DKV EcoHogar, la primera assegurança de la llar ecològica del mercat.

Protegeix el teu habitatge i tingues cura de la salut de la teva família i de la del planeta amb la nostra assegurança de la llar.

 • Serveis i productes ecològics

 • Diferents modalitats amb les cobertures i els serveis que necessites

 • Servei d'alerta via SMS per fenòmens meteorològics severs

 • Assistència a la llar 24 hores, servei manetes i reparació d'electrodomèstics

 • Des de 6 EUR/mes

go

Tots els avantatges de la teva assegurança de la llar

Per què triar DKV EcoHogar

Contractació

20% de bonificació per no sinistralitat

Videoconsultes i xat amb especialistes

Servei gratuït d’assistència informàtica, manetes i servei de reparació d’electrodomèstics.

salut del planeta

Cuidem la salut de la teva llar amb serveis ecològics i ecosortejos

habitatges

Una llar segura amb servei d'alerta SMS davant fenòmens meteorològics extrems.

Tots els detalls sobre DKV EcoHogar

T'oferim una àmplia gamma de solucions i garanties per assegurar el teu habitatge

Cobertures i serveis

DKV EcoHogar és la primera assegurança de la llar ecològica amb la qual, a més de tenir les millors cobertures, tindràs cura del teu entorn i ajudaràs a cuidar el medi ambient.

T'oferim una àmplia gamma de solucions i garanties per protegir el teu habitatge. En funció del grau de cobertura que necessitis. Tria entre les modalitats Plus, Complet, Basic o Incendis.

 

Cobertures incloses en l'assegurança de la llar

 

 • Danys materials

  Produïts al continent i/o el contingut a causa d’inclemències del temps, per actes vandàlics, inundacions, incendis, escapaments, trencaments, etc.

 • Extensió de garanties

  Garantim fins al 100% dels capitals contractats per a continent o contingut, els danys materials directes produïts en els béns assegurats a conseqüència dels riscos esmentats abans.

 • Danys per aigua

  Ocasionats per trencament o embussament de conduccions fixes de distribució d’aigua, vessaments per claus de pas, desbordament d’aparells fixos de refrigeració, fuites d’aigua i consum excessiu d’aigua.

 • Trencaments

  Substitució i despeses de transport i col·locació de llunes, vidres, miralls, sanitaris, marbres, granits i vidre de la placa de cuina.

 • Responsabilitat civil

  Indemnitzacions per danys materials i/o corporals causats involuntàriament a tercers.

 • Cobertura per robatori

  Sempre que el continent i el contingut estiguin assegurats, quedarà cobert el robatori de mobiliari i béns i els desperfectes de danys ocasionats, com panys, portes, finestres, sòls, etc.

 • Ampliació de cobertures

  Danys al jardí, restauració estètica del continent i el contingut, trencament de pantalles de dispositius electrònics...

 • Protecció jurídica

  Protecció en l’àmbit de la vida privada de l’assegurat i la seva família: reclamació de danys de tercers, contractes de subministraments, defensa fiscal i penal, reclamació judicial en cas d’ocupació il·legal de l’habitatge i assessorament extrajudicial.

 • Línies mèdiques telefòniques

  Assessorament mèdic gratuït a través de les línies mèdiques telefòniques com la línia mèdica DKV (24 h), pediàtrica (Hospital SJD), obesitat infantil, embaràs de la dona, esportiva, nutricional, tropical i psicoemocional.

 • Serveis de salut a preus reduïts

  DKV Club Salud y Bienestar amb el qual accediràs a un catàleg amb serveis com ara reproducció assistida, cirurgia de la miopia i la presbícia i parafarmàcia en línia, entre d’altres, a un preu reduït.

Serveis opcionals

 

 • Danys al continent a primer risc

  Danys a l'edifici a primer risc per complementar l'assegurança de comunitat.

 • Vehicles del garatge

  Danys materials directes en vehicles d'ús particular com a conseqüència d'un incendi, explosió i/o caiguda de llamp mentre estiguin aparcats a l'interior del garatge particular de l'habitatge assegurat.

 • Ampliació de la responsabilitat civil

  Possibilitat d’augmentar el capital assegurat per a la responsabilitat civil.

 • Segon habitatge

  Si vols assegurar la teva segona residència, tindràs un descompte, si ja tens l’habitatge principal assegurat amb nosaltres.

Cobertures i serveis ecològics

DKV EcoHogar, el primer d'assegurança de la llar ecològica que cuida la salut de la teva llar i la de la teva família

 • Llar verda

  Sortejos  i descomptes en la compra de productes ecològics amb menys impacte ambiental durant la seva fabricació i que no afegeixen toxicitat a les nostres llars. Cuida la teva salut cuidant la del planeta.

 • Llar segura

  El canvi climàtic provoca fenòmens meteorològics cada vegada més freqüents i extrems. Amb DKV EcoHogar, rebràs un SMS, 24 hores abans de l'inici de l'esdeveniment, amb recomanacions per protegir-te tu i protegir el teu habitatge.

 • Llar sana

  L'aire que respirem a les nostres cases pot assolir altes concentracions de contaminants. En les reparacions, apliquem només pintura sense tòxics que no perjudica la qualitat de l'aire interior del teu habitatge.

 • Llar eficient

  T'ajudem en la instal·lació d'aïllament tèrmic a l'interior de les caixes de les teves persianes a preu bonificat i amb aïllant tècnic multicapa i reflector d'extrema primesa.
  A més, sortegem 3 grans electrodomèstics de classe energètica A+++ per ajudar-te a viure en una llar més eficient amb l'ús de l'energia.

Modalitats de l'assegurança

Ens adaptem a allò que realment necessites:

 • Modalitat Plus: Assegurança d’última generació amb les garanties més àmplies, com trencament de pantalles de dispositius tecnològics, i límits de cobertura.

 • Modalitat Complet: la millor resposta per als riscos i imprevistos més comuns.

 • Modalitat Basic: assegura només els riscos fonamentals al millor preu.

 • Modalitat d’incendis: cobreix només les exigències de la llei hipotecària.

Avantatges diferencials

 • És la primera assegurança de la llar ecològica. Amb DKV EcoHogar, a més de tenir les millors cobertures, tindràs cura del teu entorn i ajudaràs a cuidar el medi ambient.

 • Àmplia cobertura de responsabilitat civil i defensa jurídica.

 • Ets dels que no sap què cal fer per penjar unes cortines? Tenim el Servei Manetes per a tu! És gratuït i t’ofereix ajuda professional per a una gran varietat de tasques domèstiques.

 • Assistència informàtica: Necessites ajuda amb les noves tecnologies? Un expert t’assessorarà.

 • Serveis de reparació d’electrodomèstics sense garantia i amb menys de 7 anys que cobreix una vegada a l’any el desplaçament i la mà d’obra.

Coneix tots els serveis addicionals de DKV EcoHogar

Observatori sobre llars saludables i sostenibles
Observatori DKV de Salut i Medi Ambient

Llars saludables, edificis sostenibles

Les característiques de la nostra llar (temperatura, humitat, il·luminació i altres factors físics, substàncies químiques, factors biològics, confort, ergonomia…) poden determinar poderosament la nostra salut. Per això hem d'aprendre a fer-les més saludables.

Qualsevol assegurança ha de començar amb un compromís

La salut de la teva llar

Clients satisfets
Volem que sentis tranquil·litat

Protegim la teva salut dins i fora de casa: cobertura de danys a béns immobles, responsabilitat civil i protecció jurídica.

Tràmits en línia a través de l'app
Compromesos amb la salut

La salut dels nostres assegurats és el més important. Per això t'oferim línies mèdiques amb especialistes, segona opinió mèdica i serveis de salut i benestar a preus avantatjosos.

Contractació
Estalvi en la teva economia familiar

Premiem la carència de sinistralitat amb fins a un 20% de descompte de bonificació en les teves futures quotes.

Videoconsultes i xat amb especialistes
Avantatges davant d'altres assegurances de la llar

Solucions i avantatges ecològics únics en una assegurança de la llar tradicional. Servei de manetes per a reparacions a la llar.

Ens prenem molt seriosament les opinions dels nostres clients

Què opinen sobre DKV EcoHogar?

Testimonis assegurança reemborsament estranger
Assistència les 24 hores

Quan se'ns va trencar una canonada de matinada, vaig tenir la tranquil·litat que la meva assegurança DKV Ecohogar té assistència 24 hores. Només vaig haver de tallar l'aigua, netejar i esperar el tècnic.

Roberto Varela
Testimonis família
Protegeixo la meva llar i tinc cura del medi ambient

Estic molt conscienciada amb la cura del medi ambient i procuro ser coherent en tot el que faig. Quan vaig descobrir DKV EcoHogar, no vaig dubtar a contractar-la. A més de protegir la meva llar, aquesta assegurança m'ofereix descomptes i facilitats per convertir casa meva en un lloc més eficient, estalviant energia i diners a les factures.

Elena Sáenz
Testimonis assegurança reemborsament viatges
Un manetes a casa

Amb l'assegurança de la llar DKV tinc un manetes per a mi. Visc només i l'última vegada que vaig intentar utilitzar un trepant vaig tenir una mala experiència. Ara, només he de fer ús del servei Manetes, que és gratis un cop l'any.

Antonio Gómez
Preguntes freqüents sobre l'assegurança de la llar
Resolem els dubtes més freqüents sobre les assegurances de la llar

A més del servei d'assistència a la llar 24 hores i el servei de manetes, té contractats la reparació d'electrodomèstics i l'assistència informàtica i tecnològica, així com l'assistència psicològica telefònica i el Club de Salut i Benestar. 
 

És una ajuda professional a domicili per fer determinades feines de manteniment de la llar, detallades a les condicions generals de la pòlissa, amb garantia de sis mesos. Pots sol·licitar aquest servei un cop l'any (màxim tres hores). Només cal trucar a Assistència a la Llar (al telèfon 900 810 076) i el servei es farà entre les 9 i les 19 h, de dilluns a divendres (llevat de festius).  
 

Sí, amb l'assegurança de la llar de DKV tindràs cobertes les cinc primeres hores de la mà d'obra, així com els costos de desplaçament del professional que et repari l'electrodomèstic d'antiguitat inferior a set anys (rentadores, assecadores, rentaplats, frigorífic i televisor). Només pagaràs la peça danyada. 

Si vius de lloguer, també és fonamental assegurar la teva responsabilitat civil (RC) per fer front als danys que puguis ocasionar als béns del propietari i de terceres persones (veïns, etc.). Has de tenir en compte que si, per exemple, hi ha un incendi a la cuina, a més dels danys a l'habitatge, també es poden veure afectats (per exemple, a causa del fum) el celobert de la comunitat o altres habitatges. Les companyies d'aquests tercers perjudicats o ells mateixos et faran responsable dels danys ocasionats. Per això, la garantia més important és la RC, i la tindràs inclosa en assegurar el contingut. Quan ho facis, has de valorar els teus propis béns, així com els dels quals has de respondre a l'habitatge. És a dir, la totalitat dels béns, inclòs, per exemple, el mobiliari fix de cuina.

Sí, és molt important. Contractant el continent, la pòlissa et cobrirà la responsabilitat civil immobiliària com a propietari de l'habitatge davant del llogater i de tercers. A més, de totes les garanties, com incendi, danys per aigua, robatori, etc. 
 

El millor és aprofitar el moment de renovació per fer el canvi. Hauràs de comunicar a la teva companyia asseguradora amb un mes d'antelació que vols donar-te de baixa. Una vegada hagis gestionat aquest tràmit, podràs contractar la teva nova assegurança de la llar indicant la data en què vols que el canvi es faci efectiu, per estar sempre protegit i no pagar de més.  
 

Si tens contractada una assegurança de la llar DKV, però t'agradaria modificar els capitals o afegir alguna cobertura, o si canvies d'habitatge, sempre pots adaptar la teva pòlissa a la nova situació. Consulta amb qualsevol dels nostres agents o mediadors, per telèfon o a qualsevol oficina, totes les opcions disponibles.  
 

Un conjunt de factors determina el preu final de la teva assegurança de la llar: modalitat, tipus d'habitatge, capitals per contractar, província, nombre de metres quadrats, acabats, o mesures de seguretat de la casa.  
 

Sí. No és obligatori contractar l'assegurança de la llar amb el banc amb què tens signada la hipoteca del pis. Pots triar lliurement l'asseguradora amb què vols contractar la pòlissa d'assegurança per a casa teva.  
 

Vegeu més preguntes freqüents sobre l'assegurança de la llar

Cuida i protegeix la salut dels qui més t'importen

Assegurances complementàries que et poden interessar

DKV Protección Familiar

Assegurança de decessos

DKV Protección Familiar

L'assegurança de decessos que acompanya la teva família en qualsevol moment. Servei funerari, repatriació a la teva ciutat o país d'origen, suport psicològic, testament en línia i esborrament de la petjada digital.

Assegurança de vida DKV

Assegurança de vida

DKV Vida

Una assegurança de vida flexible que garanteix la protecció i l’estabilitat econòmica dels qui més estimes assegurant una quantitat de diners suficient per protegir la teva família, si tu faltes.

 

DKV Integral, la nostra assegurança de quadre mèdic

Assegurança de salut

DKV Integral

L'assegurança de quadre mèdic més venuda. Accés directe a totes les especialitats i proves mèdiques, videoconsultes il·limitades amb metges i xat 24 h, cobertura dental i assistència en viatges.

Volem millorar el que ens envolta! Amb les nostres quatre causes.

Ets dels nostres?

Davant l'obesitat infantil

Accions que lluiten per baixar les xifres de sobrepès en nens i nenes.

Pel planeta

Som una companyia Zero CO2. El nostre planeta ens necessita i treballem per protegir-lo i recuperar-lo.

Per la salut de la dona

Ja no volem ser mares, sinó MalesMares, per això llancem #LaHoraDeCuidarse

Per la inclusió

Treballem des de la Fundació DKV Integralia per la integració social i laboral de totes les persones.

Ets client DKV

Truca'ns al

976 506 000

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

976 768 999

No ets client DKV