Assegurança amb metge personal

Totes les cobertures d'una assegurança de salut completa i la confiança de tenir el teu propi metge personal.

  • Tindràs una atenció mèdica personalitzada.

  • Seguiment continu del teu estat de salut.

  • Podràs tenir una consulta mèdica sempre que ho necessitis.

  • T'orientarà quan hagis d'anar a un especialista.

Per què triar una assegurança de salut amb metge personal?

Llevadora digital
Medicina personalitzada

Metge i pediatra personal quan ho necessitis: diagnòstic, seguiment i derivació a especialistes.

Coach de salut DKV
Assistent de salut

Un gestor que t'evitarà la burocràcia: autoritzacions i gestió de cites mèdiques.

Quadre mèdic
Quadre mèdic guiat

Ampli quadre mèdic amb totes les especialitats. El teu metge serà qui et guiï quan necessitis un especialista.

Gestions per telèfon
El metge al teu mòbil

Des d'una sola app, podràs contactar amb el teu metge, gestionar tot el que té relació amb la teva salut i amb la teva pòlissa.

 

 

 

Quina assegurança mèdica inclou les cobertures i serveis que necessito?

Compara las coberturas de los seguros con servicio de médico personal.

Cerques un altre tipus d'assegurança?

Hem dissenyat productes per cobrir les teves necessitats i les de la teva família, en funció de la teva economia, el teu estil de vida i l'ús que facis de l'assegurança mèdica.

assegurances amb copagaments

Assegurances amb copagaments

Si utilitzaràs l'assegurança amb poca freqüència i vols tenir una quota més econòmica, tria una assegurança mèdica amb copagaments.

DKV Assegurances sense copagament

Assegurances sense copagaments

Si no vols pagar de més i vols tenir una quota fixa cada mes independentment de l'ús que facis de l'assegurança, tria una assegurança sense copagaments.

Assegurança DKV Mundisalud

Assegurances de reemborsament

Si busques una assegurança amb la qual anar a qualsevol metge o centre a qualsevol lloc del món, encara que no treballi amb asseguradores.

Preguntes freqüents sobre les assegurances amb metge personal

Responem els dubtes més freqüents

En què m'ajuda tenir una assegurança amb metge personal?

El teu metge personal és aquell professional de salut de confiança que treballa de manera contínua i personalitzada per vetllar per un estat òptim de salut. Pots fer-li consultes quan vulguis per resoldre qualsevol dubte o preocupació que tinguis. A més, et guiarà per fer una consulta presencial amb un especialista referent a la teva localitat.

Quina funció té l'assistent personal de salut? En què em pot ajudar?

L'assistent personal de salut t'acompanyarà i s'encarregarà dels tràmits que necessitis, tant per demanar cita als centres mèdics com amb la companyia asseguradora, per facilitar-te el procés d'autoritzacions.

A més, tindràs el servei de xat per consultar qualsevol dubte que et sorgeixi en relació amb la gestió de la teva assegurança. Els dubtes de salut, els resoldrà directament el teu metge personal.

Què diferencia una assegurança amb metge personal d'una assegurança mèdica tradicional?

Amb una assegurança de salut amb servei de metge personal, la teva relació amb la medicina és molt més personalitzada i eficient. Tries un metge personal perquè t'acompanyi en qualsevol moment i t'orienti cap a l'especialista que necessitis, presencial o digital. Et coneix i té a mà tot el teu historial, per la qual cosa pot oferir-te consells i plans preventius en funció del teu estat de salut i les teves necessitats.

La diferència amb una assegurança mèdica tradicional és que estaràs sempre acompanyat tant en el servei mèdic (parlant sempre amb un mateix metge per resoldre els teus dubtes de salut, per orientar-te per visitar un especialista de salut i per a qualsevol gestió amb la teva assegurança a través de l'assistent de salut.

Com és la gestió de la teva assegurança amb metge personal?

A través d'una sola app, ho tens tot a mà: podràs revisar la informació de salut i el calendari de cites mèdiques, tenir una videoconsulta amb un metge, assistència mèdica 24 h i un xat per a dubtes sobre farmàcia.

A més, disposes del xat directe amb l'assistent de salut per evitar burocràcies innecessàries i d'un altre xat amb el nostre equip d'atenció al client per a canvis, modificacions i dubtes sobre la teva pòlissa.

Estarà disponible el meu metge personal per atendre qualsevol consulta mèdica?

L'horari d'atenció del metge personal és entre les 8.00 i les 20.00 h, de dilluns a divendres. El professional passa consulta 7 hores diàries, i podràs informar-te de la seva agenda disponible programant una cita. Tu tries quan tenir una cita mèdica.

Però, si en el moment de contactar amb el teu metge a través del xat no està disponible (perquè està fora de la seva jornada laboral o perquè està atenent un altre pacient), t'atendrà un altre professional del seu equip. Tots tenen el teu historial mèdic, perquè són un equip propi i intercomunicat!

I si tinc fills, quins avantatges té una assegurança amb metge personal?

En cas que tinguis fills de menys de 15 anys, l'assegurança amb metge personal té servei de pediatre personal.

Tal com passa per als majors de 15 anys, en la configuració inicial de l'app selecciones el pediatre que farà el seguiment de la salut dels teus fills, programes la primera consulta per conèixer-vos i les següents consultes es faran de la mateixa manera, programant una consulta virtual o a través del xat mèdic. Igualment, podrà derivar-los a un especialista, si és necessari.

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV