Assegurança de decessos, DKV Protección Familiar

 

L'assegurança de decessos que acompanya la teva família en qualsevol moment, amb un dels millors serveis funeraris, suport psicològic i repatriació al país d'origen.

 

EMPORTA'T UNA TARGETA REGAL EN CONTRACTAR LA TEVA ASSEGURANÇA DE DECESSOS

L'oferta acaba d'aquí a...

 

Des d'1,80 EUR/mes*

go

Per què triar DKV Protección Familiar

Tots els avantatges de la teva assegurança de decessos

Clients satisfets
CLIENTS SATISFETS

+ 700.000 clients confien en la nostra assegurança de decessos

Quadre mèdic
ASSISTÈNCIA PSICOLÒGICA

+ de 800 famílies ateses a l'any per assistència psicològica

 

el meu diari de salut
COMPROMÍS AMB EL MEDI AMBIENT

Ens comprometem a plantar un arbre en memòria dels nostres assegurats morts.

Coach de salut DKV
ASSISTÈNCIA JURÍDICA

+ de 1.000 consultes anuals d'assessorament jurídic

Contractació telefònica

Sol·licita informació i contracta ara la teva assegurança de decessos

Truca'ns GRATIS sense compromís al 974 880 111 Perquè un expert t’informi i t’ajudi en el procés.

Tots els detalls sobre DKV Protección Familiar

Cobertures de l'assegurança de decessos de DKV

Cobertures i serveis

Posem a la teva disposició un dels millors serveis funeraris del mercat. A més, pots aprofitar des del primer dia importants serveis o cobertures que altres companyies no ofereixen i són de gran ajuda.

Una assegurança de decessos és molt més que la cobertura de despeses funeràries. DKV Protección Familiar t'ofereix suport psicològic i assistència jurídica, repatriació a la teva ciutat o país d'origen sense pagar més a la teva quota, servei de planificació del funeral, testament en línia, esborrament d'empremta digital i assistència sanitària a l'estranger.

 

Cobertures incloses

 • Prestació del servei funerari

  Posem a la teva disposició un dels millors serveis funeraris del mercat, personalitzat als teus costums i voluntats.

 • Trasllat a qualsevol cementiri del país

  Ens ocuparem del condicionament i del trasllat del fèretre a qualsevol localitat espanyola.

 • Repatriació al teu país d'origen

  Si la major part de la teva família és al teu país d'origen, ens ocuparem de la repatriació del cos, i cobrirem el viatge d'anada i tornada d'un acompanyant L'única asseguradora que l'incloem sense sobrecost a la pòlissa de decessos!

 • Capital regulador

  Per cobrir possibles sobrecostos entre el servei contractat i el finalment prestat. Opcions: 5% - 10% - 15% i 20% del capital de prestació de servei.

 • Assistència telefònica i jurídica

  Tot comença amb una simple trucada a qualsevol hora del dia. Un gestor professional anirà on sigui la teva família i l'acompanyarà durant tot el procés amb un servei totalment personalitzat. A més, la teva família tindrà assessorament telefònic per fer qualsevol consulta.

 • Suport psicològic

  Després d'un moment com aquest, el primer és intentar superar la pèrdua de l'ésser estimat. Per això, els teus disposaran d'assistència psicològica durant el procés i després.

 • Assistència mèdica mundial

  Sabies que amb la teva pòlissa de decessos DKV estàs cobert també quan viatges a l'estranger amb fins a 18.000 euros per a despeses mèdiques en cas d'urgència?

 • Esborrament de la petjada digital

  Ens encarreguem de la gestió final de la vida digital amb l'esborrament de contingut en xarxes socials, arxius al núvol, correus electrònics.

 • Testament en línia

  Amb DKV podràs redactar el teu testament en qualsevol moment i lloc amb l'eina Testament en línia. A més, davant qualsevol dubte, t'assessorarà un advocat expert. Compta amb una modificació anual gratuïta!

 • Servei de planificació del funeral

  Som la primera asseguradora que t'assessora per definir el comiat que millor et representi: fèretre, discursos, flors, tipus de cerimònia, enterrament o incineració, persones a les quals avisar, donació d'òrgans, testament, etc. d'una forma segura, privada i accessible i modificable totes les vegades que vulguis. A més, facilitaràs la presa de decisions als teus parents en un moment d'alta emotivitat.

Serveis opcionals

 • Prestació per a despeses excepcionals.

  Ajuda econòmica per a despeses imprevistes derivades del sepeli.

 • Cobertura en accidents

  Davant de qualsevol tipus d'accident que tingui com a conseqüència una defunció o una invalidesa permanent, us oferirem un pagament d'entre 1.000 euros i 60.000 euros.

 • Assistència mundial complementària

  Trasllat del mort des de qualsevol punt de l'estranger a qualsevol cementiri ubicat a Espanya, independentment del temps d'estada a l'estranger.

 • Hospitalització

  Fins a 60 euros diaris en cas d'hospitalització per qualsevol causa.

 • Serveis de salut i benestar - Paquet Serviplus

  47 tractaments bucodentals gratuïts i d'altres a preus inferiors als del mercat a través del DKV Club Salud y Bienestar. A més, tindràs accés a consultes amb especialistes mèdics a preus especials: pediatria, ginecologia, oftalmologia, dermatologia, cardiologia, endocrinologia i... molt més!

  NOVETAT. Regal d'una neteja bucodental a l'any per a tots els assegurats de la pòlissa. Accedeix a DKV Club Salud y Bienestar i tria a quin dentista del quadre mèdic de DKV vols anar.

 • Accident dental greu

  Reemborsem les despeses del tractament (màxim 6.000 euros) si afecta més de tres peces.

 • Línies mèdiques telefòniques 

  Línia mèdica 24 h, Línia mèdica pediàtrica, Línia mèdica de l'embaràs, Línia mèdica de la dona, Línia mèdica esportiva, Línia mèdica nutricional, Línia mèdica tropical.

 • Xat mèdic 24 hores

  Contractant el Paquet Serviplus de serveis de salut i benestar, rebràs de REGAL accés al xat mèdic, a través de l'app Quiero cuidarme Más, perquè puguis fer consultes il·limitades des de qualsevol lloc.

   

Cobertures addicionals

 • Assistència Sènior

  Atenció domiciliària per a persones convalescents que hagin d'estar immobilitzades (més de 7 dies) i descomptes en extracció d'ADN amb fins preventives i terapèutiques.

 • Assistència Júnior

  Servei de suport pedagògic a domicili o en centre hospitalari per a infants i adolescents de 6 a 16 anys que hagin de romandre immobilitzats per malaltia o accident.

 • Protecció legal familiar

  Cobertura jurídica que et protegirà en reclamació de danys i defensa legal en qüestions de l'àmbit privat i familiar fins a un màx. de 2.000 EUR de despeses. Inclou, a més, assessorament en testament vital.

 • Assistència integral mascotes

  Informació i assessorament gratuït telefònic permanent sobre gossos i gats amb accés a serveis i preus especials, incloent-hi la gestió de decessos de la teva mascota (fins a 250 euros).

Clients satisfets
Una assegurança flexible adaptada a tu

Ajustem el preu de la teva prima segons la teva situació i edat per adaptar-nos a tu

Videoconsultes i xat amb especialistes
Compta amb un gran suport

Siguis on siguis, la nostra xarxa nacional de psicòlegs especialistes contactarà amb tu

Condicions i compromís
Deixa que ens ocupem de tot

No t'amoïnis per res, amb una sola trucada un gestor s'encarregarà de tots els tràmits

Evita les llistes d'espera
Fes les gestions en línia

Som l'única asseguradora amb un servei digital per crear i modificar el testament

DKV Ecofuneral

DKV Buen Legado

La primera pòlissa de decessos orientada a minimitzar l'impacte ambiental utilitzant una visió avantguardista, tant en el concepte de funeral com en la utilització de noves tecnologies i materials. Perquè el nostre últim acte pot ser molt significatiu, coneix la nostra assegurança de decessos ecològica.

Preguntes freqüents sobre l'assegurança de decessos

Resolem els dubtes més freqüents sobre les assegurances de decessos

Què és una assegurança de decessos?

L'assegurança de decessos garanteix la prestació del servei funerari en ocórrer la defunció de la persona assegurada, així com la gestió de tots els tràmits necessaris davant una defunció: administratius i legals, trasllats a qualsevol part del territori nacional i repatriacions internacionals.

A més, l'assegurança de decessos inclou una àmplia gamma de garanties assistencials i cobertures complementàries que en completen el sentit assistencial i familiar.

Veure més sobre què és una assegurança de decessos

Què cobreix l'assegurança de decessos?

L'assegurança de decessos és una assegurança de prestació de serveis, és a dir, el que cobreix principalment és l'organització, la gestió i l'execució del servei funerari en produir-se la defunció de qualsevol persona assegurada, així com el cost d'aquesta prestació. 

Veure més sobre què cobreix l'assegurança de decessos

Com cal comunicar una defunció d'un assegurat de DKV?

Per comunicar un sinistre d'un client de decessos de DKV, el telèfon gratuït d'assistència 24 hores és el 900 810 141.

Sabem que la pèrdua d'un ésser estimat produeix un gran impacte emocional, a més de l'angoixa que suposa resoldre les gestions que se'n deriven. Som aquí per acompanyar-vos i ajudar-vos en tot el que necessiteu.

Per què contractar una assegurança de decessos?

Per moltes raons, algunes com el cost econòmic d'un servei, sempre més alt si es contracta de manera particular, o per a la tranquil·litat de la teva família i per no carregar amb la responsabilitat de la contractació d'un servei funerari quan tu moris, en un moment emocionalment complicat.

Veure més sobre contractar una assegurança de decessos

Quant costa una assegurança de decessos?

A l'hora de calcular el cost de la teva assegurança de decessos, els factors de risc que determinen la prima de l'assegurança són bàsicament dos: l'import del capital assegurat i l'edat de la persona.

Veure més sobre el cost d'una assegurança de decessos

Si moro a l'estranger, l'assegurança de decessos cobreix el meu trasllat? Repatriació per a estrangers.

Si ets estranger i resideixes a Espanya, amb DKV Protección Familiar tens inclòs el servei de repatriació al teu país d'origen, viatge d'anada i tornada d'un acompanyant i altres avantatges importants. Som els únics que el garantim sense sobrecost a la pòlissa de decessos!

Tinc assistència mèdica a l'estranger?

Sabies que amb la teva pòlissa de decessos DKV estàs cobert també quan viatges a l'estranger amb fins a 18.000 euros per a despeses mèdiques en cas d'urgència? Amb el límit marquem la diferència.

En què consisteix la cobertura d'hospitalització d'una assegurança de decessos?

És un subsidi o renda diària per cada dia que l'assegurat roman ingressat en un centre hospitalari. A DKV, la cobertura s'estén a un límit de 365 dies d'internament.

A més, dins d'aquesta garantia s'inclou una prestació per part i una prestació addicional per inclusió del nounat a la pòlissa familiar.

S'hi apliquen carències?

En la cobertura de decessos, algunes companyies apliquen terminis de carència d'entre 20 dies i 90 dies des de la data de contractació.

A DKV no apliquem carències. Els drets són immediats, però, abans de la contractació, com és habitual en el mercat, els assegurats han de respondre un petit qüestionari de salut, que ens permetrà descartar la contractació dels riscos no assegurables (per exemple, malalts de càncer o altres malalties greus).

A la cobertura d'hospitalització s'aplica una carència de 3 mesos (llevat d'accident) i de 8 mesos per part.

Per a la resta de garanties, els drets d'utilització són immediats.

Estic assegurat tota la vida amb una pòlissa de decessos?

Totes les nostres pòlisses de decessos tenen caràcter vitalici, així que, una vegada contractada, estarà en vigor durant tota la vida dels assegurats, llevat que el prenedor sol·liciti la baixa o deixi de pagar l'assegurança.

Com puc donar de baixa una assegurança de decessos?

Com qualsevol altra assegurança, sol·licitant l'anul·lació de la pòlissa a la companyia, de manera fefaent, un mes abans del venciment de l'anualitat. 

Quina funerària prestarà el servei contractat?

Tenim una àmplia xarxa concertada de prestadors de serveis funeraris a l'àmbit nacional; perquè no t'hagis de preocupar de la gestió i prestació del servei contractat. Veure aquí

Què passa si, després d'una defunció, la família no utilitza els serveis de DKV?

Encara que l'objecte de la pòlissa és la prestació del servei, si, per qualsevol circumstància, la família opta per fer el servei per compte propi, la companyia està obligada a pagar el capital assegurat als hereus legals.

Fins a quina edat es pot contractar l'assegurança de decessos? 

A DKV, en assegurances de prima periòdica, es pot contractar l'assegurança de decessos fins als 70 anys, o fins als 75 si és client de DKV d'altres rams o es tracta d'una pòlissa familiar amb assegurats de menys de 70 anys.

En modalitat de prima única no hi ha límit d'edat, però només es pot contractar a partir dels 70 anys. 

Puc contractar l'assegurança en línia?

Ràpid i senzill! Contracta l'Assegurança de Decessos DKV 100% en línia a través de la nostra pàgina web, en tan sols 5 minuts:

1.    Calcula el teu preu sense compromís.
2. Emplena les teves dades personals i les de les persones que vulguis assegurar.
3. Confirma les teves dades: revisa que tot és correcte.
4. Fes el pagament.
5. T'indicarem el número d'assegurança i t'enviarem un correu electrònic de confirmació perquè puguis gaudir de tots els avantatges que t'ofereix l'assegurança de decessos DKV Protección Familiar des del primer dia.
6. A més, posem a la teva disposició un servei d'atenció a la contractació en línia. Truca al telèfon gratuït 876 140 054, i atendrem qualsevol consulta.

Assegurances complementàries que et poden interessar

Altres assegurances de salut i mèdiques de DKV

a la teva manera

Assegurança de quadre mèdic

DKV Integral

L'assegurança de quadre mèdic més completa amb la qual tenir una cobertura total: atenció primària, especialistes mèdics, proves diagnòstiques, hospitalització, serveis dentals i accés a la telemedicina.

DKV Mundisalud

Assegurança de reemborsament

DKV Mundisalud

Una assegurança de reemborsament de despeses per tenir cura de la teva salut amb què triar lliurement el metge i centre al qual anar. Et reemborsarem entre el 80% i el 90% de les despeses totals.

DKV Dentisalud Élite

Assegurança dental

DKV Dentisalud Élite

La nostra assegurança dental més completa que inclou 59 tractaments sense cost addicional i d'altres amb fins al 40% de descompte.

Necessites ajuda?

Si estàs pensant a contractar una assegurança i tens dubtes, els resolem de la manera que tu triïs.

Visita el teu agent més pròxim

Visita el teu agent més pròxim

Truca'ns

Truca'ns

Et truquem

Et truquem GRATIS

Volem millorar el que ens envolta! Amb les nostres quatre causes.

Ets dels nostres?

Davant l'obesitat infantil

Accions que lluiten per baixar les xifres de sobrepès en nens i nenes.

Pel planeta

Tenim el segell Cero CO2 d'ECODES. El nostre planeta ens necessita i treballem per protegir-lo i recuperar-lo.

Per la salut de la dona

Ja no volem ser mares, sinó MalesMares, per això llancem #LaHoraDeCuidarse

Per la inclusió

Treballem des de la Fundació DKV Integralia per la integració social i laboral de totes les persones.

Condicions del preu des de*

 • *Preu des de DKV Protección Familiar: càlcul per a una persona de 30 anys i un capital de 3.500 EUR més 5% de regulador. Amb residència a Albacete, Almeria, Àvila, Badajoz, Càceres, Cadis, Castelló, Còrdova, Granada, Huelva, Jaén, Màlaga, Ourense, Palència, Las Palmas, Salamanca, Sta. Cruz de Tenerife, Sevilla, Sòria, Valladolid, Biscaia, Terol i Zamora.

Prima de rebut des de 21 EUR/any vàlida durant l'any 2024

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV

La teva assegurança des d'1,80 EUR/mes