f/DKV Centre de fotografia amb causa
450
go

PHotoESPAÑA 2022

DKV col·labora amb el festival internacional de fotografia PHotoESPAÑA 2022 i celebra els seus 25 anys amb dues exposicions: "Like" d'Eduardo Nave a la Torre DKV a Saragossa i "Armonía" d'Ana Palacios al cercle de Belles Arts de Madrid.

L'estil documental, la visibilització de dones fotògrafes determinants en la seva època, autors espanyols o les noves vies d'expressió seran alguns dels eixos de la programació d'aquest any.

Veure'n més

Eduardo Nave PHotoEspaña
#000000

"Like" d'Eduardo Nave

Like és una obra amb què l'autor, davant la sobrecàrrega d'estímuls i reaccions múltiples, persegueix el vell desig de la modernitat d'explorar un paisatge verge que no hagi estat colonitzat per la mirada, deixant de veure un escenari massificat.

Ana Palacios
#000000

"Armonía" d'Ana Palacios

«Armonía» és un assaig de fotografia documental que explora la vida als santuaris d'animals. Espais dedicats a la protecció i la cura d'animals rescatats, en la seva majoria, de la indústria de la ramaderia intensiva.

Horari

De dimarts a divendres: de 17 a 21 h.

Dissabtes, diumenges i festius: de 10 a 13 h i de 17 a 20 h.

Ubicació

Torre DKV. Avda. María Zambrano 31, Saragossa. Veure Google Maps

Premi f/DKV fotografia amb causa

Premi f/DKV a la fotografia amb causa

Reivindiquem el paper de la fotografia com a arma de denúncia i instrument de transparència. El nostre objectiu és intentar comunicar, transmetre i involucrar totes aquelles persones i col·lectius que, com DKV, sentin que és necessari ser «Activistes de la Salut».

Comunicarem el guanyador el 5 de juliol a través del web i les xarxes socials.

Ja anem per la II edició!

Agenda

Exposicions, tallers i conferències.

En l'argot fotogràfic, la f fa referència a l'obertura del diafragma i és el que permet que entri més o menys llum a la càmera. Això precisament és el que DKV vol fer amb la seva sala d'exposicions, aportar llum a projectes amb causa, utilitzant la fotografia com a instrument. 

Aquest nou enfocament de la sala ve acompanyat d'una convocatòria a un premi de fotografia contemporània sota el tema de la salut, disposar d'exposicions individuals de fotògrafs de prestigi, col·laborar amb els festivals de fotografia que se celebrin a la comunitat o portar exposicions internacionals.