Condicions particulars de les assegurances

A l'hora de contractar una assegurança de salut, un punt important del qual dependrà el preu final de la pòlissa és el que fa referència a les condicions particulars
 

Les condicions particulars de les assegurances fan referència a les característiques personals de cada assegurat que poden fer variar el cost final de la pòlissa i les cobertures que s'exclouran del contracte d'assegurança de salut.

Tant les condicions generals com les condicions particulars recullen els drets i les obligacions tant de la companyia asseguradora cap a l'assegurat com de l'assegurat cap a la companyia d'assegurances.
 

El document que inclou les condicions particulars es lliurarà al client juntament amb la resta de la documentació rellevant perquè la signi abans de formalitzar el contracte.
 

Annex de condicions particulars 

A les condicions particulars quedaran reflectits aspectes estipulats en la contractació de l'assegurança, i poden recollir tots els condicionants de la pòlissa d'assegurances que afecten de manera individual aquest client en particular, des de les condicions en què ha contractat certes cobertures fins a aspectes de la formalització del contracte d'assegurança i de validesa
 

Qualsevol punt de l'assegurança de salut contractat quedarà supeditat a l'annex del contracte que incorpori les condicions particulars, que, com hem esmentat amb anterioritat, és el document que estipula els requisits amb els quals s'oferirà cada cobertura contractada.  
 

A diferència del document de condicions generals, que és igual per a cada client que contracta l'assegurança de salut, el document que recull les condicions particulars varia depenent de cada client i de les seves necessitats o estat de salut.
 

Per tot això, hem de tenir en compte aquestes condicions particulars a l'hora de contractar una assegurança i informar-nos amb profunditat dels condicionants que se'n deriven per saber perfectament les nostres cobertures en el moment que ens calgui utilitzar els serveis de la nostra companyia d'assegurances.

Calcula la teva assegurança de quadre mèdic

Busques una assegurança de salut i no saps quina s'adapta a les teves necessitats? Compara les diferents modalitats segons les cobertures incloses en cada assegurança mèdica.

El teu codi postal ha de tenir cinc dígits
Emplena el teu telèfon. Recorda que ha de constar de 9 xifres. Per exemple, "123 456 789"
Eliminar assegurat Afegir assegurat
Accepta perquè et remetem informació sobre productes del Grup DKV Seguros (fins i tot per via electrònica). Consulta política de privadesa
6 + 7 =
Resolgui aquest simple problema matemàtic i escrigui la solució; per exemple: Per a 1 + 3, escrigui 4.
Contractació telefònica

Calcula i contracta ara la teva assegurança

Truca’ns sense compromís al 876 14 70 77

Gestions per telèfon
Metge DKV les 24 h

Assessorament mèdic telefònic

Videoconsultes i xat amb especialistes
Videoconsultes i xat amb especialistes

A través de l'app Quiero cuidarme Más, siguis on siguis

Cobertura dental
Cobertura dental

Totes les nostres assegurances de salut inclouen servei dental sense cost addicional

Quadre mèdic
Quadre mèdic ampli

Més de 40.000 professionals mèdics i 1.000 centres sanitaris sense llistes d'espera

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV