Línies mèdiques telefòniques

Metge DKV 24 hores, el teu metge telefònic

Per assessorar-te sobre la teva salut en qualsevol moment del dia i des de qualsevol lloc

Tens un símptoma que et preocupa? Consulta-ho amb el Metge DKV 24 h i podràs assessorar-te per valorar-ne la importància i la millor manera de resoldre-ho.
 

  • Si tens qualsevol dubte, truca!

  • Per resoldre dubtes sobre medicaments.

  • O per comprendre els resultats d'una prova.

go
Sense preexistències
Els teus informes mèdics

Envia els teus informes perquè el metge els arxivi a la teva carpeta personal i pugui utilitzar-los en consultes successives.

Descarrega la documentació
Justificant de consulta

Quan el metge DKV 24 hores et recomani fer repòs a casa per seguir l'evolució dels símptomes.

Quadre mèdic
Segona opinió mèdica

Davant d'una malaltia greu, rep una segona opinió a través d'un especialista de prestigi internacional.

política de privadesa
Segona opinió bioètica

Planteja qüestions d'ètica a reconeguts experts, amb totes les garanties de confidencialitat i independència de DKV.

Menys dubtes, més tranquil·litat!

Coneix les línies d'orientació mèdica telefònica

 

Metge DKV 24 hores

Un servei gratuït d'assessorament mèdic pròxim i ràpid, disponible les 24 hores, els 365 dies de l'any. T'aconsellarà i resoldrà dubtes sobre:

  • Malalties, tractaments i prevenció, així com utilització i interacció de medicaments.

  • Explicació sobre informes de laboratoris i proves diagnòstiques.

  • Orientació sobre els centres i especialistes més indicats per solucionar el teu problema.

A més, seràs atès en l'idioma que triïs: castellà, català, anglès, alemany o francès.

Línia mèdica pediàtrica

Línia mèdica pediàtrica

Servei especial 24 hores per atendre la salut dels teus fills

Metges especialistes en pediatria, experts en casos complexos, t'atendran i resoldran tots els teus dubtes sobre malalties, tractaments de prevenció, vacunes, utilització de medicaments, comprensió d'informes, etc. Especialment enfocat als problemes de salut dels menors de 14 anys amb pòlissa de salut DKV.

Línia medica obesitat infantil

Línia mèdica obesitat infantil

Et donem recomanacions per prevenir o tractar el sobrepès en els nens.

Si els teus fills tenen una assegurança DKV, pots trucar per sol·licitar assessorament i documentació mèdica sobre la prevenció i el tractament del sobrepès o l'obesitat infantil. T'atendran metges o tècnics en dietètica i nutrició.

Línia mèdica de la dona

Línia mèdica de la dona

Aclareix els teus dubtes, de dona a dona, amb total intimitat.

Línia atesa exclusivament per metgesses per proporcionar-te, amb total confiança, assessorament mèdic, informació i respostes als teus dubtes sobre símptomes, proves diagnòstiques, problemes de salut o medicaments propis de la salut de la dona.

Línia mèdica de l'embaràs

Línia mèdica de l'embaràs

Si tens dubtes sobre el teu embaràs, som al teu costat.

No tinguis dubtes durant el teu embaràs. T'oferim informació, assessorament i responem les teves preguntes sobre símptomes, proves diagnòstiques, problemes de salut o medicaments propis de l'etapa de gestació.

Línia mèdica nutricional

Línia mèdica nutricional

Assessorament sobre el tipus de dieta que necessites

T'oferim assessorament dietètic telefònic, atès per metges o tècnics en dietètica i nutrició, i et donem solucions i respostes sobre la prevenció de la salut i el control en patologies que inclouen la dietoteràpia com a part del tractament prescrit pel teu metge.

Línia mèdica esportiva

Línia mèdica esportiva

Fes esport amb seguretat: parla amb el teu metge esportiu.

Especialistes en medicina esportiva, metges o tècnics en nutrició, et proporcionaran tota mena d'informació i donaran resposta a les teves preguntes sobre com prevenir lesions, l'adequació de l'exercici en la pràctica esportiva i assessorament en aquelles patologies que inclouen l'exercici físic en el tractament prescrit pel teu metge.

Línia mèdica tropical

Línia mèdica tropical

Viatja tranquil, truca abans de sortir del país

Abans de desplaçar-te a un país que requereixi una prevenció particular, aquest servei gratuït d'assessorament mèdic t'ajudarà a gestionar dubtes i problemes sobre símptomes, vacunes, quimioprofilaxi, preparació de viatges a països tropicals i qualsevol problema de salut internacional.

Línia mèdica psicoemocional

Línia d'atenció psicoemocional

Si et sents malament anímicament i necessites ajuda, truca'ns.

T'oferim assessorament psicoemocional telefònic, atès per un equip de psicòlegs quan ho necessitis i fins a 3 vegades l'any, en sessions d'un màxim de 30 minuts, per tal de poder valorar el teu cas i orientar de manera personalitzada l'atenció del problema.

Els teus informes 24 hores

Fes que el teu doctor i el "Metge DKV 24 hores" et cuidin de manera coordinada. Si tens informes del teu metge o de l'alta hospitalària, pots enviar-los-hi al Metge DKV 24 hores perquè els arxivi a la teva carpeta i pugui utilitzar-los en totes les consultes telefòniques que facis sobre la teva malaltia o tractament. Així seguirà millor les informacions i recomanacions del teu metge.

Escriu a: tusinformes24horas@dkvseguros.es

Justificant de consulta i/o repòs

No et desplacis per aconseguir un justificant. Si el Metge DKV 24 Hores et recomana fer repòs a casa per seguir l'evolució dels símptomes, et podem enviar un justificant per correu electrònic. Aquest servei no es dispensa en tots els casos, per limitacions de control i seguretat. Sol·licita'l durant la consulta amb el Metge DKV 24 hores.

Truca al 976 991 199

Segona opinió mèdica per malaltia greu

Estigues segur que reps el millor tractament possible. Si tens una pòlissa DKV Integral, DKV Mundisalud o DKV Top Health, DKV facilita que un especialista de prestigi internacional estudiï el teu historial mèdic i revisi personalment les exploracions efectuades.

Aquest sistema elimina barreres de llenguatge, distància i cost en evitar que el pacient s'hagi de traslladar, i brinda al pacient, a més, la tranquil·litat per prendre decisions de vital importància. Destaca el tractament més apropiat, tenint en compte tractaments alternatius. Resol els problemes complexos d'una manera ràpida i econòmica. Representa una font d'informació i suport important per al metge tractant.

Truca al 976 991 199 o escriu a lineamedica@dkvseguros.es

Segona opinió bioètica

No et sentis sol, deixa't assessorar per experts en temes ètics. Per a aquestes situacions en què no sabem a qui preguntar, el fòrum de bioètica ofereix als clients de DKV la possibilitat de plantejar qüestions de bioètica a reconeguts experts en aquest camp.

El client que sol·liciti aquest servei compta amb totes les garanties de confidencialitat i independència, ja que serà prestat pels experts independents del Comitè de Bioètica de DKV Seguros, que ha estat reconegut per la Direcció General de Recursos Sanitaris de la Generalitat de Catalunya, i no directament per DKV. També el poden utilitzar els metges de la nostra xarxa concertada que atenguin un cas d'un assegurat.

Truca al 976 991 199 o escriu a lineamedica@dkvseguros.es

Coneix l'experiència dels nostres clients d'assegurances de salut

A DKV tenim molt en compte l'opinió dels nostres clients, la seva experiència ens ajuda a millorar el servei dia a dia.

Trucada al pediatre d'urgències

El meu fill petit de cinc anys va tenir un accident i vaig tenir dubtes a l'hora de donar-li una dosi de medicament. Amb una simple trucada a la línia mèdica pediàtrica, vaig poder aclarir els meus dubtes amb un doctor i quedar-me molt més tranquila.

Sara Ramirez
A qualsevol hora del dia

Em vaig aixecar de matinada amb un mal de cap molt fort i em vaig espantar. Vaig agafar el meu telèfon i vaig trucar al Metge DKV 24 Hores. Després d'explicar els símptomes i preguntar-li tots els dubtes al metge que estava a l'altre costat de l'auricular, vaig tornar al llit per continuar descansant.

Carla Esteban
Pors abans de viatjar

S'acostava la data del nostre viatge per diversos països del sud-est asiàtic i tenia molts dubtes sobre quin tipus de vacunes necessitàvem per a cada país. Per resoldre-les i informar-me, vaig trucar a la línia mèdica tropical de DKV i un metge em va donar tota la informació que li vaig sol·licitar. Ara, cada vegada que faig un viatge a un país llunyà, és una trucada obligatòria.

Saúl Santanatalia

Volem millorar el que ens envolta! Amb les nostres quatre causes.

Ets dels nostres?

Davant l'obesitat infantil

Accions que lluiten per baixar les xifres de sobrepès en nens i nenes.

Pel planeta

Tenim el segell Cero CO2 d'ECODES. El nostre planeta ens necessita i treballem per protegir-lo i recuperar-lo.

Per la salut de la dona

Ja no volem ser mares, sinó MalesMares, per això llancem #LaHoraDeCuidarse

Per la inclusió

Treballem des de la Fundació DKV Integralia per la integració social i laboral de totes les persones.

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV