Assegurances de salut

Tria el tipus d'assegurança que la teva família i tu necessiteu: assegurança bàsica, assegurança de quadre mèdic, amb metge personal, o assegurança amb reemborsament de despeses.
 

 • Disposaràs de la millor cobertura mèdica i l'última tecnologia.

 • Tindràs cura del teu somriure amb el servei dental GRATUÏT.

 • Tindràs a la teva disposició un gran quadre mèdic.

 • Gaudiràs de serveis de xat, videoconsulta mèdica i farmàcia.

Per què triar una assegurança de salut amb DKV?

Quadre mèdic

+ 51.000 professionals mèdics a la teva disposició i 7 dels 10 millors hospitals del país.

Cobertura dental

Inclosa en la teva pòlissa GRATIS. Més de 50 tractaments dentals sense cost addicional.

Medicina digital

Consultes amb especialistes per videoconsulta i xat, llevadora, coach i farmàcia.

Gestions àgils

Revisa la teva pòlissa, localitza un metge, consulta les teves autoritzacions i gestiona els teus reemborsaments.

Quina assegurança mèdica inclou les cobertures i serveis que necessito?

Cerques un altre tipus d'assegurança?

Hem dissenyat productes per cobrir les teves necessitats i les de la teva família, en funció de la teva economia, el teu estil de vida i l'ús que facis de l'assegurança mèdica.

DKV Assegurances sense copagament

Assegurances sense copagaments

Si no vols pagar de més i vols tenir una quota fixa cada mes independentment de l'ús que facis de l'assegurança, tria una assegurança sense copagaments.

assegurances amb copagaments

Assegurances amb copagaments

Si utilitzaràs l'assegurança amb poca freqüència i vols tenir una quota més econòmica, tria una assegurança mèdica amb copagaments.

assegurances mèdiques sense carències

Assegurances sense carències

Si necessites utilitzar l'assegurança des del primer dia, sense límit en les visites i en els tractaments.

assegurances de salut econòmiques

Assegurances econòmiques

Assegurances de salut barates adaptades a totes les butxaques, amb cobertures més reduïdes i possibilitat de personalitzar l'assegurança.

Assegurances de quadre mèdic

Accés a quadre mèdic ampli, proves diagnòstiques, cobertura dental, assistència a l'estranger i salut digital.

assegurança de salut amb metge personal

Assegurança amb metge personal

Si vols una assegurança digital amb un metge personal que t'atengui i t'assessori sempre que ho necessitis.

Assegurança DKV Mundisalud

Assegurances de reemborsament

Si viatges a l'estranger o si tens especialistes de referència que no estan al quadre mèdic concertat.

DKV Dentisalud

Assegurances dentals

Quadre mèdic dental ampli. 59 tractaments gratuïts i d'altres amb un 40% de dte. Sense tenir en compte l'edat ni les preexistències.

Necessites ajuda?

Si estàs pensant a contractar una assegurança i tens dubtes, els resolem de la manera que tu triïs.

Visita el teu agent més pròxim

Visita el teu agent més pròxim

Truca'ns

Truca'ns

Et truquem

Et truquem GRATIS

Preguntes freqüents sobre les assegurances de salut

Resolem els dubtes més freqüents sobre les assegurances de salut

Quins avantatges té una assegurança mèdica privada?

Si estàs dubtant entre contractar una assegurança mèdica privada o no fer-ho, t'expliquem breument quins avantatges tindràs quan decideixis contractar-la:

 • Atenció immediata i reducció de les llistes d'espera.

 • Gran varietat de centres mèdics i especialistes. Tindràs completa llibertat per escollir l'especialista que necessitis o el que més et convingui d'entre el nostre ampli quadre mèdic.

 • Elecció del centre d'hospitalització.

 • Breu termini per a la realització de proves diagnòstiques. Reducció del temps mitjà de la sanitat pública.

 • Cobertura a l'estranger, despeses mèdiques, quirúrgiques, farmacèutiques, d'hospitalització i d'ambulància a l'estranger (límit de 20.000 EUR).

 • Cobertures diferencials, com ara assegurança dental, que incloem de manera gratuïta en les nostres assegurances de salut.

Com puc contractar una assegurança de salut DKV?

Ràpid i senzill! Contracta qualsevol de les nostres assegurances mèdiques 100% en línia a través de la nostra pàgina, són només 5 minuts:

 • Calcula el teu preu sense compromís.

 • Emplena les teves dades personals i les de les persones que vulguis assegurar.

 • Confirma les teves dades: revisa que totes les teves dades són correctes.

 • Fes el pagament.

T'indicarem el número d'assegurança i t'enviarem un correu electrònic de confirmació perquè puguis gaudir de tots els avantatges que t'ofereix la teva assegurança mèdica DKV des del primer dia.

A més, posem a la teva disposició un servei d'atenció a la contractació en línia, truca al telèfon gratuït 876 147 077, t'atendrem davant qualsevol consulta.

També pots contractar les nostres assegurances mèdiques anant a una de les nostres sucursals o oficines comercials.

Quant temps dura una pòlissa de salut?

T'expliquem com funciona la durada de la pòlissa, quan és el venciment i la renovació d'una assegurança de salut. Aquí

Puc contractar una assegurança de salut amb copagament i sense?

Una assegurança mèdica amb copagament és una assegurança en què els clients paguen una quota fixa per l'assegurança, ja sigui de manera mensual o anual, i un import variable, que depèn de les vegades que hagi utilitzat la pòlissa durant el mes. 

A més, depenent de les condicions de la pòlissa, abonarem els diners per separat cada vegada que anem al metge, o bé serà la companyia qui ens carregarà la quantitat suplementària al nostre rebut mensual. 

Si visites amb poca periodicitat al metge, en el cas de triar una assegurança amb copagament, el desemborsament final serà molt inferior al de l'assegurança mèdica sense copagaments. Per això, és interessant per a aquelles persones que no fan ús moltes vegades de la seva pòlissa.

A DKV, el copagament varia en funció de la modalitat d'assegurança que triïs. Per exemple, en l'assegurança de quadre mèdic DKV Integral pots triar entre:

 • Amb copagament alt: Complet. Per exemple, medicina general, pediatria i infermeria, 12 EUR. En el cas de necessitar un altre especialista, 20 EUR

 • Amb copagament baix: Classic. Per exemple, medicina general, pediatria i infermeria, 1,95 EUR. En el cas de necessitar un altre especialista, 2,95 EUR

 • Sense copagament: Élite 

Les modalitats de copagament que t'oferim permeten ajustar encara més el preu de l'assegurança que estàs disposat a pagar i a l'ús que creus que en faràs, amb la possibilitat de triar diverses opcions.

Períodes de carència, què són? Les proves mèdiques tenen carència?

Un període de carència és l'interval de temps prefixat al contracte, comptat a partir de la data d'efecte de l'assegurança, en què no són efectives algunes de les cobertures incloses a les garanties de la pòlissa. Aquest període es computa per mesos, comptats des de la data d'entrada en vigor de la pòlissa, per a cadascun dels assegurats inclosos.
 

Les proves i mitjans de diagnòstic no tenen període de carència, excepte l'estudi biomecànic de la marxa o la trepitjada. La cobertura complementària exclusiva de DKV Integral de modalitat individual té un període de carència de 6 mesos.
 

A més d'aquesta prova, hi ha quatre serveis més amb carències, que són comuns a tots els productes:

 1. Les intervencions quirúrgiques i l'hospitalització, incloent-hi les pròtesis quirúrgiques per qualsevol motiu i naturalesa, tenen un període de carència de sis mesos, excepte en els casos d'urgència vital o accident. 

 2. L'assistència de qualsevol tipus de part (llevat de prematur) o cesària tindrà una carència de vuit mesos. 

 3. Els trasplantaments tenen un període de carència de dotze mesos. 

 4. L'assistència sanitària per infecció del VIH/SIDA té un període d'exclusió de dotze mesos (vegeu la definició de «període d'exclusió» en l'apartat 2 «Conceptes bàsics. Definicions»). 

La resta de prestacions que cobreix l'assegurança no tenen carència, i s'hi pot accedir des del primer dia. DKV també posa a la teva disposició altres assegurances amb cobertures addicionals, que poden tenir algun període de carència addicional.

En què m'ajuda tenir una assegurança amb metge personal?

El teu metge personal és aquell professional de salut de confiança que treballa de manera contínua i personalitzada per vetllar per un estat òptim de salut. Pots fer-li consultes quan vulguis per resoldre qualsevol dubte o preocupació que tinguis. A més, et guiarà per fer una consulta presencial amb un especialista referent a la teva localitat.

Què diferencia una assegurança amb metge personal d'una assegurança mèdica tradicional?

Amb una assegurança de salut amb servei de metge personal, la teva relació amb la medicina és molt més personalitzada i eficient. Tries un metge personal perquè t'acompanyi en qualsevol moment i t'orienti cap a l'especialista que necessitis, presencial o digital. Et coneix i té a mà tot el teu historial, per la qual cosa pot oferir-te consells i plans preventius en funció del teu estat de salut i les teves necessitats.

La diferència amb una assegurança mèdica tradicional és que estaràs sempre acompanyat tant en el servei mèdic (parlant sempre amb un mateix metge per resoldre els teus dubtes de salut, per orientar-te per visitar un especialista de salut i per a qualsevol gestió amb la teva assegurança a través de l'assistent de salut.

A quins especialistes i centres mèdics puc acudir?

Si tries una assegurança de quadre mèdic, podràs anar a qualsevol metge o centre hospitalari del nostre quadre mèdic. Actualment, tenim més de 51.000 professionals mèdics i més de 1.000 centres a la teva disposició. A més, DKV disposa de 7 dels 10 millors hospitals del país.

Pots consultar el nostre quadre mèdic des de l'aplicació Quiero Cuidarme Más o des de l'enllaç següent.

Si tries la nostra assegurança amb servei de metge personal, tindràs accés al nostre quadre mèdic complet. L'única diferència és que en aquest cas serà el teu metge personal, que fa la tasca del metge de capçalera, el qui et derivi a un especialista segons la teva patologia. Serà una derivació guiada pel teu metge personal per donar-te la millor opció segons el teu cas concret. La cita mèdica la triaràs tu, i en cas que no tingui opció de cita en línia, serà l'assistent de salut el qui faci aquesta gestió perquè no hagis de trucar directament al centre mèdic.

Si et decideixes per una assegurança mèdica de reemborsament, a part de tenir accés al nostre quadre mèdic, tindràs la possibilitat d'anar a qualsevol professional i/o centre mèdic o hospital del món, i rebràs el reemborsament de les despeses.

Què és una assegurança de reemborsament?

L'assegurança de reemborsament és una modalitat d'assegurança de salut en què l'asseguradora ofereix una pòlissa de lliure elecció. L'assegurat pot visitar-se amb el professional mèdic o anar al centre que triï encara que no estigui dins del quadre mèdic de la companyia i pagar el servei prestat. T'expliquem més coses sobre l'assegurança de reemborsament aquí.

Calcula la teva assegurança de salut

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV