Contractar una assegurança en línia

Si estàs pensant a contractar una assegurança, tens diversos mitjans pels quals fer-ho, de manera presencial, per telèfon o, la que acostuma a ser més habitual, en línia.


El que fa uns anys hauria semblat una mica de ciència-ficció, avui és una realitat cada vegada més utilitzada. L'ús de les noves tecnologies per a la contractació de serveis, entre els quals contractar una assegurança en línia. De manera senzilla, pots entrar a tots els webs de les companyies d'assegurances on cercar tota la informació referent a les pòlisses d'assegurança que ofereixen i comparar àgilment les característiques de cadascuna.
 

A més, actualment hi ha pàgines que poden fer la feina de comparar les característiques de cada pòlissa per tu. Aquests webs es coneixen com a cercadors o comparadors d'assegurances i t'ofereixen la possibilitat de fer una cerca personalitzada d'una assegurança de salut que incorpori les cobertures que consideres imprescindibles per a les teves necessitats. 
 

Avantatges de contractar una assegurança en línia

Un dels avantatges principals que comporta contractar una assegurança en línia és l'estalvi de diners en el pagament de la prima. Si et decideixes a contractar una assegurança en línia, hi ha ofertes exclusives per a aquest canal de comercialització. També en línia tens la possibilitat de descobrir noves companyies d'assegurances que només operen a través d'aquest canal. L'estalvi de costos que es deriven de fer servir les noves tecnologies repercuteix directament en el cost final de la pòlissa de l'assegurança.
 

Un altre dels avantatges dels quals ens podem beneficiar si contractem una assegurança en línia és l'estalvi de temps. Com que no ens hem de desplaçar físicament a una oficina, no perdrem temps, i n'estalviarem, ja que quan ens decantem per contractar en línia, evitarem les pesades trucades telefòniques d'agents intentant convèncer-nos de contractar la pòlissa amb una determinada companyia.
 

Finalment, l'accés al web de la companyia d'assegurances el pots fer les 24 hores del dia i, per tant, ets tu el que decideixes quan accedir-hi i contractar el producte, cosa que et facilita els tràmits i l'estalvi de temps. La contractació de l'assegurança en línia es fa emplenant un formulari, pràctica que també et facilita l'estalvi de temps.

Calcula la teva assegurança mèdica

Accedeix a la nostra calculadora per comparar les diferents assegurances de quadre mèdic, les seves modalitats i les seves cobertures i tria la que millor s'adapti a les teves necessitats i forma de vida.

El teu codi postal ha de tenir cinc dígits
Emplena el teu telèfon. Recorda que ha de constar de 9 xifres. Per exemple, "123 456 789"
Eliminar assegurat Afegir assegurat
Accepta perquè et remetem informació sobre productes del Grup DKV Seguros (fins i tot per via electrònica). Consulta política de privadesa
3 + 3 =
Resolgui aquest simple problema matemàtic i escrigui la solució; per exemple: Per a 1 + 3, escrigui 4.
Contractació telefònica

Calcula i contracta ara la teva assegurança

Truca’ns sense compromís al 876 14 70 77

Gestions per telèfon
Metge DKV les 24 h

Assessorament mèdic telefònic

Videoconsultes i xat amb especialistes
Videoconsultes i xat amb especialistes

A través de l'app Quiero cuidarme Más, siguis on siguis

Cobertura dental
Cobertura dental

Totes les nostres assegurances de salut inclouen servei dental sense cost addicional

Quadre mèdic
Quadre mèdic ampli

Més de 40.000 professionals mèdics i 1.000 centres sanitaris sense llistes d'espera

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV