DKV EcoHogar, la primera assegurança de la llar ecològica del mercat.

Protegeix el teu habitatge i tingues cura de la salut de la teva família i de la del planeta amb la nostra assegurança de la llar.

 • Serveis i productes ecològics

 • Diferents modalitats amb les cobertures i els serveis que necessites

 • Servei d'alerta via SMS per fenòmens meteorològics severs

 • Assistència a la llar 24 hores, servei manetes i reparació d'electrodomèstics

 • Des de 6 EUR/mes

go

Tots els avantatges de la teva assegurança de la llar

Per què triar DKV EcoHogar

Contractació

20% de bonificació per no sinistralitat

Videoconsultes i xat amb especialistes

Servei gratuït d’assistència informàtica, manetes i servei de reparació d’electrodomèstics.

salut del planeta

Cuidem la salut de la teva llar amb serveis ecològics i ecosortejos

habitatges

Una llar segura amb servei d'alerta SMS davant fenòmens meteorològics extrems.

Tots els detalls sobre DKV EcoHogar

T'oferim una àmplia gamma de solucions i garanties per assegurar el teu habitatge

Cobertures i serveis

DKV EcoHogar és la primera assegurança de la llar ecològica amb la qual, a més de tenir les millors cobertures, tindràs cura del teu entorn i ajudaràs a cuidar el medi ambient.

T'oferim una àmplia gamma de solucions i garanties per protegir el teu habitatge. En funció del grau de cobertura que necessitis. Tria entre les modalitats Plus, Complet, Basic o Incendis.

 

Cobertures incloses en l'assegurança de la llar

 

 • Danys materials

  Produïts al continent i/o el contingut a causa d’inclemències del temps, per actes vandàlics, inundacions, incendis, escapaments, trencaments, etc.

 • Extensió de garanties

  Garantim fins al 100% dels capitals contractats per a continent o contingut, els danys materials directes produïts en els béns assegurats a conseqüència dels riscos esmentats abans.

 • Danys per aigua

  Ocasionats per trencament o embussament de conduccions fixes de distribució d’aigua, vessaments per claus de pas, desbordament d’aparells fixos de refrigeració, fuites d’aigua i consum excessiu d’aigua.

 • Trencaments

  Substitució i despeses de transport i col·locació de llunes, vidres, miralls, sanitaris, marbres, granits i vidre de la placa de cuina.

 • Responsabilitat civil

  Indemnitzacions per danys materials i/o corporals causats involuntàriament a tercers.

 • Cobertura per robatori

  Sempre que el continent i el contingut estiguin assegurats, quedarà cobert el robatori de mobiliari i béns i els desperfectes de danys ocasionats, com panys, portes, finestres, sòls, etc.

 • Ampliació de cobertures

  Danys al jardí, restauració estètica del continent i el contingut, trencament de pantalles de dispositius electrònics...

 • Protecció jurídica

  Protecció en l’àmbit de la vida privada de l’assegurat i la seva família: reclamació de danys de tercers, contractes de subministraments, defensa fiscal i penal, reclamació judicial en cas d’ocupació il·legal de l’habitatge i assessorament extrajudicial.

 • Línies mèdiques telefòniques

  Assessorament mèdic gratuït a través de les línies mèdiques telefòniques com la línia mèdica DKV (24 h), pediàtrica (Hospital SJD), obesitat infantil, embaràs de la dona, esportiva, nutricional, tropical i psicoemocional.

 • Serveis de salut a preus reduïts

  DKV Club Salud y Bienestar amb el qual accediràs a un catàleg amb serveis com ara reproducció assistida, cirurgia de la miopia i la presbícia i parafarmàcia en línia, entre d’altres, a un preu reduït.

Serveis opcionals

 

 • Danys al continent a primer risc

  Danys a l'edifici a primer risc per complementar l'assegurança de comunitat.

 • Vehicles del garatge

  Danys materials directes en vehicles d'ús particular com a conseqüència d'un incendi, explosió i/o caiguda de llamp mentre estiguin aparcats a l'interior del garatge particular de l'habitatge assegurat.

 • Ampliació de la responsabilitat civil

  Possibilitat d’augmentar el capital assegurat per a la responsabilitat civil.

 • Segon habitatge

  Si vols assegurar la teva segona residència, tindràs un descompte, si ja tens l’habitatge principal assegurat amb nosaltres.

Cobertures i serveis ecològics

DKV EcoHogar, el primer d'assegurança de la llar ecològica que cuida la salut de la teva llar i la de la teva família

 • Llar verda

  Sortejos  i descomptes en la compra de productes ecològics amb menys impacte ambiental durant la seva fabricació i que no afegeixen toxicitat a les nostres llars. Cuida la teva salut cuidant la del planeta.

 • Llar segura

  El canvi climàtic provoca fenòmens meteorològics cada vegada més freqüents i extrems. Amb DKV EcoHogar, rebràs un SMS, 24 hores abans de l'inici de l'esdeveniment, amb recomanacions per protegir-te tu i protegir el teu habitatge.

 • Llar sana

  L'aire que respirem a les nostres cases pot assolir altes concentracions de contaminants. En les reparacions, apliquem només pintura sense tòxics que no perjudica la qualitat de l'aire interior del teu habitatge.

 • Llar eficient

  T'ajudem en la instal·lació d'aïllament tèrmic a l'interior de les caixes de les teves persianes a preu bonificat i amb aïllant tècnic multicapa i reflector d'extrema primesa.
  A més, sortegem 3 grans electrodomèstics de classe energètica A+++ per ajudar-te a viure en una llar més eficient amb l'ús de l'energia.

Modalitats de l'assegurança

Ens adaptem a allò que realment necessites:

 • Modalitat Plus: Assegurança d’última generació amb les garanties més àmplies, com trencament de pantalles de dispositius tecnològics, i límits de cobertura.

 • Modalitat Complet: la millor resposta per als riscos i imprevistos més comuns.

 • Modalitat Basic: assegura només els riscos fonamentals al millor preu.

 • Modalitat d’incendis: cobreix només les exigències de la llei hipotecària.

Avantatges diferencials

 • És la primera assegurança de la llar ecològica. Amb DKV EcoHogar, a més de tenir les millors cobertures, tindràs cura del teu entorn i ajudaràs a cuidar el medi ambient.

 • Àmplia cobertura de responsabilitat civil i defensa jurídica.

 • Ets dels que no sap què cal fer per penjar unes cortines? Tenim el Servei Manetes per a tu! És gratuït i t’ofereix ajuda professional per a una gran varietat de tasques domèstiques.

 • Assistència informàtica: Necessites ajuda amb les noves tecnologies? Un expert t’assessorarà.

 • Serveis de reparació d’electrodomèstics sense garantia i amb menys de 7 anys que cobreix una vegada a l’any el desplaçament i la mà d’obra.

Coneix tots els serveis addicionals de DKV EcoHogar

Observatori sobre llars saludables i sostenibles
Observatori DKV de Salut i Medi Ambient

Llars saludables, edificis sostenibles

Les característiques de la nostra llar (temperatura, humitat, il·luminació i altres factors físics, substàncies químiques, factors biològics, confort, ergonomia…) poden determinar poderosament la nostra salut. Per això hem d'aprendre a fer-les més saludables.

Qualsevol assegurança ha de començar amb un compromís

La salut de la teva llar

Clients satisfets
Volem que sentis tranquil·litat

Protegim la teva salut dins i fora de casa: cobertura de danys a béns immobles, responsabilitat civil i protecció jurídica.

Tràmits en línia a través de l'app
Compromesos amb la salut

La salut dels nostres assegurats és el més important. Per això t'oferim línies mèdiques amb especialistes, segona opinió mèdica i serveis de salut i benestar a preus avantatjosos.

Contractació
Estalvi en la teva economia familiar

Premiem la carència de sinistralitat amb fins a un 20% de descompte de bonificació en les teves futures quotes.

Videoconsultes i xat amb especialistes
Avantatges davant d'altres assegurances de la llar

Solucions i avantatges ecològics únics en una assegurança de la llar tradicional. Servei de manetes per a reparacions a la llar.

Ens prenem molt seriosament les opinions dels nostres clients

Què opinen sobre DKV EcoHogar?

Testimonis assegurança reemborsament estranger
Assistència les 24 hores

Quan se'ns va trencar una canonada de matinada, vaig tenir la tranquil·litat que la meva assegurança DKV Ecohogar té assistència 24 hores. Només vaig haver de tallar l'aigua, netejar i esperar el tècnic.

Roberto Varela
Testimonis família
Protegeixo la meva llar i tinc cura del medi ambient

Estic molt conscienciada amb la cura del medi ambient i procuro ser coherent en tot el que faig. Quan vaig descobrir DKV EcoHogar, no vaig dubtar a contractar-la. A més de protegir la meva llar, aquesta assegurança m'ofereix descomptes i facilitats per convertir casa meva en un lloc més eficient, estalviant energia i diners a les factures.

Elena Sáenz
Testimonis assegurança reemborsament viatges
Un manetes a casa

Amb l'assegurança de la llar DKV tinc un manetes per a mi. Visc només i l'última vegada que vaig intentar utilitzar un trepant vaig tenir una mala experiència. Ara, només he de fer ús del servei Manetes, que és gratis un cop l'any.

Antonio Gómez

Preguntes freqüents sobre l'assegurança de la llar

Resolem els dubtes més freqüents sobre les assegurances de la llar

L'assegurança de la llar ofereix tranquil·litat en cas que es produeixi un incident que afecti el teu habitatge. L'assegurança de la llar és un contracte amb el qual protegeixes el teu habitatge (continent) i el seu contingut (mobiliari i pertinences) de danys parcials o totals per causes diverses.

La cobertura de la teva assegurança de la llar dependrà del patrimoni assegurat. A més a més, l'assegurança de la llar també té cobertura de responsabilitat civil per protegir-te econòmicament en cas que siguis el responsable d'un sinistre que afecti els teus veïns. De manera general, l'assegurança de la llar et protegeix davant incendis, rates/trencaments, fuites d'aigua o de gas, explosions, fenòmens naturals (tempestes, moviments sísmics, gelades, inundacions...), robatori i assalt, trencament de vidres i de mobiliari, etc.

Depenent de la modalitat escollida, la teva assegurança de la llar tindrà més cobertures o menys davant aquesta mena de danys. DKV Seguros garanteix les cobertures i els límits d'indemnització que li corresponen en funció de la modalitat contractada pel prenedor en les condicions particulars del contracte d'assegurança. En el condicionat, s'hi detallen les cobertures i els límits per a cadascuna de les modalitats.
 

La nostra llar és el lloc on residim nosaltres i la nostra família, i, per tant, ha de ser un lloc segur i confortable. L'assegurança de la llar ens permet protegir el nostre habitatge i els ocupants de qualsevol dany, tant de l'estructura com dels béns que hi conté. L'assegurança de la llar serveix per protegir-nos econòmicament davant els riscos als quals s'exposa la nostra llar.

Encara que creguem que és improbable que hi passi res, és més habitual del que ens pensem: una fuita d'aigua en un bany, una rebentada d'una canonada, un dany en una instal·lació elèctrica, una tempesta molt forta, una avaria a la caldera en ple hivern. L'assegurança de la llar resulta molt útil per solucionar aquests incidents i no tan sols per cobrir les despeses del teu habitatge, sinó també possibles danys a tercers, que en aquest cas són els teus veïns. I en molts casos, el cost d'aquestes reparacions són, sens dubte, molt més car que no pas la quota anual de la teva assegurança de la llar.

A l'hora de contractar una assegurança de la llar és important tenir en compte els factors següents: el valor de l'immoble, el tipus d'habitatge (si és de propietat, si està llogat, si és un pis, una casa adossada, etc.), la ubicació (per tenir en compte diversos factors de risc com ara possibles inundacions, gelades o robatoris) i les cobertures que vulguis afegir-hi, perquè les necessitats de cada assegurat són diferents. Per tant, tot un seguit de factors determinarà el preu final de la teva assegurança de la llar: modalitat, tipus d'habitatge, capitals per contractar, província, nombre de metres quadrats, acabats, o mesures de seguretat de la casa.

Sempre que en el transcurs d'un any d'assegurança de la llar no es declari cap sinistre, l'assegurat rebrà la bonificació següent: 5% en un any sense sinistres, 10% amb dos anys sense sinistres, 15% al tercer any i 20% quan faci quatre anys que no declares cap sinistre a la teva assegurança de la llar.

Els descomptes indicats s'aplicaran sobre la prima neta del rebut corresponent a l'anualitat següent. En cas de declarar-se un sinistre a la llar, el període en què es produeixi aquest sinistre es considerarà com si fos la primera anualitat.

Per tant, quan s'hagi de renovar, no se li aplicarà cap bonificació i es reiniciarà la seqüència descrita.

Veure més preguntes freqüents

 

Una assegurança de la llar ha de protegir casa teva, però també el teu entorn. DKV EcoHogar t'ajuda a convertir la teva llar en un espai que cuidi de la teva salut i de la salut del planeta. Si quieres seguir leyendo, te lo explicamos más detenidamente aquí

En general, l'assegurança de responsabilitat civil cobreix les obligacions que hauríem d'afrontar com a conseqüència dels danys materials i personals causats a tercers. Estos daños pueden derivarse por ser titular de la vivienda y estarán asegurados al contratar el continente. Si quieres saber más sobre esto, pincha aquí :)

Per calcular el valor del continent i poder calcular el preu de l'assegurança et demanarem: tipus d'habitatge, qualitat, metres quadrats construïts i província. Vols saber-ne més? Aquí te explicamos todo.

Quan el valor d'aquestes joies superi en conjunt el 10% de la suma de contingut, i amb màxim de 6.000 euros, aquest excés pot ser objecte de cobertura, amb una declaració prèvia expressa i el pagament de la prima corresponent. Sigue informándote aquí

La responsabilitat que pot correspondre a l'assegurat, en la seva qualitat de llogater de l'habitatge assegurat, quan no sigui de la seva propietat. Aquesta cobertura queda limitada al període d'ocupació. També inclou la responsabilitat exigida al llogater per part del propietari, sempre que els danys siguin conseqüència directa d'un incendi, explosió i danys produïts per l'aigua, l'origen dels quals siguin actes o omissions del llogater assegurat. També comprèn la responsabilitat civil per les tasques de manteniment ordinari dutes a terme a l'habitatge per part de l'assegurat.

Si vius de lloguer, també és fonamental assegurar la teva responsabilitat civil (RC) per fer front als danys que puguis ocasionar als béns del propietari i de terceres persones (veïns, etc.). Has de tenir en compte que si, per exemple, hi ha un incendi a la cuina, a més dels danys a l'habitatge, també es poden veure afectats (per exemple, a causa del fum) el celobert de la comunitat o altres habitatges. Les companyies d'aquests tercers perjudicats o ells mateixos et faran responsable dels danys ocasionats. Per això, la garantia més important és la RC, i la tindràs inclosa en assegurar el contingut. Quan ho facis, has de valorar els teus propis béns, així com els dels quals has de respondre a l'habitatge. És a dir, la totalitat dels béns, inclòs, per exemple, el mobiliari fix de cuina.

Sí, és molt important. Contractant el continent, la pòlissa et cobrirà la responsabilitat civil immobiliària com a propietari de l'habitatge davant del llogater i de tercers. A més, de totes les garanties, com incendi, danys per aigua, robatori, etc.

El millor és aprofitar el moment de renovació per fer el canvi. Hauràs de comunicar a la teva companyia asseguradora amb un mes d'antelació que vols donar-te de baixa. Una vegada hagis gestionat aquest tràmit, podràs contractar la teva nova assegurança de la llar indicant la data en què vols que el canvi es faci efectiu, per estar sempre protegit i no pagar de més.

Sí. No és obligatori contractar l'assegurança de la llar amb el banc amb què tens signada la hipoteca del pis. Pots triar lliurement l'asseguradora amb què vols contractar la pòlissa d'assegurança per a casa teva.

S'entén per continent el valor del mateix habitatge, de l'edificació en si: fonaments, murs, portes, finestres i sostres. Inclou construccions adjacents com patis, garatges, terrasses, piscines i instal·lacions esportives, així com les instal·lacions fixes (calefacció, subministraments d'aigua, llum, gas, panells solars, etc.). El terme contingut es refereix els béns personals, com el mobiliari (incloent-hi el fix de cuina i el bany), roba, llibres, música, objectes de decoració, aixovar domèstic, electrodomèstics, ordinadors i tecnologia, joies normals, etc. que es trobin dins l'immoble assegurat i siguin propietat de l'assegurat, els seus familiars o persones que convisquin al domicili. 
 

A més del servei d'assistència a la llar 24 hores i el servei de manetes, té contractats la reparació d'electrodomèstics i l'assistència informàtica i tecnològica, així com l'assistència psicològica telefònica i el Club de Salut i Benestar. 
 

És una ajuda professional a domicili per fer determinades feines de manteniment de la llar, detallades a les condicions generals de la pòlissa, amb garantia de sis mesos. Pots sol·licitar aquest servei un cop l'any (màxim tres hores). Només cal trucar a Assistència a la Llar (al telèfon 900 810 076) i el servei es farà entre les 9 i les 19 h, de dilluns a divendres (llevat de festius).  
 

Sí, amb l'assegurança de la llar de DKV tindràs cobertes les cinc primeres hores de la mà d'obra, així com els costos de desplaçament del professional que et repari l'electrodomèstic d'antiguitat inferior a set anys (rentadores, assecadores, rentaplats, frigorífic i televisor). Només pagaràs la peça danyada. 

Si vius de lloguer, també és fonamental assegurar la teva responsabilitat civil (RC) per fer front als danys que puguis ocasionar als béns del propietari i de terceres persones (veïns, etc.). Has de tenir en compte que si, per exemple, hi ha un incendi a la cuina, a més dels danys a l'habitatge, també es poden veure afectats (per exemple, a causa del fum) el celobert de la comunitat o altres habitatges. Les companyies d'aquests tercers perjudicats o ells mateixos et faran responsable dels danys ocasionats. Per això, la garantia més important és la RC, i la tindràs inclosa en assegurar el contingut. Quan ho facis, has de valorar els teus propis béns, així com els dels quals has de respondre a l'habitatge. És a dir, la totalitat dels béns, inclòs, per exemple, el mobiliari fix de cuina. 
 

Sí, és molt important. Contractant el continent, la pòlissa et cobrirà la responsabilitat civil immobiliària com a propietari de l'habitatge davant del llogater i de tercers. A més, de totes les garanties, com incendi, danys per aigua, robatori, etc. 
 

Per descomptat, si el que vols és tenir assegurat el teu habitatge. Al contrari del que pot semblar, que la comunitat asseguri l'edifici no implica que totes les parts que el componen quedin automàticament assegurades. A més de les parts privades, cal assegurar el mobiliari, perquè no és objecte de la pòlissa comunitària. I, per si no fos prou, ni la responsabilitat civil com a ocupant de l'habitatge ni la familiar estan cobertes. Per tot això, cal tenir una assegurança privativa si l'ocupant, propietari o llogater vol tranquil·litat i protegir adequadament el seu habitatge i les seves obligacions davant de tercers.  
 

Si tens assegurat el mobiliari o el contingut, tens coberta la responsabilitat civil en què puguis incórrer com a propietari del gos, a excepció d'aquells que tenen consideració de gossos potencialment perillosos de conformitat amb la llei.  
 

El millor és aprofitar el moment de renovació per fer el canvi. Hauràs de comunicar a la teva companyia asseguradora amb un mes d'antelació que vols donar-te de baixa. Una vegada hagis gestionat aquest tràmit, podràs contractar la teva nova assegurança de la llar indicant la data en què vols que el canvi es faci efectiu, per estar sempre protegit i no pagar de més.  
 

Si tens contractada una assegurança de la llar DKV, però t'agradaria modificar els capitals o afegir alguna cobertura, o si canvies d'habitatge, sempre pots adaptar la teva pòlissa a la nova situació. Consulta amb qualsevol dels nostres agents o mediadors, per telèfon o a qualsevol oficina, totes les opcions disponibles.  
 

Un conjunt de factors determina el preu final de la teva assegurança de la llar: modalitat, tipus d'habitatge, capitals per contractar, província, nombre de metres quadrats, acabats, o mesures de seguretat de la casa.  
 

Quan arribi el venciment de la pòlissa o en el moment de la contractació, pots escollir entre tres formes de pagament: anual, semestral o trimestral. Hi ha un import mínim per fraccionar. Consulta el teu agent, mediador o sucursal.  
 

Sí. No és obligatori contractar l'assegurança de la llar amb el banc amb què tens signada la hipoteca del pis. Pots triar lliurement l'asseguradora amb què vols contractar la pòlissa d'assegurança per a casa teva.  
 

Si es produeix un fet fortuït a la teva llar, com ara trencament de canonada, vidres, incendi, robatori… només has de dir-nos-ho per telèfon al 900 810 076. Estem disponibles les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any.  
 

Cuida i protegeix la salut dels qui més t'importen

Assegurances complementàries que et poden interessar

DKV Protección Familiar

Assegurança de decessos

DKV Protección Familiar

L'assegurança de decessos que acompanya la teva família en qualsevol moment. Servei funerari, repatriació a la teva ciutat o país d'origen, suport psicològic, testament en línia i esborrament de la petjada digital.

Assegurança de vida DKV

Assegurança de vida

DKV Vida

Una assegurança de vida flexible que garanteix la protecció i l’estabilitat econòmica dels qui més estimes assegurant una quantitat de diners suficient per protegir la teva família, si tu faltes.

 

a la teva manera

Assegurança de salut

DKV Integral

L'assegurança de quadre mèdic més venuda. Accés directe a totes les especialitats i proves mèdiques, videoconsultes il·limitades amb metges i xat 24 h, cobertura dental i assistència en viatges.

Volem millorar el que ens envolta! Amb les nostres quatre causes.

Ets dels nostres?

Davant l'obesitat infantil

Accions que lluiten per baixar les xifres de sobrepès en nens i nenes.

Pel planeta

Som una companyia Zero CO2. El nostre planeta ens necessita i treballem per protegir-lo i recuperar-lo.

Per la salut de la dona

Ja no volem ser mares, sinó MalesMares, per això llancem #LaHoraDeCuidarse

Per la inclusió

Treballem des de la Fundació DKV Integralia per la integració social i laboral de totes les persones.

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV