Talonaris de receptes per internet

El talonari de receptes es pot sol·licitar a través d'internet a la seu electrònica de MUFACE

 

Els talonaris de receptes es poden demanar per internet a través de la seu electrònica de MUFACE.

  • Modalitats d'accés

  • Altres mètodes

  • Validesa

 

Demanar talonaris de receptes per internet: Modalitats d'accés

Els talonaris de receptes es poden demanar a través de la seu electrònica de MUFACE mitjançant les modalitats d'accés següents:

  • Certificat electrònic o DNIe: No cal registre previ i permet escollir l'adreça d'enviament del talonari de receptes.

  • Registre previ: El mutualista s'haurà de registrar prèviament. Haurà de donar la seva informació d'afiliació a la mutualitat. L'usuari que se li assignarà coincidirà amb el seu DNI, NIE o passaport. El mutualista podrà escollir l'adreça on se li enviaran els talonaris de receptes.

  • Sense registre previ ni certificat electrònic: La identificació del mutualista es farà amb el seu DNI, NIE o passaport i el codi postal del seu lloc de residència. El talonari de receptes s'enviarà a l'adreça que figuri a la base de dades de MUFACE, ja que no es permetrà que la persona esculli una adreça d'enviament.

 

Petició del talonari de receptes: altres mètodes

A banda de fer-ho per internet, el mutualista de MUFACE i els seus beneficiaris també podran sol·licitar el talonari de receptes per altres mètodes:

Personalment: Es farà en una oficina de MUFACE. El mutualista haurà de presentar el seu document d'afiliació o el seu document nacional d'identitat. Si no n'és el titular, haurà de presentar una autorització amb les dades del titular i el número de l'últim talonari.

No presencial: Enviant l'imprès de sol·licitud per correu postal, fax o correu electrònic. També presentant un escrit de petició.

App mòbil: El mutualista de MUFACE s'haurà hagut de registrar de forma prèvia a la seu electrònica de MUFACE. El seu DNI o NIE servirà com a usuari. El mutualista podrà escollir l'adreça d'enviament del talonari de receptes.

 

Validesa dels talonaris de receptes

Només seran vàlids els talonaris de color blau o gris de 22 per 12 centímetres de mida. A la part inferior hi haurà de figurar el codi de recepta alfanumèric amb la lletra Y i 11 números.

Els talonaris de receptes que no siguin vàlids s'hauran de deixar als serveis provincials o a les oficines delegades de MUFACE per destruir-los. Si la recepta s'ha expedit en un talonari no vàlid, l'especialista mèdic haurà de tornar-la a fer en un talonari de receptes vàlid.

Gestions per telèfon
Metge DKV les 24 h

Assessorament mèdic telefònic

Videoconsultes i xat amb especialistes
Videoconsultes i xat amb especialistes

A través de l'app Quiero cuidarme Más, siguis on siguis

Cobertura dental
Cobertura dental

Totes les nostres assegurances de salut inclouen servei dental sense cost addicional

Quadre mèdic
Quadre mèdic ampli

Més de 40.000 professionals mèdics i 1.000 centres sanitaris sense llistes d'espera

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV