Assegurança mèdica als Estats Units

Acostumats a la cobertura sanitària gratuïta al nostre país, ens costa entendre com funcionen altres sistemes en què les cobertures són privades i es necessita tenir una assegurança de salut perquè ens atenguin davant d'un contratemps que afecti la nostra salut
 

A Espanya, gràcies al nostre sistema de salut, quan una persona està malalta o pateix qualsevol accident que requereixi assistència mèdica, aquesta es fa sense cap cost per al pacient.

El nostre sistema de salut funciona mitjançant el descompte d'un percentatge a la nòmina de tots els treballadors que es dedica a mantenir el sistema. Això permet que qualsevol persona rebi assistència mèdica quan la necessiti sense importar si treballa o no o si té assegurança mèdica que la cobreixi.
 

Models de cobertura de salut com l'espanyol, podem veure'ls a països de la Unió Europea, però és més difícil trobar-los fora del vell continent. A més, dins de la Unió Europea tenim una eina que ens equipara amb qualsevol resident de qualsevol país europeu, la targeta sanitària europea

L'exemple més clar de la cobertura sanitària privada és el cas dels Estats Units. 
 

L'assegurança mèdica als Estats Units

Als Estats Units, no existeix la cobertura sanitària universal. En aquest país, l'assistència mèdica és totalment privada i els ciutadans estan obligats a contractar una assegurança mèdica si volen rebre l'esmentada assistència sanitària.

La contractació de la pòlissa d'assegurança es pot fer de diverses maneres. D'una banda, cada individu de manera personal pot contractar una assegurança que cobreixi les seves necessitats sanitàries o amb un preu que sigui el que consideri oportú. D'altra banda, si treballes en una empresa, entre els beneficis que et poden oferir juntament amb el salari hi ha el de la cobertura mèdica. En aquest cas, l'empresa s'encarrega de contractar l'assegurança per a tu, amb les cobertures que consideri oportunes. 
 

A més del que ja hem dit, l'assegurança mèdica als Estats Units funciona amb copagament i, en la majoria dels casos, amb franquícia, la quantia de la qual dependrà directament de la quantitat que paguem per la prima. Com més gran sigui la prima que paguem mensualment, menor serà la franquícia en el cas de necessitar assistència mèdica. En canvi, com menys paguem per la cobertura sanitària, la quantitat que paguem en concepte de franquícia en el caos de contratemps metge serà més important.
 

Viatjar als Estats Units amb assegurança mèdica

En cas que hagis planejat un viatge dins dels Estats Units o traslladis la teva residència a qualsevol dels seus estats, hauràs de plantejar-te contractar una assegurança mèdica privada

En cas que hi traslladis la teva residència, el més aconsellable és contractar una assegurança de salut americana comprovant quins tipus de cobertures inclou, quin copagament té i, per descomptat, una cosa que has de tenir molt present és la franquícia i la prima que pagaràs mensualment. 
 

En el cas de viatjar temporalment als Estats Units per vacances, és igual d'important contractar una assegurança privada de salut per evitar alts costos en cas de contratemps o sinistre en què la nostra salut es vegi afectada. 

Quan et decideixis a contractar una assegurança mèdica per als Estats Units, és important tenir en compte quines cobertures t'inclou i, sobretot, el màxim que et cobreix, atès que les proves mèdiques que potser necessites tenen un alt cost i has d'evitar qualsevol sorpresa en forma de pagament a l'hora de l'alta. 
 

A més de tot el que ja hem dit, també és important fixar-nos en cobertures com la d'hospitalització, medicaments o trasllat entre països dels pacients que poden ser necessàries. 

Calcula la teva assegurança mèdica de reemborsament

Les assegurances de reemborsament de despeses estan pensades per a gent que vol anar a qualsevol metge o centre a qualsevol part del món. Si passes llargs períodes de temps a l'estranger, aquestes assegurances t'interessen. Compara i tria la modalitat que més et convé.

El teu codi postal ha de tenir cinc dígits
Emplena el teu telèfon. Recorda que ha de constar de 9 xifres. Per exemple, "123 456 789"
Eliminar assegurat Afegir assegurat
Accepta perquè et remetem informació sobre productes del Grup DKV Seguros (fins i tot per via electrònica). Consulta política de privadesa
Contractació telefònica

Calcula i contracta ara la teva assegurança

Truca’ns sense compromís al 876 14 70 77

Línia mèdica de la dona

Assistència mèdica a l'estranger

Truca'ns si tens un problema de salut per assessorar-te a quin centre anar al teu país de destinació.

Gestions per telèfon
Metge DKV les 24 h

Assessorament mèdic telefònic

Videoconsultes i xat amb especialistes
Videoconsultes i xat amb especialistes

A través de l'app Quiero cuidarme Más, siguis on siguis

Cobertura dental
Cobertura dental

Totes les nostres assegurances de salut inclouen servei dental sense cost addicional

Quadre mèdic
Quadre mèdic ampli

Més de 40.000 professionals mèdics i 1.000 centres sanitaris sense llistes d'espera

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV