Programa Llenguatge clar

La nostra iniciativa per simplificar el llenguatge assegurador perquè quan necessites una assegurança vols tenir-ho tot clar. Per això a DKV no ens agrada la lletra petita. 

DKV Llenguatge clar pretén ser un referent pel que fa a la transparència i la claredat en el sector de les assegurances, d'una manera simple i amena. També d'una forma dialogada, interactiva, de tu a tu, i per això el lloc ofereix nombroses oportunitats perquè aportis opinió, comentaris, valoracions, preguntes, continguts, etc.

Una eina al teu servei per entendre més i millor les assegurances, clarificar conceptes i procediments i resoldre així els teus dubtes. També pretenem fer de l'acte de contractar la teva assegurança o donar-te'n de baixa, un procés fàcil.

 

Assegurances de salut per a dummies
Apostem per la claredat i la transparència

El seguro de salud para dummies

El llibre «El seguro de salud para dummies», editat per DKV, aclareix diversos aspectes i termes que s'utilitzen en el camp de les assegurances mèdiques privades. Una iniciativa del programa Llenguatge clar de DKV.

Aquest llibre explica, amb un llenguatge col·loquial, com es pot contractar una assegurança, quins tipus d'assegurança de salut hi ha, quines són les obligacions de la persona que la contracta o com s'hi pot donar de baixa, entre altres temes, tots de caràcter pràctic.