Sol·licita informació sense compromís

Emplena el formulari següent per rebre tota la informació i el preu de les assegurances dentals.


Volem que somriguis i, per això, t'oferim assegurances dentals per a l'atenció de la teva boca amb tractaments d'última generació.

Protegim i cuidem la teva salut bucodental amb el prestigi i la qualitat dels nostres tractaments d'última generació. Podràs fer ús de l'assegurança des del primer dia, sense declaració de salut, ni preexistències, ni diferències per edat. A més de contractar-la en un clic, de manera 100% en línia.

  • Totes les especialitats incloses: odontologia general, odontopediatria, ortodòncia, odontologia quirúrgica, implants, radiologia, diagnòstic dental i urgències.

  • Serveis dentals GRATIS! Accedeix a nombrosos tractaments dentals de manera gratuïta: revisions, radiografies, neteges, obturacions, etc.

  • Tractaments amb descompte: Estalvia fins a un 40% en la resta de tractaments: estètica, facetes dentals de porcellana, emblanquiments, ortodòncia, implantologia, tractaments de l'apnea del son, fèrules per a bruxisme, etc.

  • Cobertura per accident dental: Si afecta més de tres peces, et reemborsem les despeses del tractament (màxim: 6.000 euros)

  • Línies mèdiques telefòniques: Metge 24 h i 8 línies específiques, inclosa psicoemocional, pediàtrica o de l'embaràs.

  • Contractació ràpida en un clic: Ràpid i senzill! Contracta DKV Dentisalud de manera 100% en línia.

DKV Dentisalud és l'assegurança dental més completa, que t'ofereix dues modalitats diferents que es diferencien en el nombre de tractaments gratuïts i en el descompte de la resta d'especialitats.

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV