Talonari de receptes

Sol·licita'l per poder accedir als medicaments coberts pel servei sanitari públic

 

El talonari de receptes permet al mutualista de MUFACE accedir als medicaments coberts per la Seguretat Social. La recepta de medicaments és una prestació dins l'assistència sanitària de la mutualitat.

 • Com sol·licitar-lo?

 • Validesa

 

Talonari de receptes. Com puc sol·licitar-lo?

La sol·licitud del talonari de receptes de MUFACE es pot fer de diferents maneres:

 • Seu electrònica: la seu electrònica de MUFACE és el primer mètode per sol·licitar talonari de receptes mèdiques per internet. Hi ha tres modalitats d'accés a la seu electrònica de MUFACE:

  • DNIe o certificat electrònic: aquest procediment per demanar talonari de receptes no requereix registre previ. A més, permet al mutualista de MUFACE triar l'adreça d'enviament de les receptes sol·licitades per Internet.

  • Registre previ: el mutualista de MUFACE haurà d'aportar la informació d'afiliació. L'usuari utilitzat serà el número de DNI, NIE o passaport que tingui el titular de MUFACE. Amb aquesta opció, també es pot seleccionar l'adreça d'enviament del talonari de receptes.

  • Sense registre previ ni certificat electrònic: la identificació per demanar el talonari de receptes es farà amb el DNI, NIE o passaport i el codi postal de la residència del titular de MUFACE. S'enviarà a l'adreça que consta a la base de dades de MUFACE.

 • App mòbil: és un procediment de sol·licitud de receptes per Internet que requereix registre previ. El mutualista de MUFACE haurà d'utilitzar el seu número de DNI o NIE com a usuari. Podrà triar l'adreça d'enviament del talonari de receptes.

 • Oficina de MUFACE: el mutualista podrà fer la petició del talonari de receptes personalment o a través de correu, fax o correu electrònic. En el primer supòsit, haurà de presentar el seu document nacional d'identitat. Si la persona que acudeix a sol·licitar el talonari de receptes no és el titular, haurà de disposar d'una autorització amb dades com nom, cognoms, número de DNI i núm. de l'últim talonari. En ambdós casos, haurà d'adjuntar el model d'imprès corresponent.

Com a regla general, només es podrà sol·licitar un talonari de receptes. En els supòsits de família nombrosa i malalties cròniques, serà possible lliurar dos talonaris, amb un informe mèdic previ que indiqui la idoneïtat d'aquesta acció, com a requisit.

En cas de trobar-se fora del domicili habitual, el mutualista de MUFACE podrà sol·licitar que se li enviï el talonari de receptes a una altra adreça a través de la seu electrònica de la mutualitat o enviant la indicació de la nova adreça d'enviament per correu, fax o correu electrònic.

 

Validesa dels talonaris de receptes

Només són vàlids els talonaris de receptes de color blau o gris. Les mides dels talonaris són: 22 cm x 12 cm. A la part inferior hi ha d'haver el codi de recepta alfanumèric, que comença per la lletra Y, seguida d'11 números.

Si un facultatiu emplena una recepta per a un mutualista que no és acceptada per l'oficina de farmàcia, haurà de refer la recepta mèdica en un talonari vàlid. El mutualista de MUFACE ha de lliurar els talonaris de receptes que no siguin vàlids al servei provincial o oficina delegada més pròxima perquè es procedeixi a la seva destrucció.

Gestions per telèfon
Metge DKV les 24 h

Assessorament mèdic telefònic

Videoconsultes i xat amb especialistes
Videoconsultes i xat amb especialistes

A través de l'app Quiero cuidarme Más, siguis on siguis

Cobertura dental
Cobertura dental

Totes les nostres assegurances de salut inclouen servei dental sense cost addicional

Quadre mèdic
Quadre mèdic ampli

Més de 40.000 professionals mèdics i 1.000 centres sanitaris sense llistes d'espera

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV