DKV inaugura l'exposició Like d'Eduardo Nave en el marc de PHotoESPAÑA a Saragossa

PHotoESPAÑA és un festival creat el 1998 que cada any converteix Espanya en una referència internacional per al món de la fotografia

Llegir-ne més

Like és una obra que persegueix el vell desig de la modernitat d'explorar un paisatge verge que no hagi estat colonitzat per la mirada, deixant de veure un escenari massificat.

DKV ha inaugurat Like, de l'artista Eduardo Nave, en el Centre de fotografia amb causa f/DKV, situat a la Torre DKV a Saragossa, seu a Saragossa del Festival PHotoESPAÑA. Així, Like se suma a l'exposició «Armonía» d'Ana Palacios, guanyadora del Premi f/DKV i presentada en el circuit oficial de Madrid al Círculo de Bellas Artes.

Like és una obra amb què l'autor, davant la sobrecàrrega d'estímuls i reaccions múltiples, persegueix el vell desig de la modernitat d'explorar un paisatge verge que no hagi estat colonitzat per la mirada, deixant de veure un escenari massificat.

Es tracta d'una impressió del nostre temps, aquesta aldea global que habitem on la figura humana apareix fusionada amb el fons, com un ésser diluït. Un signe suspès en la superfície sense ordre, ni concert ni identitat. D'aquí la pulsió de l'autor de traslladar-se fins a un nou territori deshabitat. Potser més lluny que mai, potser fora d'aquesta realitat.

La inauguració ha comptat amb la presència de Juan Manuel Chicote, director del Departament de Persones de DKV; Sara Fernández Escuer, vicealcaldessa de l'Ajuntament de Saragossa i consellera de Cultura i Projecció Exterior; Claude Bussac, directora de PHotoESPAÑA; i María Pallás, coordinadora general del Festival.

Eduardo Nave va estudiar fotografia a l'Escola d’Art i Superior de Disseny de València. El 2005 va fundar, al costat de tretze fotògrafs més, el col·lectiu de fotografia NOPHOTO. La seva obra s'ha exposat arreu del món i forma part de col·leccions públiques i privades.

PHotoESPAÑA neix el 1998 amb la vocació de ser un festival de fotografia realitzat des de la societat. Cada any, PHotoESPAÑA fa que Madrid i Espanya esdevinguin un punt de trobada per al món de la fotografia. És un festival pensat i fet a Espanya que ha esdevingut una referència internacional gràcies al treball i la implicació d'especialistes i agents de l'àmbit artístic, cultural, polític, la col·laboració d'institucions i la participació del públic.

Activistes de la salut

El març del 2020, DKV va presentar el seu nou posicionament de marca «Activistes de la salut» en què apel·la directament a la societat a involucrar-se de manera directa en causes com la cura del medi ambient, la inclusió de les persones amb discapacitat, l'alimentació saludable, la lluita contra l'obesitat infantil i el benestar de la dona.

DKV considera que les empreses tenen una responsabilitat davant dels ciutadans i aposta per ser un negoci responsable: l'entitat asseguradora defensa que la necessitat d'obtenir beneficis econòmics a través de bons productes i un bon servei és compatible amb la cerca del benefici social i mediambiental.

A Espanya, DKV està implantada a tot el territori nacional amb una àmplia xarxa d'oficines d'assegurances de salut (https://cat.dkv.es/particulares) i consultoris, que donen servei a prop de dos milions de clients.

Ocultar