Preguntes freqüents sobre l'assegurança dental

Resolem els dubtes més freqüents sobre les assegurances dentals

Puc anar a qualsevol clínica i dentista que jo vulgui? 

Tens a la teva disposició més de 2.000 odontòlegs de prestigi i 970 clíniques dentals a tot Espanya. A més, posem a la teva disposició 22 centres propis. Amb els Espais de Salut DKV, tens la millor atenció dental molt a prop, perquè són centres amplis, còmodes i amb l'última en tecnologia i prestacions.

Hi ha límit en l'ús dels tractaments dentals? 

No. Hem eliminat els límits en l'ús de tractaments i mai no et caldrà portar cap tipus d'autorització. 

Puc utilitzar l'assegurança dental des del primer dia?

Sí. Sense períodes de carència, preexistències, declaracions de salut ni diferències per edat. Podràs utilitzar l'assegurança des del primer dia! 

Assegurança dental sense copagament. Té copagament DKV Dentisalud? 

La nostra assegurança dental no té copagaments. Contractant-la podràs accedir a nombrosos tractaments de manera gratuïta i d'altres amb descomptes importants.

Consulta aquí els tractaments inclosos de manera gratuïta a DKV Dentisalud Classic i el preu de la resta de serveis: Veure preus serveis dentals amb DKV Dentisalud Classic 

Puc contractar l'assegurança dental en línia? 

Ràpid i senzill! Contracta DKV Dentisalud de manera 100% en línia a través de la nostra pàgina web, en només 5 minuts: 

  1. Calcula el teu preu sense compromís. 

  2. Emplena les teves dades personals i les de les persones que vulguis assegurar. 

  3. Confirma les teves dades: revisa que totes les teves dades són correctes. 

  4. Fes el pagament. 

T'indicarem el teu número d'assegurança i t'enviarem un correu electrònic de confirmació perquè puguis gaudir de tots els avantatges que t'ofereix DKV Dentisalud des del primer dia. 

A més, posem a la teva disposició un servei d'atenció a la contractació en línia. Si truques al telèfon gratuït 876 140 054, atendrem qualsevol consulta. 

Tenim una àmplia xarxa concertada d'especialistes i clíniques dins de la teva localitat o ciutat que t'ofereixen tota la qualitat dels tractaments més avançats perquè només et preocupis de somriure. Accedeix al nostre quadre mèdic a través d'aquest enllaç. Pots filtrar per província, localitat, codi postal, centre o especialista i l'especialitat odontològica.

On puc consultar els centres dentals DKV?

No, com a particular, no pots deduir-te l'assegurança dental. Els únics que ho poden fer són les empreses, els autònoms i els treballadors amb una assegurança de dental col·lectiva que hagi contractat la seva empresa. 

L'assegurança dental és deduïble? 

Per a la modalitat DKV Dentisalud Élite, les obturacions amb amalgama o composite (amb recobriment pulpar o sense) són gratuïtes per a menors de 15 anys, després d'un període de carència de 3 mesos. 

Els tractaments d'obturacions són gratis? 

Sí, DKV té una assegurança dental de reemborsament, amb accés a qualsevol centre o especialista que no estigui concertat, específic per a empreses i col·lectius de més de 20 persones.  

DKV té una assegurança dental amb reemborsament? 

A qualsevol de les nostres oficines, Espais de Salut DKV, oficines comercials, xarxa d'agents DKV, la nostra pàgina web o deixant les teves dades en aquest formulari perquè et truquem. 

Com contractar l'assegurança dental?

La cobertura és efectiva tan aviat com es paga la primera prima i es rep la pòlissa i la targeta. 

Quan podré utilitzar l'assegurança dental? 

DKV Seguros pagarà directament al dentista els serveis que hagi proporcionat durant les visites, i tu hauràs d'abonar directament els tractaments o serveis odontològics que no siguin gratuïts. Coneix aquí totes les nostres franquícies

Com funciona l'assegurança dental? 

Sí. L'assegurança dental DKV ajuda a fer el tractament d'implantologia amb totes les garanties de qualitat, proves i tractaments gratuïts inclosos i d'altres a preus avantatjosos. En el cas de serveis de pagament, l'assegurat haurà d'abonar directament al professional escollit l'import estipulat (franquícia), que variarà en funció del servei odontològic i de la modalitat contractada. Coneix aquí totes les nostres franquícies 

L'assegurança dental cobreix implants?

Sí. L'assegurança dental DKV ajuda a fer el tractament d'ortodòncia amb totes les garanties de qualitat, proves i tractaments gratuïts inclosos i d'altres a preus avantatjosos. En el cas de serveis de pagament, l'assegurat ha d'abonar directament l'import estipulat (franquícia), que varia en funció del servei odontològic i de la modalitat contractada. Coneix aquí totes les nostres franquícies.

Cobreix l'ortodòncia? 

Sí, l'ortodontista valorarà si és el tractament més adequat en funció del diagnòstic. 

Amb l'assegurança dental, puc fer-me un tractament d'Invisalign?  

Sí, l'ortodontista que triïs farà la valoració i el diagnòstic per continuar amb el tractament d'ortodòncia. 

Si tinc una ortodòncia posada, puc continuar el tractament?

Sí. L'assegurança dental DKV ajuda a fer el tractament d'endodòncia amb totes les garanties de qualitat, proves i tractaments gratuïts inclosos i d'altres a preus avantatjosos. En el cas de serveis de pagament, l'assegurat ha d'abonar directament l'import estipulat (franquícia), que varia en funció del servei odontològic i de la modalitat contractada. Coneix aquí totes les nostres franquícies 

L'assegurança dental cobreix l'endodòncia? 

Sí, l'assegurança dental no té límits ni fa diferències per edat. 

Es pot contractar l'assegurança dental per a persones de més de 65 anys?

La renovació de l'assegurança es fa de manera automàtica, per períodes anuals o naturals, llevat de si el prenedor de la pòlissa notifica la baixa per escrit amb almenys un mes d'antelació a la finalització del contracte.

Assegurança dental sense permanència. Quant dura el contracte? 

Preocupar-te per la salut dental dels teus no et costarà res. Si tens fills menors de 14 anys, la seva prima serà completament gratuïta si s'asseguren amb tu. Cap altra companyia no ofereix gratis l'assegurança fins a aquesta edat!

Assegurança dental per a nens. És gratuïta? 

DKV Dentisalud Élite

Busques una assegurança dental amb les millors cobertures i serveis?

Truca’ns sense compromís al 974 889 027 Perquè un expert t’informi i t’ajudi en el procés.

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV