Cobertures per a acompanyants en l'assegurança mèdica de viatge

Quan marxem de vacances, en l'últim que pensem és què ens pugui passar un incident i hàgim de recórrer a la nostra pòlissa d'assegurança de salut perquè cobreixi totes les nostres necessitats mèdiques
 

Per evitar qualsevol tipus de sobresalt durant els nostres dies de descans, és aconsellable, abans d'iniciar el viatge, que mirem bé les cobertures de la nostra assegurança de salut que ens ofereix en els viatges a l'estranger, ja que, depenent del país de destinació, pot ser que les cobertures variïn. 

Una vegada comprovades les condicions generals i particulars de la nostra assegurança de salut, ja tindrem una imatge general de com actuar en cas d'un possible incident durant la nostra estada a l'estranger. 
 

Sempre que revisem les esmentades cobertures de la nostra assegurança de salut, centrem la nostra atenció en el possible afectat de l'incident, quin tipus de problemes de salut estan coberts, a què hospitals podem anar, si els medicaments que ens prescrigui el professional mèdic estan coberts o si el trasllat o la repatriació del malalt porten un sobrecost.
 

Cobertura del viatge de l'acompanyant

En definitiva, posem el focus en el malalt i deixem de banda els acompanyants, que són una peça fonamental en aquests casos, ja que són els que s'ocuparan de gestionar tota la burocràcia que aquest tipus d'incidents porten incorporada. 

A més, quan tenim un problema de salut, i molt més si aquest episodi ens passa fora del nostre país, sentir-nos acompanyats per una persona de la nostra confiança farà que tot el procés es faci de manera que el pacient només es trobi centrat en la seva recuperació i deixi als seus acompanyants els assumptes que es derivin del funcionament de la nostra cobertura mèdica amb relació al sistema sanitari del país on som. 
 

En les cobertures que ens ofereixen les companyies d'assegurances mèdiques, hi ha la possibilitat que el nostre acompanyant es mantingui al nostre costat durant tot el procés en el cas de patir un contratemps mèdic. Aquestes cobertures inclouen les despeses d'allotjament si l'hospitalització ha de ser superior a un dia o de desplaçament en cas que després de l'hospitalització sigui necessari un trasllat al país d'origen.
 

Acudir a la teva companyia d'assegurances

Sabent totes aquestes necessitats, podem seleccionar les cobertures adequades per al tipus de viatge que farem i viatjar totalment protegits davant de qualsevol imprevist.  

L'ideal en aquests casos és que anem directament a la nostra companyia d'assegurances per informar-nos de la disponibilitat d'aquest tipus de cobertures i del suplement que haurem de pagar per estar coberts durant el viatge. A vegades, les companyies d'assegurances ens permeten contractar una determinada cobertura per un temps limitat, en aquest cas, pel temps en què som a l'estranger.

Contractació telefònica

Calcula i contracta ara la teva assegurança

Truca’ns sense compromís al 876 14 70 77

aplicació Quiero cuidarme Más

Baixa la nostra app Quiero cuidarme Más!

 

  • Videoconsultes amb especialistes i xat mèdic les 24 h

  • Demana cita amb múltiples centres mèdics sense haver de trucar per telèfon o anar-hi presencialment.

  • Rep, emmagatzema i comparteix els teus documents de salut.

  • Totes les teves receptes electròniques sense haver d'anar a la consulta.

  • Petició de proves analítiques a la teva carpeta de salut.

  • Tingues cura de la teva ment amb el servei de psicologia en línia i eines per gestionar les teves emocions.

  • Coach de salut per deixar de fumar, perdre pes o controlar l'embaràs, entre d'altres.

Necessites ajuda?

Si estàs pensant a contractar una assegurança i tens dubtes, els resolem de la manera que tu triïs.

Demana cita a la teva oficina més pròxima, truca per telèfon, sol·licita una trucada o contracta en línia.

Visita el teu agent més pròxim

Visita el teu agent més pròxim

Truca'ns

Truca'ns

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV