Sol·licita informació sense compromís

Emplena el formulari següent per rebre tota la informació i el preu de l'assegurança de decessos.


L'assegurança de decessos que acompanya la teva família en qualsevol moment, amb un dels millors serveis funeraris, suport psicològic i repatriació al país d'origen. Aquestes són les cobertures i els serveis que posem a la teva disposició si contractes una assegurança de decessos DKV:

  • Prestació del servei funerari: Un dels millors serveis funeraris del mercat, personalitzat als teus costums i a les teves voluntats.

  • Trasllat i repatriació: Ens ocuparem del condicionament i del trasllat del fèretre a qualsevol localitat espanyola. I si la teva família resideix a l'estranger, cobrirem el viatge d'anada i tornada amb acompanyant. L'única asseguradora que ho inclou sense sobrecost en la pòlissa de decessos!

  • Assistència telefònica i jurídica: Un gestor professional anirà on sigui la teva família i els acompanyarà durant tot el procés amb un servei totalment personalitzat. A més a més, la teva família tindrà assessorament telefònic per fer qualsevol consulta.

  • Assistència psicològica: La teva família disposarà d'assistència psicològica durant el procés i després.

  • Assistència mèdica mundial: Amb la teva pòlissa de decessos estàs cobert també quan viatges a l'estranger, amb fins a 18.000 euros per a despeses mèdiques en cas d'urgència.

  • Esborrament de la petjada digital: Ens encarreguem de la gestió final de la vida digital amb l'esborrament de contingut en xarxes socials, arxius al núvol, correus electrònics.

  • Planificació del funeral: La primera asseguradora que t'assessora per definir el comiat que millor et representi: fèretre, discursos, flors, tipus de cerimònia, enterrament o incineració, persones a les quals avisar, donació d'òrgans, testament, etc. d'una forma segura, privada i accessible i modificable totes les vegades que vulguis. A més a més, també podràs redactar i editar el teu testament en línia des d'on vulguis i quan vulguis.

  • Serveis de salut: Contractant un mòdul extra tindràs cobertura dental amb neteja bucodental gratuïta, consultes mèdiques virtuals il·limitades i assistència integral per a mascotes. 

Si vols que un assessor te n'informi amb més detall i que t'ajudi a finalitzar la contractació de la pòlissa de decessos, emplena el formulari que trobaràs en aquesta pàgina.

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV