Escenas que invitan a la reflexión

«Creadores de Conciencia»

Una exposició itinerant amb motiu del XX aniversari de les accions de responsabilitat social de DKV, amb l'objectiu d'abordar les temàtiques que s'han tractat durant aquests vint anys, com ara problemes de canvi climàtic, malalties, salut, discapacitat o col·lectius socialment marginats.

Ver debate con Alfonso Armada y Manu Bravo

Les 120 fotografies que es presenten a l'exposició s'han publicat als mitjans de comunicació més importants del món. Totes estan tractades amb serietat i rigor, i amb una ànima i una màgia especials.

A més de remoure consciències, l'exposició homenatja una generació de fotoperiodistes que ha reflectit amb imatges moments transcendentals de la història recent, de vegades en situacions precàries i assumint riscos.

Fotoperiodistes creadors de consciència

40 fotògrafs davant els conflictes del nostre temps

Samuel Aranda, Bernat Armangué, Walter Astrada, Sandra Balsells, Lurdes R. Basolí, Javier Bauluz, Clemente Bernad, Pep Bonet, Manu Brabo, Olmo Calvo, Sergi Cámara, José Cendón, José Colón, Javier Corso, Ricky Dávila, Juan M. Díaz Burgos, Ricardo García Vilanova, Antonio González Caro, Diego Ibarra Sánchez, Sebastian Liste, JM López, Andoni Lubaki, Kim Manresa, Enric Martí, Andrés Martínez Casares, Maysun, Fernando Moleres, Alfonso Moral, Emilio Morenatti, Daniel Ochoa de Olza, Ana Palacios, Santi Palacios, Judith Prat, Abel Ruiz de León, Rafael S. Fabrés, Gervasio Sánchez, Carlos Spottorno, Rafael Trobat, Guillem Valle i Mingo Venero.

Chema Conesa

El treball dels quaranta fotògrafs que s'exposa aquí conforma un mapa de fets que constitueix, al cap i a la, fi un retrat veraç dels dilemes als quals s'enfronta la comunitat mundial en el seu present i en el seu futur. Un dibuix traçat sobre unes imatges que parlen de compromís, testimoni personal i excel·lència professional.

Chema Conesa. Comissari
Josep Santacreu

Donem suport a l'exposició «Creadores de conciencia» com un projecte d'acció social.

Josep Santacreu. Conseller delegat de DKV
Miguel García

Aquests professionals, amb la seva feina diària, ens posen davant dels ulls les realitats més dures i lletges de la societat, ens fan queixar-nos en aquelles coses que no funcionen, que no fem bé, i sobre les quals la ciutadania ha de conscienciar-se i col·laborar per resoldre-les.

Miguel García. Director de Comunicació i Negoci Responsable a DKV