Quiero cuidarme Más permet demanar receptes electròniques, revisar medicaments i xats amb farmacèutics a través de “La meva farmàcia”

Llegir-ne més

DKV continua presentant millores de la seva plataforma de telemedicina Quiero cuidarme Más. La novetat més destacada és l'accés a «La meva farmàcia», un nou servei gratuït per als clients de salut, i Famedic, que permet sol·licitar receptes electròniques, revisar els medicaments del pacient i fer un xat en directe amb professionals farmacèutics per resoldre dubtes.

Aquest servei també està connectat amb els productes i serveis del Club Salud y Bienestar relacionats amb farmàcia i parafarmàcia per comprar en línia.

D'altra banda, Quiero cuidarme Más incorpora també un xat de pediatria, disponible des del 18 de maig, que permet parlar amb un pediatre entre les 7 i les 23 h, de dilluns a diumenge, per resoldre qualsevol dubte sobre tractaments, símptomes o consells de salut per als nens.

Així mateix, DKV incorpora a la seva aplicació de salut digital noves especialitats en la consulta virtual, entre les quals cal destacar cardiologia, al·lergologia, tractament del dolor, urologia i otorrinolaringologia, disponibles durant el mes de maig i, a partir de l'1 de juny, digestiu, reumatologia, pneumologia, neurologia, angiologia i cirurgia general.

El 2020, Quiero cuidarme Más va incorporar noves funcionalitats com ara «Cuida la teva ment», una eina d'orientació psicològica a través de xat, la sol·licitud de recepta electrònica o d'anàlisis clíniques durant una consulta i l'ampliació de l'horari de molts serveis.

DKV lidera la digitalització del sector salut a Espanya mitjançant la creació d'un ecosistema de salut digital que inclou, d'una banda, la venda de productes a través de canals digitals i, de l'altra, el desenvolupament de productes i serveis amb funcionalitats molt avançades en telemedicina i salut digital. Tot això millora la relació amb els clients, així com la seva satisfacció, perquè s'aporten solucions que els permeten accedir de forma més àgil als serveis de salut i millorar la seva autoatenció.

El Grup DKV és part d'ERGO, un dels principals grups asseguradors a Alemanya i Europa. A Espanya disposa de diverses empreses que cobreixen i que asseguren diferents aspectes, entre elles DKV Servicios, especialitzada en serveis de salut i benestar, que desenvolupa les solucions de salut digital. 

Ocultar