Com contractar una assegurança

Contractació en línia
 

Quan ja t'has decidit a contractar una assegurança de salut, el pas següent és conèixer l'oferta d'assegurances de les companyies i decantar-te per la que més et convingui

Com que l'oferta és molt canviant, i una foto fixa del sector de les assegurances de salut avui dia pot quedar-se obsoleta al cap d'uns dies, ens centrarem en els diversos canals a través dels quals pots obtenir la informació actualitzada per decantar-te per un producte o un altre.
 

Sucursal o delegació

Totes les companyies d'assegurances tenen oficines en què atendran tots els dubtes i les consultes que tinguis i t'aconsellaran el tipus de pòlissa que millor s'adapta a les teves necessitats individuals o familiars.

Actualment, en un món digitalitzat com el nostre, potser t'has acostumat a contractar tots els serveis en línia, però anar físicament a una oficina o delegació de la companyia d'assegurances t'ofereix una proximitat i un tracte personal que, en temes relacionats amb la teva salut o la dels teus éssers estimats, ofereix un plus.
 

En cas que finalment et decideixis per aquesta modalitat, tingues en compte que hauràs de visitar les oficines de totes les companyies d'assegurances amb les quals estiguis interessat a contractar per informar-te sobre els productes que ofereixen.
 

web

Una manera senzilla i sense haver de moure't d'una sucursal a una altra que et permet tenir tota la informació en un sol clic és visitar les pàgines web de les companyies i, en cas que algun producte et convenci, contractar-lo directament en la mateixa acció.

Moltes de les companyies ofereixen descomptes si la contractació es fa utilitzant aquest canal. Els baixos costos de manteniment del web fan que es pugui aplicar una determinada rebaixa al preu final.
 

Mitjancers

L'assegurança de salut, igual que qualsevol altra assegurança que contractes durant la teva vida, és un producte més del mercat, igual que poden ser-ho els llibres o les camises. Normalment, els productes esmentats, els llibres i les camises, no els comprem directament al fabricant, sinó que anem a una botiga, un intermediari.
 

En el cas de les assegurances, també hi ha intermediaris que ens poden ajudar a contractar la millor assegurança per a les nostres necessitats.
 

Hi ha dos tipus de mediadors, depenent de si treballen per a una sola companyia o per a diverses:

  • Corredors: persona física o jurídica que treballa per a diverses companyies, té un títol i una autorització prèvia de la Dirección General de Seguros i està obligat per llei a oferir productes d'un mínim de tres companyies diferents.

  • Agents exclusius: Com el mateix nom indica, treballen en exclusiva per a una sola companyia.

Ambdós es comprometen a oferir informació veraç i suficient, i continuen sent una de les opcions preferides pels futurs clients per l'atenció personalitzada que ofereixen.

Calcula la teva assegurança de quadre mèdic

Busques una assegurança de salut i no saps quina s'adapta a les teves necessitats? Compara les diferents modalitats segons les cobertures incloses en cada assegurança mèdica.

El teu codi postal ha de tenir cinc dígits
Emplena el teu telèfon. Recorda que ha de constar de 9 xifres. Per exemple, "123 456 789"
Eliminar assegurat Afegir assegurat
Accepta perquè et remetem informació sobre productes del Grup DKV Seguros (fins i tot per via electrònica). Consulta política de privadesa
Contractació telefònica

Calcula i contracta ara la teva assegurança

Truca’ns sense compromís al 876 14 70 77

Gestions per telèfon
Metge DKV les 24 h

Assessorament mèdic telefònic

Videoconsultes i xat amb especialistes
Videoconsultes i xat amb especialistes

A través de l'app Quiero cuidarme Más, siguis on siguis

Cobertura dental
Cobertura dental

Totes les nostres assegurances de salut inclouen servei dental sense cost addicional

Quadre mèdic
Quadre mèdic ampli

Més de 40.000 professionals mèdics i 1.000 centres sanitaris sense llistes d'espera

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV