Gestió mediambiental

Som una companyia Zero CO2

I així ho hem aconseguit!

450
go

Desde 2007 somos Cero C02

82%

menos emisiones desde 2004.

Pòlisses Zero CO2

des del 2010. I tenim assegurances de la llar i decessos ecològics.

Petjada positiva

desde 2019.

Electricitat renovable

es la fuente del 100% de nuestra electricidad.

Des dels seus inicis, DKV ha centrat la seva política mediambiental en el canvi climàtic, ja que té conseqüències a curt, mitjà i, sobretot, a llarg termini, ja que té efecte sobre la salut de les persones. 

Com a companyia especialitzada en salut i socialment responsable, DKV manté una constant preocupació pel creixement sostenible mitjançant la integració de criteris ambientals, d'estalvi i eficiència energètica, socials i de gestió ètica en la seva actuació.

Coneix la nostra política mediambiental

Empremta ambiental

Desde el 2004 medimos la huella de carbono y hemos reducido las emisiones casi un 92%. Actualmente englobamos los Alcances 1, 2 y 3 según el GHG Protocol. Estas son algunas de nuestras medidas:
#000000
Compra d'energia verda des del juliol de 2015
#000000
Proyecto EKOsucursales (oficinas sostenibles)
#000000
Il·luminació d'alta eficiència i tecnologia LED
#000000
Utilizar papel reciclado con sello FSC
#000000
Utilització de materials sostenibles
#000000
Flota de vehículos híbridos y priorizar viajes en tren frente al avión. 

Objectius

La protecció del medi ambient és un dels vessants del programa de responsabilitat empresarial de DKV, que forma part de l'estratègia de l'empresa i que ha cristal·litzat en la política mediambiental i energètica de la companyia.

Complir la legislació
Complir

la legislació

Medición
Prevenir la contaminació

a través de mesures de protecció del medi ambient

4. Desenvolupar productes, solucions i serveis innovadors davant el canvi climàtic.
Model de gestió 

orientat a minimitzar els impactes ambientals

actividades responsables
Col·laborar

en projectes de millora ambiental energètica 

Sensibilitzar
Sensibilitzar

al personal 

promover la investigación
Promoure la recerca

de l'impacte del medi ambient sobre la salut

Torre DKV Segell Leed Gold
LEED GOLD · ISO 50001 · SEGELL ZERO CO2

Torre DKV, un edifici sostenible

Ubicada a la Torre Sud del complex World Trade Center a Saragossa, l'edifici acredita el seu compromís amb la sostenibilitat (certificació Leed Gold, ISO 50001 o Segell CeroCO2, entre d'altres). Un edifici que uneix i plasma arquitectònicament els valors de DKV: ser una empresa oberta a la societat, a l'entorn i a la sostenibilitat i millorar la satisfacció dels empleats.

DKV Seguros, a través de la seva empresa matriu Munich Re, es compromet a tenir un paper actiu en l'acceleració de la transició cap a una economia d'emissions netes zero, tal com exigeix l'Acord de París. Munich Re sigue el marco de Los Principios para la Inversión Responsable (PRI), que proporcionan el enfoque de la inversión sostenible. PRI tiene como objetivo mejorar la comprensión de las implicaciones ambientales, sociales y de gobierno corporativo de las inversiones, y ayudar a los signatarios de PRI a integrar estos temas en sus decisiones d'inversión.

Munich Re no només informa PRI, sinó que també l'involucra en un diàleg fructífer per desenvolupar encara més la seva pròpia estratègia ESG en línia amb els últims desenvolupaments. Per enfortir encara més el compromís de Munich Re amb aquesta causa, els dos administradors d'actius del Grup, MEAG i Munich Re Investment Partners, també es van convertir en signataris de PRI el 2021.

Munich Re és membre fundador de la Aliança d'Assegurances Net-Zero, convocada por la Iniciativa Financiera del Programa de las Naciones Unidas para el Medio Ambiente a la que está adherida, y que tiene como objetivo la descarbonización de todas las actividades de seguros para el año 2050. Además, es firmante de Principis per a la Sostenibilitat de les Assegurances de les Nacions Unides. 

DKV, com a part d'aquest compromís de Munich Re, ha pujat el nivell d'ambició climàtica i s'ha proposat, entre d'altres metes per al 2030  ser la primera aseguradora del país climático-positiva (se logró en 2019) y compensar todas las emisiones generadas por la empresa desde su creación (1932).

Voluntariado ambiental

Ekoamigos
#000000

Ekoamigos

Empleados voluntarios que van contagiando a sus compañeros para actuar de forma respetuosa y responsable con el planeta.

Empleados voluntarios
#000000

Marxa solidària

Cada año, DKV organiza una marcha con el objetivo d'implicar a los grupos d'interés en una acción de voluntariado con un objetivo social y medioambiental.

Plantació Zuera
#000000

Plantaciones

Dentro de las actividades de voluntariado que DKV organiza cada año está la plantación d'árboles.

Moviment Medialia DKV
#000000

Mediadores voluntarios

Creamos acciones de voluntariado a las que se puede unir la red de mediación.