DKV és Innovació

Apostem per la innovació com un dels pilars bàsics en què sustentar el nostre creixement sostenible.

450
go
Health4Good Academic Edition
La nostra aposta pel talent jove

Health4Good DKV Academic Edition

Health 4 Good Academic Edition és una iniciativa de DKV i compta amb el suport d'ENNOVA (associació d'emprenedoria d'ESADE) per a la seva organització.

En aquesta edició es llancen 2 reptes específics de salut i medi ambient perquè estudiants de diferents universitats intentin resoldre'ls en només dos dies (5 i 6 de novembre).

 

 

Solucions innovadores

que et faciliten la vida
#000000

DKV Omm

Tingues cura del teu benestar emocional de manera fàcil

DKV Green
Gris
#000000

Receptes en línia

Consulta i recepta mèdica des del mòbil, sense moure't de casa.

DKV Green
Gris
#000000

Indicador verd

Indicador d'exposició al verd com a hàbit saludable

DKV Green
Gris
#000000

Aplicacions

Apptualitza't i tingues cura de la teva salut. Les teves gestions de manera molt fàcil.

DKV Green
Gris
Innovem junts
INNOVACIÓ OBERTA
Innovant junts innovem millor

Si tens una proposta, fes-nos-la arribar!

Col·laborem

DKV Innolab de Salut digital

El nostre laboratori per promoure la innovació en salut digital i contribuir a la sostenibilitat del sistema sanitari dins el marc conceptual de Salut Positiva Intel·ligent.

Veure'n més

Innovació com a part de la nostra cultura

EMPLEATS CREATIUS I INNOVADORS

DKV Emprèn és el programa d'intraemprenedoria que posa l'empleat al centre de l'experiència, detectant i nodrint el talent intern i contribuint al seu creixement personal i professional. Tot plegat, promovent noves formes de treball, àgils i col·laboratives.

Amb el Crazy day i el Dia de la creativitat, donem veu a tots els empleats perquè ens aportin les seves idees i reptes d'una manera lúdica i participativa.

També et pot interessar

Health 4 Good Academic Edition

Health4Good Academic Edition
#98a92a
DKV Green
NOTÍCIA

DKV i Plug&Play s'uneixen per impulsar la innovació

#000000
DKV Green
David Andrés

Poder col·laborar amb DKV a Health4Good Academic Edition em va permetre comprovar de primera mà l'aposta ferma de DKV pel talent jove, la innovació i el treball en equip. Desenvolupar solucions disruptives de la mà de DKV és, per als estudiants universitaris, la manera ideal d'aprendre i complir els seus objectius.

David Andrés - Copresident ESADE Student Council

"L'aprenentatge ha estat molt gran i positiu. Des del coneixement de noves tècniques de desenvolupament de model de negoci fins a descobrir el que podem arribar a aprendre quan aixeques la vista de la taula a l'oficina i mires com treballen al teu voltant"

Anna Bueno i Sandra Bueno - guanyadores del programa DKV Emprèn 2019
Andy Aguilar, CEO de Legit.Health

A Legit.Health oferim la tecnologia més innovadora impulsada per computer vision i intel·ligència artificial per al triatge, la detecció i el mesurament de la gravetat de més de 232 malalties visibles a través de fotografies.

Per a nosaltres, col·laborar amb el líder de la digitalització del sector salut a Espanya com és DKV és més que un privilegi, no només per l'aposta que han fet per Legit.health, sinó per l'impacte que genera en el sector en ser una empresa enfocada a facilitar les eines més avançades per a l'autocura als seus assegurats, promoure la prevenció, agilitzar les consultes en remot i la gestió de la salut a la seva plataforma Quiero cuidarme Más, disponible les 24 hores. 

Andy Aguilar, CEO de Legit.Health
Lorena Sánchez

Aquests mesos col·laborant amb DKV Innolab han representat per a nosaltres un gran avenç en les nostres innovacions digitals en medicina personalitzada per millorar la qualitat de vida dels pacients amb malalties autoimmunes.

 

Lorena Sánchez - Directora de projectes de Making Genetics