On obtenir la targeta sanitària europea

Els viatges solen ser una de les opcions preferides per ocupar el nostre temps lliure. Igual que som un referent en turisme de cara als visitants, els espanyols també viatgem cada vegada més i les destinacions principals són els països europeus
 

Una de les coses que més valorem en viatjar és la facilitat que ofereix pertànyer a la Unió Europea, cosa que ens evita, entre d'altres, el canvi de moneda i el trànsit transfronterer, amb tots els destorbs burocràtics que això comporta (sol·licitud de visats, ús del passaport…). 

Uns altres dels avantatges que el nostre país pertanyi al selecte club dels països membres de la Unió Europea és poder sol·licitar la targeta sanitària europea.
 

Països on utilitzar la targeta sanitària europea

Una cosa que podria arruïnar les nostres vacances és qualsevol contratemps que afecti la nostra salut; per això, és imprescindible que cada vegada que viatgem, sigui quina sigui la destinació, portem una cobertura sanitària correcta. Si la destinació està dins la Unió Europea (Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Xipre, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Malta, els Països Baixos, Polònia, Portugal, el Regne Unit, República Txeca, Romania, Suècia) o dins l'Espai Econòmic Europeu (Islàndia, Liechtenstein, Noruega), o si viatgem a Suïssa, tenim a la nostra disposició la possibilitat de sol·licitar la targeta sanitària europea
 

La targeta sanitària europea ens equipara, en els nostres viatges temporals, a qualsevol assegurat del nostre país de destinació. Per tant, en cas d'un contratemps mèdic, podrem acudir al metge com si fóssim un ciutadà més, obtenint els mateixos drets i deures que la resta de residents. 
 

Com sol·licitar la targeta sanitària europea

Hi ha diversos mètodes per poder fer-nos amb una targeta sanitària europea. La podrem sol·licitar a través d'internet utilitzant la seu electrònica de la Seguretat Social o personalment apropant-nos a qualsevol centre d'atenció i informació de la Seguretat Social. 
 

La targeta sanitària europea la rebrem, en un termini no superior a 10 dies, a l'adreça que indiquem durant el procés de sol·licitud o, si no, a l'adreça que consti a les bases de dades de la Seguretat Social. 

La validesa del document estarà indicada a la targeta i no es podrà utilitzar per fer un tractament específic en un estat diferent del de residència ni com a cobertura sanitària en cas de trasllat de residència des d'un país a un altre dins de la Unió Europea.
 

Contractació telefònica

Calcula i contracta ara la teva assegurança

Truca’ns sense compromís al 876 14 70 77

aplicació Quiero cuidarme Más

Baixa la nostra app Quiero cuidarme Más!

 

  • Videoconsultes amb especialistes i xat mèdic les 24 h

  • Demana cita amb múltiples centres mèdics sense haver de trucar per telèfon o anar-hi presencialment.

  • Rep, emmagatzema i comparteix els teus documents de salut.

  • Totes les teves receptes electròniques sense haver d'anar a la consulta.

  • Petició de proves analítiques a la teva carpeta de salut.

  • Tingues cura de la teva ment amb el servei de psicologia en línia i eines per gestionar les teves emocions.

  • Coach de salut per deixar de fumar, perdre pes o controlar l'embaràs, entre d'altres.

Gestions per telèfon
Metge DKV les 24 h

Assessorament mèdic telefònic

Videoconsultes i xat amb especialistes
Videoconsultes i xat amb especialistes

A través de l'app Quiero cuidarme Más, siguis on siguis

Cobertura dental
Cobertura dental

Totes les nostres assegurances de salut inclouen servei dental sense cost addicional

Quadre mèdic
Quadre mèdic ampli

Més de 40.000 professionals mèdics i 1.000 centres sanitaris sense llistes d'espera

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV