Viatjar amb assegurança mèdica

En els moments previs a marxar de vacances, tot és excitació; estem nerviosos i tenim ganes que arribi el dia del viatge per desconnectar de la rutina diària i dedicar-nos a nosaltres mateixos durant uns quants dies. És igual que el viatge sigui una escapada curta de cap de setmana o les vacances d'estiu, amb prou temps per reinicialitzar-nos i tornar a la feina amb les bateries recarregades.
 

Durant els dies previs, tota la nostra atenció està centrada en l'organització dels trasllats d'un lloc a un altre, que no se'ns oblidi res per guardar a la maleta, recollir la informació dels llocs que visitarem…
 

Entre totes les coses que estem organitzant, no se'ns ha d'oblidar viatjar amb la nostra salut coberta davant possibles contratemps, és a dir, contractar una assegurança de salut per a les vacances.

En cas que tinguem una assegurança de salut que ens cobreixi durant tot l'any, el primer que haurem de fer és estudiar les condicions i cobertures que ens ofereix si el nostre destí de vacances és més enllà de les nostres fronteres.
 

Però, si no és així, és molt aconsellable contractar una assegurança de salut perquè puguis fer front a les possibles emergències mèdiques a l'estranger.

Acostumats al nostre sistema de salut, en què els tractaments són gratuïts, ens pot estranyar que a països com els Estats Units la despesa d'un trasllat amb avió medicalitzat fins al nostre país pugui pujar fins a uns 50.000 euros.
 

Gestions per telèfon
Metge DKV les 24 h

Assessorament mèdic telefònic

Videoconsultes i xat amb especialistes
Videoconsultes i xat amb especialistes

A través de l'app Quiero cuidarme Más, siguis on siguis

Cobertura dental
Cobertura dental

Totes les nostres assegurances de salut inclouen servei dental sense cost addicional

Quadre mèdic
Quadre mèdic ampli

Més de 40.000 professionals mèdics i 1.000 centres sanitaris sense llistes d'espera