f/DKV Centre de fotografia amb causa
450
go
Del 17 de març a 15 de maig

Exposició fotogràfica "Fuera del mapa"

La veu dels habitants de Transnistria que mostra la realitat que els envolta.

Horari

De dimarts a divendres: de 17 a 21 h.

Dissabtes, diumenges i festius: de 10 a 13 h i de 17 a 20 h.

Ubicació

Torre DKV. Avda. María Zambrano 31, Saragossa. Veure Google Maps

Normativa COVID-19

Aforament al 50%, ús obligatori de màscara i control de temperatura a l'entrada.

PHotoESPAÑA 2022 | 25 años

DKV patrocina la XVV edición del Festival. Entre el1 de junio y el 28 d'agosto presentará 120 exposiciones de 442 fotógrafos y artistas visuales.

El estilo documental, la visibilización de mujeres fotógrafas determinantes en su época, autores españoles, o las nuevas vías d'expresión, serán algunos de los ejes de la programación d'este año.

Veure'n més

Premi f/DKV fotografia amb causa

Premi f/DKV a la fotografia amb causa

Reivindiquem el paper de la fotografia com a arma de denúncia i instrument de transparència. El nostre objectiu és intentar comunicar, transmetre i involucrar totes aquelles persones i col·lectius que, com DKV, sentin que és necessari ser «Activistes de la Salut».

Participa en la II edició

Agenda

Exposiciones, talleres y conferencias.

En l'argot fotogràfic, la f fa referència a l'obertura del diafragma i és el que permet que entri més o menys llum a la càmera. Això precisament és el que DKV vol fer amb la seva sala d'exposicions, aportar llum a projectes amb causa, utilitzant la fotografia com a instrument. 

Aquest nou enfocament de la sala ve acompanyat d'una convocatòria a un premi de fotografia contemporània sota el tema de la salut, disposar d'exposicions individuals de fotògrafs de prestigi, col·laborar amb els festivals de fotografia que se celebrin a la comunitat o portar exposicions internacionals.