f/DKV Centre de fotografia amb causa
450
go
Exposición fotográfica de 19 d'enero a 30 d'abril de 2023

Unlimited Youth

Unlimited Youth el proyecto de Susana Girón, ganadora del Premio DKV Fotografía con Causa 2022 que pretende mostrar, emocionar y admirar la realidad sobre la importancia de seguir teniendo metas independientemente de la edad, en este caso, a través del atletismo y sus deportistas más veteranos.

 

Congreso Internacional de Fotografía
Congreso internacional de fotografía

DKV es colaborador principal del 1er Congreso Internacional de Fotografía, organizado por la plataforma de la imagen y la Univiersidad Alcalá de Henares.

Horari

De dimarts a divendres: de 17 a 21 h.

Dissabtes, diumenges i festius: de 10 a 13 h i de 17 a 20 h.

Ubicació

Torre DKV. Avda. María Zambrano 31, Saragossa. Veure Google Maps

Beca Albarracín

La fotógrafa Gisela Pretel ha sido la ganadora de la VI Beca Albarracín con su obra "Acompañando a Rosa". 

El seminario está dirigido por los fotoperiodistas Gervasio Sánchez y Sandra Balsells.

Agenda

Exposicions, tallers i conferències.

En l'argot fotogràfic, la f fa referència a l'obertura del diafragma i és el que permet que entri més o menys llum a la càmera. Això precisament és el que DKV vol fer amb la seva sala d'exposicions, aportar llum a projectes amb causa, utilitzant la fotografia com a instrument. 

Aquest nou enfocament de la sala ve acompanyat d'una convocatòria a un premi de fotografia contemporània sota el tema de la salut, disposar d'exposicions individuals de fotògrafs de prestigi, col·laborar amb els festivals de fotografia que se celebrin a la comunitat o portar exposicions internacionals.