Sala f

Sala/f Centre de fotografia amb causa

Aportant llum a causes que mereixen ser vistes

Un espai de fotografia de referència a Aragó relacionat amb la salut i amb la RSC de DKV

go

En l'argot fotogràfic, la f fa referència a l'obertura del diafragma i és el que permet que entri més o menys llum a la càmera. Això, precisament, és el que DKV vol fer amb la seva sala d'exposicions, aportar llum a projectes amb causa, utilitzant la fotografia com a instrument.   

Aquest nou enfocament de la sala ve acompanyat d'una convocatòria a un premi de fotografia contemporània sota el tema de la Salut, disposar d'exposicions individuals de fotògrafs de prestigi, col·laborar amb els festivals de fotografia que se celebrin a la comunitat o portar exposicions internacionals.  

Exposició La distancia justa
Del 31 d'agost al 10 d'octubre
Exposició La distancia justa

Ja fa uns anys, en Pepe es va trobar amb una cosa que té un nom que fa posar els pèls de punta: un tumor cerebral. Difícil de diagnosticar per la complexitat de la seva ubicació, després de consultar molts metges i fer-se moltes proves, va poder confirmar-se'n la malignitat. Des d'aquell moment, va formar part d'un altre món, d'un clan al qual ningú no vol pertànyer i que cada vegada és més extens.

Després d'anys convivint amb el càncer, va decidir compartir la seva experiència i homenatjar els qui tenen un dia a dia tan dur per a ells com desconegut per als qui no l'han patit.

 

Sala f
PRIMERA EDICIÓ
Premi f/DKV Aragó a la fotografia amb causa

Reivindiquem el paper de la fotografia com a arma de denúncia i instrument de transparència. El nostre objectiu és intentar comunicar, transmetre i involucrar totes aquelles persones i col·lectius que, com DKV, sentin que és necessari ser “Activistes de la Salut”.
 

Ubicació

Torre DKV. Avda. María Zambrano 31, Zaragoza. Veure Google Maps

Horari

De dimarts a divendres: 17.00 - 21.00 h.

Caps de setmana: 10.00 - 13.00 h i 17.00 - 20.00 h.

Normativa COVID-19

Aforament al 50%, ús obligatori de màscara i control de temperatura a l'entrada.

Arxiu COVID
LA CRISI DE LA COVID-19 I LES SEVES CONSEQÜÈNCIES
Col·laboració amb Arxiu COVID

Per primera vegada en la història, la gran majoria de professionals del fotoperiodisme i de la fotografia i del vídeo documental han estat treballant alhora sobre la COVID-19 i les seves conseqüències. En un esforç titànic, una àmplia majoria del col·lectiu fotoperiodístic de tot Espanya s'ha unit per omplir el buit de relat gràfic d'aquests successos traumàtics.

A través d'aquest arxiu, el sector reivindica la necessitat de crear una memòria fotogràfica d'aquesta crisi que no vulneri el dret a la informació, que sigui profunda, diversa, respectuosa i fidel a les difícils realitats que s'han documentat.