Preguntes freqüents

Tant si ets client de DKV com si busques una assegurança de salut, dental, decessos o un altre tipus d'assegurança, posem a la teva disposició les preguntes i els dubtes més freqüents a l'hora de contractar la teva assegurança, sobre les cobertures i serveis inclosos en la teva pòlissa o les gestions en línia que pots fer.

a la teva manera

Assegurances de quadre mèdic

Què és una assegurança mèdica sense copagaments? Què són les preexistències? Què cobreix l'assistència en viatges? Responem aquestes i altres preguntes referents a les assegurances mèdiques amb un llenguatge clar i senzill.

DKV Mundisalud

Assegurances mèdiques de reemborsament

Quins límits de reemborsament té l'assegurança de reemborsament? Com es pot sol·licitar reemborsaments en l'assegurança? On puc consultar l'estat dels reemborsaments de despeses? Responem aquests i altres dubtes que puguin sorgir-te sobre les assegurances mèdiques de reemborsament de despeses.

Assegurances dentals

Assegurança dental

Si tens dubtes sobre com funciona l'assegurança dental, quins serveis cobreix, quan es pot començar a utilitzar o on pots consultar els centres dentals als quals anar, consulta aquest apartat.

DKV Protección Familiar

Assegurança de decessos

Per què és important tenir una assegurança de decessos? En quins casos està coberta la repatriació al país o a la ciutat d'origen? hi ha altres serveis a part del funeral? Resolem aquestes i altres dubtes.

DKV Ecohogar

Assegurança de la llar

Encara no saps la diferència entre el continent i el contingut? Coneix els serveis que pots incloure a la teva assegurança de la llar, si és necessari tenir una assegurança de la llar en cas de ser llogater o com es pot comunicar un sinistre.

Assegurança de vida DKV

Assegurança de vida

Informa't de com funciona l'assegurança de vida, la durada, els serveis inclosos, qui cobrarà la indemnització o quines circumstàncies s'exclouen de l'assegurança de vida.

DKV Accidentes

Assegurances d'accidents

Coneix les cobertures de les assegurances d'accidents, com es calcula l'assegurança d'accidents, com i quan es cobren les prestacions o indemnitzacions, etc. al nostre apartat de preguntes freqüents.

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV