Miguel Wert

El triomf de la quotidianitat

Entre nosaltres conviuen milions de persones que veuen minvats els seus drets pel fet de tenir una discapacitat, que conviuen amb la desigualtat des del silenci.

Tan diferents, però tan iguals. Orgullosos de la seva singularitat, sense que això impliqui renunciar als seus drets i a ser tractats en igualtat de condicions.

No lluiten per ser herois. Lluiten per deixar de ser víctimes d'un sistema que no aprecia la diversitat i la seva riquesa inherent. Ho fan des de l'anonimat, amb accions aparentment normals, però que, per a ells, suposen enderrocar les barreres imposades. Petits triomfs: treballar, formar-se, fer esport, tenir relacions socials.

Miquel Wert

Per posar en relleu aquest “triomf de la quotidianitat”, DKV ha volgut celebrar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat col·laborant amb l' artista urbà Miquel Wert en l'elaboració d'un llenç, de 10 metres quadrats, realitzat en directe al centre comercial Diagonal Mar, a Barcelona.

L'artista centra el seu disseny en l'empoderament de les persones amb discapacitat per a un desenvolupament inclusiu, equitatiu i sostenible, amb un clar propòsit de "no deixar ningú enrere". I és que l'art urbà ha estat un element creatiu, expressiu i polític fonamental dels moviments socials, les revolucions i les grans transformacions.

Per desenvolupar la seva obra, Wert ha visitat la Fundació Integralia DKV , que impulsa la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat.

Inclusió

Menys barreres, més inclusió!

Tenir discapacitat no significa no tenir capacitat.

A DKV lluitem per la integració social i laboral de tothom

ARA ÉS L'HORA!