Assegurances mèdiques per a pimes

Assegurances de salut per a empreses de menys de 50 empleats.

  • Accés directe al quadre mèdic de DKV amb els millors especialistes.

  • Consultes virtuals amb especialistes sense desplaçaments a través de la nostra app.

  • Portal de gestió d'empresa per tramitar-ho tot en línia.

  • Cuidem la salut dels teus empleats i les seves famílies.​

CONTRACTA PER TEMPS LIMITAT AMB UN 20% DE DESCOMPTE

 
go
Videoconsultes i xat amb especialistes
Medicina digital

Consulta mèdica siguis on siguis per evitar desplaçaments

Coach de salut DKV
Cobertures a les teves necessitats

Podràs implantar programes de promoció de la salut al lloc de treball

Quadre mèdic
Quadre mèdic ampli

Més de 51.000 metges i els millors hospitals privats del país (CUN, Quiron, Teknon, Ruber, etc.)

Condicions i compromís
Som experts en salut

Assessorament i suport per triar la solució més adequada per a la teva empresa

Contacta amb nosaltres per resoldre els teus dubtes

Per què contractar una assegurança de salut per a la teva pime?

Avantatges per a l'empresa

Empleats més contents.

 

Aconsegueixes fidelitzar els teus treballadors, obtens més compromís i productivitat per part seva i, a més, esdevens una empresa atractiva per atreure talent.

 

Millora la imatge de l'empresa.

 

Una empresa que cuida els seus empleats i es preocupa per ells aconsegueix tenir més bona reputació tant interna com externa.

 

Redueix l'absentisme laboral.

 

Una assegurança de salut facilita l'accés als empleats a una atenció mèdica de qualitat, ràpida i sense tants desplaçaments.

Avantatges per a l'empleat

Millor conciliació sociofamiliar.

 

Disposar d'una assegurança de salut privada facilita les cites mèdiques en un horari d'atenció mèdica ampli i sense llistes d'espera.

 

Ajuda a la seva economia familiar.

 

Els primers 500 € destinats al pagament de l'assegurança mèdica estan exempts de l'IRPF. A més, la prima és més reduïda en una assegurança mèdica col·lectiva.

 

Atenció mèdica de qualitat.

 

Quadre mèdic ampli sense llistes d'espera, amb tractaments d'última tecnologia, servei dental, servei de psicoteràpia i serveis de salut digital.

Passos per convertir la meva pime en una empresa saludable

Coach de salut DKV

Parlem-ne

Un expert en assegurances de salut per a empreses de DKV concertarà una cita amb tu per conèixer les teves necessitats i preparar-te una solució personalitzada.

Condicions d'ús

Benvinguda i acompanyament

Una vegada s'hagi tancat l'acord, enviarem a cadascun dels teus empleats un pack de benvinguda, juntament amb la informació de la pòlissa o els serveis de salut contractats.

Evita les llistes d'espera

Autogestió

Des del teu portal de gestió d'empresa saludable, podràs gestionar les altes, baixes i modificacions de les pòlisses contractades, sense paperassa, perquè el teu temps és valuós per a nosaltres.

Serveis per cuidar i gestionar la salut dels teus empleats i de la teva empresa

A DKV treballem per poder oferir a la nostra clienta una atenció ràpida, àgil i des de qualsevol lloc.

Metge-particulars

Quadre mèdic complet

Empreses petites de fins a 50 treballadors perquè tant empleats, socis com familiars cuidin la seva salut.

 

Videotrucada amb Quiero cuidarme Más

App Quiero Cuidarme Más

Els teus empleats podran contactar amb un metge especialista sense desplaçar-se. Tindran un xat 24 h i podran fer videoconsultes amb especialistes, sense límit.

 

DKV Gestiona

La plataforma on podràs fer gestions en línia: altes i baixes d'assegurats, duplicats, justificants, consultar cobertures, documentació i quadre mèdic.

 

Resol els teus dubtes amb les preguntes més freqüents

T'expliquem els detalls amb un llenguatge clar i transparent

Quina assegurança d'empreses necessites?

Hi ha diferents tipus d'assegurances en funció de les necessitats de les empreses i els seus empleats. Amb cobertures bàsiques o assegurances completes, amb serveis de telemedicina o pensades per als qui treballen a l'estranger.

 

  • Assegurances econòmiques: amb una prima baixa i unes cobertures essencials, sense hospitalització i cirurgia. L'opció més econòmica per accedir a la sanitat privada, amb atenció primària, visites a especialistes, videoconsultes per evitar els desplaçaments i algunes proves senzilles com ara analítiques o plans preventius.

  • Assegurances amb cobertura completa: ofereixen assistència mèdica completa, consultes amb especialistes il·limitades, proves diagnòstiques, telemedicina, cobertura dental, psicologia, podologia, fisioteràpia, cirurgia, hospitalització i urgències hospitalàries, a més d'una infinitat de serveis digitals.

  • Assegurances de reemborsament: permeten a l'assegurat anar a especialistes i centres mèdics que no estiguin en el quadre mèdic o no treballin per a cap asseguradora. Perfecte també per a aquells empleats que viatgen molt i van al metge durant els seus viatges de feina a l'estranger. Amb reemborsament de despeses mèdiques en menys d'una setmana.

 

A més, també es poden triar modalitats d'assegurança amb copagament o sense. Les modalitats amb copagament redueixen dràsticament la quota mensual i és l'assegurat qui abona un pagament extra en funció de l'ús que faci de l'assegurança mèdica.

Què és el copagament?

El copagament és una petita quantitat de diners que cal pagar cada vegada que utilitzes una assegurança mèdica, que varia segons el tipus d'assegurança contractada i l'especialitat mèdica o prova que facis. Consulta els copagaments de tots els serveis mèdics de DKV Pymes en aquest enllaç

Quantes persones han de donar-se d'alta a l'assegurança perquè es consideri col·lectiu d'empresa/pimes?

De 3 a 50 empleats per contractar el mòdul Pimes. En el col·lectiu d'empreses més de 50 empleats

Formes de contractació d'una assegurança de salut en l'empresa

Subscripció obligatòria, cofinançats i retribució flexible

​ Què és un pla de retribució flexible?

La retribució flexible consisteix a dedicar una part del salari brut de l'empleat a una remuneració especial, en aquest cas, al pagament de la prima de l'assegurança, a un preu inferior al de mercat.​

​ Com contractar una assegurança mèdica per a empleats

En primer lloc, valorar el tipus d'assegurança que vols per als teus empleats (bàsica, completa, de reemborsament, amb serveis de salut digital, etc.) analitzar les diferents companyies especialitzades en assegurances de salut per a empreses i les seves propostes (quadre mèdic, cobertures i serveis, terminis de carències, exclusions, possibilitat de personalitzar determinats serveis)​

Valorar com ajudaran a gestionar la pòlissa dels teus assegurats i si tenen un equip de gestors comercials que t'ajudaran a cercar l'assegurança que més et convé.​

​A DKV disposem d'un assistent d'assegurances per a empreses on emplenes un formulari i, en funció del tipus d'empresa, et donem diverses opcions perquè els nostres especialistes contactin amb la teva empresa mitjançant una trucada i una visita presencial, en cas de necessitar-ho.​

Una vegada hagis triat, la contractació es podrà fer de manera presencial o telefònica. Un agent es posarà en contacte amb l'empresa per enviar l'oferta i sol·licitar la documentació de l'empresa per donar-la d'alta.​

Després de la contractació, es comunicarà als empleats l'oferta comercial perquè s'hi puguin subscriure i es procedirà a donar d'alta els assegurats (empleats, i familiars si es vol).

​ Quin avantatge té contractar l'assegurança de salut a través de la meva empresa respecte de fer-ho de manera particular?

Les condicions de contractació són diferents i el producte es personalitza segons les necessitats de la teva empresa i els seus empleats (nombre d'assegurats, edat, serveis contractats, copagaments, etc.).​​

Volem millorar el que ens envolta! Amb les nostres quatre causes.

Ets dels nostres?

Davant l'obesitat infantil

Accions que lluiten per baixar les xifres de sobrepès en nens i nenes.

Pel planeta

Tenim el segell Cero CO2 d'ECODES. El nostre planeta ens necessita i treballem per protegir-lo i recuperar-lo.

Per la salut de la dona

Ja no volem ser mares, sinó MalesMares, per això llancem #LaHoraDeCuidarse

Per la inclusió

Treballem des de la Fundació DKV Integralia per la integració social i laboral de totes les persones.

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV

Estàs buscant una assegurança per a la teva empresa?