Patrocini MadBlue 2022

Volem actuar pel planeta!

Com a activistes de la salut, patrocinem el festival MadBlue, el festival més rellevant en innovació, sostenibilitat i cultura cap al desenvolupament sostenible

450
go

El festival MadBlue és una clara crida a l'acció activista amb el medi ambient: actuar ara pel planeta.

Des de DKV actuem amb MadBlue a través de la sostenibilitat, la innovació i l'art, per promoure un procés de conscienciació de la ciutadania en el desenvolupament sostenible d'Europa.

Suma't a la nostra aposta activista pel medi ambient! 

Innovació

Un dels pilars en què sustentar el creixement sostenible de la companyia és la innovació.

Durant el festival, tenim el repte de presentar solucions disruptives per millorar la qualitat de vida de les persones relacionades amb els problemes derivats del canvi climàtic. 

Code camp

Activitats formatives basades en la innovació i la creativitat en què involucrem els més joves, juntament amb code.org, en aquest taller que pretén explorar i trobar solucions tecnològiques per a la millora de la vida de les persones. 

Gris

Observatori de salut i medi ambient

Què podem fer per millorar la nostra vida en un entorn malalt? Aprovechamos el altavoz de los Madblue Talks para dar a conocer la labor divulgadora que ha venido desarrollando el Observatori DKV de Salut i Medi Ambient a lo largo de los últimos 14 años.

Gris

Art

Passem a l'acció per crear llaços entre la capacitat que té l'art per qüestionar allò que ens envolta i com ens convida a la conscienciació per exercir un veritable poder transformador.

Participem amb Arteria DKV i col·laborem en la producció de tres obres d'art que es podran visitar durant el festival. 

Exposició «Devolver el fuego»

Reprèn el mite de Prometeu per fer un recorregut simbòlic per la història i recordar-nos que és el moment de fer una aposta clara per altres fonts d'energia. 

Gris

Obra d'art de Nuria Fuster

L'exposició «Sueños geológicos» ens convida a tornar a connectar amb l'origen a partir de la pols i a pensar en allò que tard o d'hora acabarem sent. Al Centro de Cultura Contemporánea Condeduque.

Gris

Obra d'art de Maider López

L'exposició «El Bosque del Prado» és una relectura de la col·lecció del museu que posa en relació el passat, el present i el futur proposant noves maneres de mirar i de relacionar-nos amb el nostre entorn.

Gris

Sostenibilitat

Dins del nostre compromís de plantar un milió d'arbres fins al 2030, en la nostra estratègia «Planeta Salut», amb MadBlue treballem en la reforestació del bosc metropolità de Madrid per estendre les zones verdes i reduir el CO2.

Plantació de 500 arbres a Madrid

Ens unim a l'organització sense ànim de lucre Reforest Project per impulsar la reforestació d'un bosc de 500 arbres a Madrid amb l'objectiu de crear un bosc japonès de creixement ràpid. 

Gris