mural pictòric.

A lo caos

A LO CAOS és una experiència que significa la confluència entre l'art i la discapacitat. Totes les institucions implicades conceben l'art i la cultura com un element més en la seva tasca d'integració sociolaboral de persones amb capacitats diferent, una línia d'actuació per a la inclusió.

La Casa de Carlota és un estudi de disseny professional amb un equip creatiu insòlit perquè està format per persones amb síndrome de Down i autisme, que treballen de manera integrada i absolutament normalitzada amb joves estudiants d'escoles de disseny i d'art, il·lustradors i directors d'art sèniors.