Sol·licita informació sense compromís

Emplena el formulari següent per rebre tota la informació i el preu d'assegurança de quadre mèdic DKV Integral


Amb les assegurances de salut de quadre mèdic DKV podràs triar entre més de 51.000 especialistes i 1.000 centres hospitalaris. A més, entre el nostre quadre mèdic tenim 8 dels 10 millors hospitals del país, així com 23 Espais de salut DKV on fer-te tractaments amb l'última tecnologia.

I per a petites consultes, pots concertar una consulta virtual amb especialistes gràcies a l'app Quiero cuidarme Más.

Si estàs cercant una assegurança mèdica, a DKV t'oferim una àmplia cartera de cobertures i serveis que podràs utilitzar des del primer dia, sense llargues llistes d'espera i sense haver de passar pel metge de capçalera per visitar un especialista mèdic. Tindràs accés immediat a assistència primària, urgències, ambulàncies i a totes les especialitats mèdiques. A més a més de proves diagnòstiques, cirurgia i hospitalització, servei dental, podologia, fisioteràpia i rehabilitació, estudi biomecànic de la marxa, psicologia i nutrició, cobertura en accidents, assistència de viatges a l'estranger i moltes coses més!

DKV Integral és l'assegurança de quadre mèdic més completa, amb tres modalitats diferents, que es diferencien en el preu dels copagaments.

Busques una assegurança de quadre mèdic? Emplena el formulari que trobaràs en aquesta pàgina i un agent expert contactarà amb tu para oferir-te una assegurança mèdica adaptada a les teves necessitats i a les de la teva família.

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV