Comparador d'assegurances

El comparador d'assegurances t'ajuda a contractar l'opció de pòlissa d'assegurances que s'adapta més bé a les teves necessitats i a estalviar diners i temps en el procés de cerca i contractació.

Calcula la teva assegurança de salut amb la nostra calculadora

 

Si estàs pensant a contractar una assegurança de salut o has de renovar la teva pòlissa aviat, una eina molt útil que hauries d'utilitzar és un comparador d'assegurances. En la majoria dels casos, a l'hora de contractar una assegurança de salut la característica a la qual prestem més atenció és el preu.

Posar tota la nostra atenció en el preu de l'assegurança és un gran error. Amb una prima d'assegurança barata, podem descobrir que tindrem una cobertura mínima davant de qualsevol contratemps que puguem tenir. Això, a la llarga, causarà una despesa més elevada per obtenir el resultat que creiem satisfactori.


Cerca personalitzada d'assegurances

Els comparadors d'assegurances ens ofereixen la possibilitat de personalitzar la nostra cerca d'una assegurança de salut, de cotxe o de protecció de la llar i obtenir el resultat que s'ajusta més bé a les nostres necessitats, ja que podem marcar o desmarcar les cobertures que volem que inclogui l'assegurança. 

A més de la possibilitat de personalitzar la cerca, el comparador d'assegurances, com el seu nom indica, contraposa les característiques de cada pòlissa perquè puguis veure, d'una ullada, què ofereix cada companyia i quines tenen les millors condicions tant pel que fa al preu com a la cobertura. 


Amb la quantitat de companyies d'assegurances que hi ha avui dia, si decidíssim comparar pel nostre compte tots els serveis que té cadascuna per poder decantar-nos per una assegurança o una altra, trigaríem una eternitat i el resultat segurament no seria del tot correcte, ja que potser no acabaríem veient totes les solucions disponibles en el mercat. 

Un altre dels avantatges que ens ofereix l'ús d'un comparador d'assegurances és que, en la majoria dels casos, ens ofereixen la possibilitat de contactar directament amb la companyia o companyies per les quals ens decantem sense haver de sortir del web del comparador. D'aquesta manera, tenim tota la informació desglossada de la pòlissa escollida per poder parlar amb l'interlocutor de la companyia d'assegurances. 


Com funciona un comparador d'assegurances 

El funcionament dels comparadors d'assegurances és molt senzill i intuïtiu. Per començar amb el procés, se't demanaran una sèrie de dades per identificar-te i crear un perfil d'usuari. A partir d'aquí, el comparador d'assegurances ens desglossa una sèrie d'opcions on podrem marcar o desmarcar el tipus de cobertura que ens interessa en el cas de les assegurances mèdiques, o el que volem tenir cobert en el cas de les assegurances d'habitatge.
 

Un cop triades les cobertures i les característiques de la pòlissa d'assegurança que volem, l'algoritme del comparador d'assegurances fa la seva feina i ens ofereix el resultat amb la millor opció, i al costat, un enllaç directe per posar-nos en contacte amb la companyia que comercialitza la pòlissa d'assegurança escollida. 

Finalment, moltes companyies d'assegurança ofereixen descomptes per contractar una pòlissa per internet, atès que d'aquesta manera s'estalvien costos, per la qual cosa l'ús dels comparadors d'assegurances, a més d'ajudar-nos a trobar l'opció que s'adequa més bé a les nostres necessitats, ens ofereix el millor preu possible. 


L'opció del corredor d'assegurances

Si ets una persona que encara valores el tracte personal en aquest tipus de contractacions, tenir una persona que t'orienti i que et pugui resoldre els dubtes de manera presencial, la teva millor opció és contractar els serveis d'un corredor d'assegurances.
 

El corredor d'assegurances és una persona física o jurídica que intervé com a mediador en la contractació d'assegurances privades, independent d'una entitat concreta en el sector. Com que no està vinculat a cap de particular, es compromet a oferir informació imparcial i assessorament sobre les diferents ofertes del mercat. 

Contractació telefònica

Calcula i contracta ara la teva assegurança

Truca’ns sense compromís al 876 14 70 77

Gestions per telèfon
Metge DKV les 24 h

Assessorament mèdic telefònic

Videoconsultes i xat amb especialistes
Videoconsultes i xat amb especialistes

A través de l'app Quiero cuidarme Más, siguis on siguis

Cobertura dental
Cobertura dental

Totes les nostres assegurances de salut inclouen servei dental sense cost addicional

Quadre mèdic
Quadre mèdic ampli

Més de 40.000 professionals mèdics i 1.000 centres sanitaris sense llistes d'espera

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV