Els viatges solen ser una de les opcions preferides per ocupar el nostre temps lliure. De la mateixa manera que som un referent en turisme de cara als visitants, els espanyols també viatgem cada cop més i les nostres destinacions principals són els països europeus.

Una de les coses que més valorem en viatjar és la facilitat que ofereix pertànyer a la Unió Europea, cosa que ens evita, entre moltes altres coses, el canvi de moneda i el trànsit transfronterer, amb tots els destorbs burocràtics que això comporta (sol·licitud de visats, ús del passaport…).
 

Altres avantatges de pertànyer al selecte club dels països membres de la Unió Europea és poder sol·licitar la targeta sanitària europea.

Una cosa que podria arruïnar les nostres vacances és qualsevol contratemps que afecti la nostra salut. Per això és imprescindible que cada vegada que viatgem, sigui quina sigui la destinació, portem una cobertura sanitària adequada. Si la nostra destinació està dins la Unió Europea (Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Xipre, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Malta, els Països Baixos, Polònia, Portugal, el Regne Unit, la República Txeca, Romania i Suècia) o dins l'Espai Econòmic Europeu (Islàndia, Liechtenstein, Noruega) o si viatgem a Suïssa, tenim a la nostra disposició la possibilitat de sol·licitar la targeta sanitària europea.
 

La targeta sanitària europea ens equipara, en els nostres viatges temporals, a qualsevol assegurat del nostre país de destinació. Per tant, en cas de contratemps mèdic, podrem anar al metge com si fóssim un ciutadà més, obtenint els mateixos drets i deures que la resta de residents.

Hi ha diversos mètodes per poder obtenir una targeta sanitària europea. La podrem sol·licitar a través d'internet utilitzant la seu electrònica de la Seguretat Social o personalment apropant-nos a qualsevol centre d'atenció i informació de la Seguretat Social.
 

La targeta sanitària europea la rebrem, en un termini no superior a 10 dies, a l'adreça que indiquem durant el procés de sol·licitud o, si no, a l'adreça que consti a les bases de dades de la Seguretat Social.
 

La validesa del document està expressada a la targeta i aquesta no es pot utilitzar per fer un tractament específic en un estat diferent del de residència, ni com a cobertura sanitària en cas de trasllat de residència des d'un país a un altre dins la Unió Europea.

Gestions per telèfon
Metge DKV les 24 h

Assessorament mèdic telefònic

Videoconsultes i xat amb especialistes
Videoconsultes i xat amb especialistes

A través de l'app Quiero cuidarme Más, siguis on siguis

Cobertura dental
Cobertura dental

Totes les nostres assegurances de salut inclouen servei dental sense cost addicional

Quadre mèdic
Quadre mèdic ampli

Més de 40.000 professionals mèdics i 1.000 centres sanitaris sense llistes d'espera