India Martínez: "Dejamos de respirarnos"

Si el planeta està malalt, tu també. Si el cel de la teva ciutat està carregat de pol·lució, tu la respires. Fins i tot si no surts de casa. "Dejamos de respirarnos" no és només una cançó, és un crit, un senyal d'alarma, un crit d'auxili.

India Martínez suma la seva veu en aquest documental a la de la periodista Berta Collado i l'expert en medi ambient Leo Gutson per remoure consciències i explicar com és realment l'aire que respirem.

go
Menys contaminació, més música

“Cançons per als qui no volen escoltar” és el nou projecte de DKV que neix amb l'objectiu de conscienciar a través de la música sobre com problemes com el deteriorament del medi ambient afecten directament la salut de les persones. Diversos artistes compondran temes originals inspirats en aquests problemes, i d'aquesta manera, juntament amb DKV, ajudaran a aconseguir un món més saludable.

Perquè no estem bojos. Un món millor és possible. Som activistes de la salut!

India Martínez
Més India Martínez, menys contaminació atmosfèrica

India és una de les artistes que formen part del projecte i és creadora del single "Dejamos de respirarnos", cançó que ens parla de la importància que té la qualitat de l'aire que respirem en les nostres ciutats I EN LA NOSTRA SALUT.

En paraules de l'artista andalusa, "l'obra convida a fer una reflexió, i a conscienciar sobre la gravetat d'aquesta amenaça" i recalca que: "la millor manera de fer-hi front és fer-ho junts".

L'amenaça atmosfèrica que no vols escoltar
L'amenaça que no vols veure ni escoltar, però que fa temps que sona

La contaminació atmosfèrica és un problema real i, encara que molta gent no vol escoltar-ho, la realitat és que milers de persones a Espanya han patit una mort prematura per culpa d'ella. Segons estudis recents, aquest tipus de contaminació augmenta el risc de malalties respiratòries, cardiovasculars, neurològiques i cancerígenes, ho sabies?

Dejamos de respirarnos

Dejamos de respirarnos

El nou single contra la contaminació atmosfèrica forma part del projecte “Cançons per als qui no volen escoltar”.

Escolta-la a Spotify

Respira fondo i escolta la cançó

La cançó ens parla de la importància de la qualitat de l'aire que respirem.

Notícies

Sala de premsa

Dona una ullada a tot el que s'està parlant sobre el tema: entrevistes, declaracions i molt més.

Aviat

Aviat

Aviat altres artistes s'hi uniran i crearan cançons per als qui no volen escoltar… Segueix atent, som activistes de la salut.