Manifest del sucre

Per un consum responsable del sucre

A DKV lluitem contra el sucre pel bé de la teva salut

450
go

A DKV som conscients que algunes de les principals qüestions que afecten la salut de la població estan relacionades amb l'alimentació.

Des de fa temps treballem per alertar i intentar donar solució a problemes de salut pública com el sobrepès, el sedentarisme i l'obesitat infantil, impulsant projectes com el Primer estudi d'obesitat infantil a Espanya, les Escoles de la Milla, organitzant tallers i xerrades TEDx amb nutricionistes reconeguts, per promoure l'activitat física i els hàbits saludables per, en definitiva, conscienciar i prevenir.

Actualment, un dels assumptes que més preocupen els experts en salut és la gran quantitat de sucre que consumim sense saber-ho. En aquest sentit, volem aportar el nostre granet de sorra per aconseguir una societat més informada i més conscient de les seves decisions de compra i de consum.

Baixada del manifest*

* Última versió de Carlos Ríos revisada per Jesús Vioque.

Com afrontem el problema?

DKV presenta un manifest que suposa un pas endavant per divulgar els riscos, les causes i les conseqüències per a la salut humana d'un consum abusiu de sucre.

Però, a més, DKV es compromet a actuar per aconseguir implementar polítiques que millorin la salut pública i, en concret, que redueixin el consum de sucre entre la població.

Per això, presenta un decàleg de compromisos elaborat i consensuat per un grup destacat de professionals experts de DKV i ha comptat amb la col·laboració del dietista i nutricionista, Carlos Ríos, creador del moviment Realfooding. 

Qui és Carlos Ríos?

Carlos Ríos (Huelva, 1991) va estudiar Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat Pablo de Olavide (Sevilla). Dietista i nutricionista inconformista, és el creador del moviment Realfooding, un estil de vida al qual s'han sumat centenars de milers de seguidors a les xarxes socials, especialment al seu compte d'Instagram @carlosriosq.

La seva missió és lluitar, a través del coneixement, contra les multinacionals dels productes ultraprocessats i retornar el menjar real a la població.