Assegurances mèdiques per a particulars

Assegurança de quadre mèdic DKV Integral

Quadre mèdic DKV

Gaudeix d'una assistència mèdica de qualitat, amb copagament o sense, evitant les llistes d'espera i accedint a un dels quadres mèdics més amplis. Si tens una pòlissa de quadre mèdic com DKV Integral, DKV Modular o DKV Profesional, fes clic i informa't de totes les gestions i avantatges com a client DKV.

Personal doctor, assegurança de salut amb metge personal

Personal Doctor

Personal Doctor, l'assegurança de salut completa i la confiança de tenir el teu metge personal accessible per al que necessitis, amb accés a quadre mèdic guiat sempre pel teu metge perquè no hagis de preocupar-te de res, ni de demanar cita. Si tens una pòlissa de DKV Personal Doctor, fes clic i informa't de totes les gestions i els avantatges com a client.

DKV Mundisalud

Reemborsament DKV

Amb les assegurances de reemborsament estàs protegit siguis on siguis, sense límits ni fronteres. Podràs triar el metge, centre o hospital a qualsevol lloc. Si tens una assegurança mèdica de reemborsament com DKV Mundisalud, DKV Top Health o DKV Residentes, fes clic aquí per veure les gestions i avantatges com a client DKV.

DKV Famedic Plus

Famedic

DKV Famedic, l'assegurança mèdica familiar econòmica amb preu únic per a tota la família, amb accés il·limitat a les especialitats més demandades i serveis de salut amb preus avantatjosos perquè només paguis pel que necessites. Si tens una pòlissa de DKV Famedic, fes clic i informa't de totes les gestions i els avantatges com a client.

DKV Dentisalud Élite

Assegurances dentals

Les assegurances dentals t'ofereixen una cobertura única per tenir cura de la teva salut bucodental amb més de 57 serveis i tractaments i amb serveis d'estètica dental, implantologia i ortodòncia amb descomptes de fins al 40%. Si tens una pòlissa dental, fes clic i informa't de totes les gestions i els avantatges com a client.

Altres assegurances per a particulars

DKV Ecofuneral

Decessos

Les assegurances de decessos DKV acompanyen la teva família en qualsevol moment, amb un dels millors serveis funeraris, suport psicològic i repatriació al país d'origen. Si tens una pòlissa de DKV Protección Familiar o DKV Ecofuneral, fes clic aquí i informa't de les gestions que pots fer i els avantatges com a client.

DKV Ecohogar

Llar

DKV EcoHogar és la primera assegurança de la llar ecològica amb la qual, a més de tenir les millors cobertures, tindràs cura del teu entorn i ajudaràs a cuidar el medi ambient. Si tens una pòlissa de llar, fes clic aquí i informa't de les gestions que pots fer i els avantatges com a client.

Assegurança de vida DKV

Vida

DKV Vida garanteix la protecció i estabilitat econòmica per als qui més estimes de manera personalitzada i àgil, assegurant una quantitat de diners suficient per protegir la teva família. Si tens una pòlissa de vida, fes clic aquí i informa't de les gestions que pots fer i els avantatges com a client.

DKV Accidentes

Accidents

DKV Accidentes assegura el pagament d'una indemnització per cobrir els imprevistos que puguin sorgir davant un accident domèstic, de salut, laboral o de circulació. Si tens una pòlissa d'accidents, fes clic aquí i informa't de les gestions que pots fer i els avantatges com a client.

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV