Durada de l'assegurança de salut amb assistència en viatge

Si estem preparant un viatge a l'estranger, hi ha diversos temes que hem de tenir en compte

Depenent de la durada del viatge i del destí, la nostra màxima preocupació pot ser l'elecció de la roba que hem de ficar a la maleta o els llocs i monuments que tenim previst visitar.

A tot això, hi hauríem de sumar una circumstància que pot arruïnar el millor dels plans: la possibilitat de tenir un accident fora de les nostres fronteres.
 

Assegurança de salut amb assistència en viatge

La contractació d'una assegurança mèdica que ens cobreixi qualsevol contratemps en el nostre viatge és un tema prou important per dedicar-hi el temps necessari per poder viatjar amb la ment centrada en el que realment importa en qualsevol viatge: viure l'experiència sense ensurts.

Si actualment ja tens contractada una assegurança de salut amb alguna companyia, el primer que has de fer és informar-te de la cobertura a l'estranger que tens inclosa en la teva pòlissa.

Probablement, la cobertura és mínima i l'assegurat té la possibilitat d'ampliar-la incorporant determinats tipus de cobertura que faran que l'import a pagar en la prima augmenti.
 

Durada de l'assistència en viatge en l'assegurança de salut

Un dels apartats als quals hem de parar molta atenció és la durada d'aquesta cobertura. En la majoria dels casos, però potser no en el teu, aquesta durada es prolonga a tres mesos. Això és una dada general; moltes altres assegurances només cobreixen els primers 30 dies o menys temps.

En principi això no hauria de preocupar-te perquè, com t'he comentat amb anterioritat, tot aquest tipus de cobertures es poden modificar en la teva assegurança de salut amb el requisit d'un pagament superior de prima.

El millor consell en aquests casos sempre és acudir a la font, en aquest cas la teva assegurança mèdica, per obtenir una informació àmplia i veraç.

Calcula la teva assegurança de quadre mèdic

Busques una assegurança de salut i no saps quina s'adapta a les teves necessitats? Compara les diferents modalitats segons les cobertures incloses en cada assegurança mèdica.

El teu codi postal ha de tenir cinc dígits
Emplena el teu telèfon. Recorda que ha de constar de 9 xifres. Per exemple, "123 456 789"
Eliminar assegurat Afegir assegurat
Accepta perquè et remetem informació sobre productes del Grup DKV Seguros (fins i tot per via electrònica). Consulta política de privadesa
Contractació telefònica

Calcula i contracta ara la teva assegurança

Truca’ns sense compromís al 876 14 70 77

Gestions per telèfon
Metge DKV les 24 h

Assessorament mèdic telefònic

Videoconsultes i xat amb especialistes
Videoconsultes i xat amb especialistes

A través de l'app Quiero cuidarme Más, siguis on siguis

Cobertura dental
Cobertura dental

Totes les nostres assegurances de salut inclouen servei dental sense cost addicional

Quadre mèdic
Quadre mèdic ampli

Més de 40.000 professionals mèdics i 1.000 centres sanitaris sense llistes d'espera

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV