El valor de les cobertures en un viatge a l'estranger

Quan marxem de viatge, a més de tenir preparades les maletes, saber a quina hora surt el vol i tenir un lloc reservat per a la nostra estada a la destinació, una cosa que ens ha de preocupar i que evitarà possibles ensurts en cas d'accident és la contractació d'una assegurança.
 

D'entre totes les cobertures que podem incloure en la nostra assegurança mèdica, hi ha un apartat que hem de tenir en compte sobretot si som aficionats al turisme internacional: el de l'assistència mèdica a l'estranger.
 

En moltes assegurances, aquesta cobertura s'hi inclou en la seva mínima expressió, per la qual cosa dependrà de nosaltres ampliar-la i incorporar allò que ens sembli important en cas de contratemps fora de les nostres fronteres.
 

Una de les cobertures principals en què s'han de fixar els assegurats en contractar una assegurança destinada a cobrir una determinada estada a l'estranger és la de despeses mèdiques. El límit monetari d'aquestes despeses mèdiques és un dels factors principals que poden encarir una pòlissa, per la qual cosa cal estudiar a fons cada cas.
 

Moltes asseguradores ofereixen l'opció d'ampliar les despeses mèdiques a canvi d'un increment en el preu de la pòlissa.
 

Hi ha una classificació de despeses mèdiques, per la qual cosa, encara que la teva pòlissa d'assegurança inclogui despeses mèdiques a l'estranger, hauràs de comprovar a quines es refereix, ja que, per exemple, hi ha despeses mèdiques quirúrgiques, farmacèutiques, d'hospitalització… Per tant, pot ser que tinguis les despeses mèdiques farmacèutiques incloses, però no les d'hospitalització, i potser en el teu cas és més important tenir incloses les segones, que no pas les primeres.
 

De la mateixa manera que l'elecció de la destinació del teu viatge és una qüestió molt personal, la cobertura de la teva assegurança pel que fa a les despeses mèdiques de l'assistència a l'estranger també ho és. Per això, t'aconsellem que meditis la decisió i que et posis en contacte amb la teva asseguradora per poder decidir quin tipus de cobertura s'ajusta millor a les teves necessitats viatgeres.

Gestions per telèfon
Metge DKV les 24 h

Assessorament mèdic telefònic

Videoconsultes i xat amb especialistes
Videoconsultes i xat amb especialistes

A través de l'app Quiero cuidarme Más, siguis on siguis

Cobertura dental
Cobertura dental

Totes les nostres assegurances de salut inclouen servei dental sense cost addicional

Quadre mèdic
Quadre mèdic ampli

Més de 40.000 professionals mèdics i 1.000 centres sanitaris sense llistes d'espera