Coneix-nos

DKV és una empresa d'assegurances personals especialitzada en salut, compromesa amb les persones i orientada al desenvolupament sostenible

Solidesa internacional, tranquil·litat per a tu

450
go
GRUP DKV

L'experiència i la solidesa internacional que ens aporta el fet de pertànyer a un grup multinacional es trasllada en confiança per a tu i per a cadascuna de les nostres persones assegurades.

El Grup DKV forma part d'ERGO, un dels principals grups asseguradors a Alemanya i Europa. ERGO, present en més de 30 països, concentra la seva activitat a Europa i a l'Àsia, oferint un complet espectre d'assegurances, provisió i serveis. Prop de 43.000 persones treballen per al grup, entre empleats i agents comercials. ERGO pertany a Munich Re, un dels líders mundials en assegurances i reassegurances.

En España, el Grupo DKV está implantado en todo el territorio nacional, con una amplia red d'oficinas y consultorios en la que trabajan casi 2.000 empleados, y que da servicio a 2 millones de clientes.

Informe corporatiu integrat 2021

Informe anual 2021

El nostre activisme per la salut va molt més enllà de les paraules: volem mostrar-te la nostra manera d'actuar, tot complint el nostre compromís de transparència amb els diferents públics en la gestió, valors i compromisos de la companyia. Per això, t'informem sobre els nostres resultats econòmics, la nostra política empresarial i el detall sobre la manera de treballar amb la nostra clientela, personal, mediació i entitats proveïdores. 

A DKV ja actuem, i tu? 

Veure Informe anual 2021     Altres informes

El nostre propòsit

"Junts actuem per una humanitat més saludable"

Cadascun de nosaltres pot actuar per aconseguir un món més saludable.

I el moment de començar és ARA!.

Assegurances responsables

En DKV puedes confiar

Sabías que somos la primera aseguradora que garantizamos la no rescisión del contrato en pólizas individuales con más de 3 años d'antigüedad? Y no subimos el precio por mucho que uses el seguro.

Además dispones de más de 51.000 profesionales a tu servicio y los centros médicos más punteros, entre ellos 7 del top 10 de hospitales privados d'España, como Clínica Universidad de Navarra.