Moviment Medialia DKV

ACADÈMIES PLANT FOR THE PLANET

Només parlar-ne no evitarà que les glaceres es fonguin! Tot el món parla de la crisi climàtica. Però què ho està passant, realment, allà? I què hi poden fer els nens?

450
go

Les Acadèmies són activitats d'educació climàtica adreçades a infants i joves que permeten identificar els futurs Ambaixadors/es per la Justícia Climàtica

Acadèmies Plant For The Planet

Plant for The Planet

Plant for the Planet Espanya forma part de la iniciativa internacional Plant for the Planet creada el 2007 per Felix Finkbeiner a Alemanya, avui dia present a més de 71 països. Més de 75.000 infants i joves ja formen part de la Xarxa d'Ambaixadors per la Justícia Climàtica.

Les Acadèmies de Plant for the Planet tenen una metodologia pròpia en què es treballen temes relacionats amb l'emergència climàtica, tècniques de treball en equip, resolució de conflictes, presentacions en públic, etc.

Acadèmies Plant For The Planet

Des de l'any 2014, DKV Seguros ha organitzat, juntament amb Plant for the Planet, Acadèmies amb diverses escoles i grups de joves a Espanya. A llocs com ara el Prat de Llobregat (Barcelona), Madrid o Saragossa, entre d'altres.

A les Acadèmies, els infants aprenen sobre la crisi climàtica, planten arbres amb les seves pròpies mans, fan tallers i activitats sobre medi ambient i moltes més coses.

Infografia Plant For The Planet