Inseminació artificial

Un dels desitjos de moltes parelles és, en un moment donat, arribar a ser pares. Però de vegades, aquest desig no arriba a produir-se de manera natural per problemes de fertilitat en un o ambdós membres de la parella


Segons estudis sobre la natalitat fets a Espanya, entre el 10% i el 20% de les parelles tenen problemes per tenir descendència. El costat positiu és que, gràcies als avenços aconseguits en aquesta matèria mèdica, cada cop s'aconsegueixen tractaments de fertilitat més eficaços i menys invasius. Entre aquests hi ha la inseminació artificial.

Factors com l'edat, l'estil de vida i les alteracions en el funcionament dels òrgans reproductius són els principals problemes amb què es troben les parelles a l'hora de concebre. Les tècniques actuals de reproducció assistida han aconseguit que la majoria d'aquests problemes es puguin superar i les parelles facin realitat el somni de tenir fills.  

Si la parella té contractada una assegurança mèdica i es planteja acudir a un especialista en reproducció assistida, cal que s'informin si la pòlissa els cobreix una part o la totalitat del tractament de fertilitat o si, per contra, han de contractar una cobertura específica o un sobrecost addicional en el cas de sol·licitar aquest tipus de tractament. 


Cobertura de tractaments de fertilitat

Cada cop més, les companyies s'estan adonant que la societat ha canviat i que les parelles són pares a una edat cada vegada més madura, amb el que això comporta (problemes d'infertilitat i problemes durant tot el període de gestació), i que els tractaments de reproducció assistida, com la inseminació artificial, estan cada vegada més presents. Per això, moltes companyies han començat a incloure aquesta cobertura en la pòlissa; depenent de la companyia, la cobertura inclourà determinades proves i un nombre d'intents. 


Perquè la pòlissa inclogui aquest tipus de tractaments de manera gratuïta, s'acostumen a demanar uns determinats requisits a la parella que es planteja el tractament. Encara que aquests requisits poden variar d'una assegurança a una altra, en la majoria dels casos serà imprescindible, per poder obtenir-lo, que ambdós membres de la parella tinguin una pòlissa contractada amb la companyia i un període de carència, requisits que en principi semblen obvis, i un cop complerts aquests requisits, n'hi ha d'altres d'índole mèdica que també caldrà complir, com el fet que ambdós membres no tinguin una edat superior als 40 anys, que no s'hagin sotmès a tractaments com una lligadura de trompes o una vasectomia o que no tinguin descendència prèvia

Com s'ha pogut constatar, sotmetre's a un tractament de fertilitat augmenta les possibilitats de quedar-se embarassada. Per tant, el fet que aquests tractaments estiguin inclosos en la pòlissa de l'assegurança de salut serà un element important per decidir-se a l'hora de contractar una pòlissa amb una companyia o una altra. 

Contractació telefònica

Calcula i contracta ara la teva assegurança

Truca’ns sense compromís al 876 14 70 77

Calcula la teva assegurança mèdica

Accedeix a la nostra calculadora d'assegurances de quadre mèdic i compara les cobertures i els serveis de cadascuna, per triar la teva assegurança segons les teves necessitats i les de la teva família.

El teu codi postal ha de tenir cinc dígits
Emplena el teu telèfon. Recorda que ha de constar de 9 xifres. Per exemple, "123 456 789"
Eliminar assegurat Afegir assegurat
Accepta perquè et remetem informació sobre productes del Grup DKV Seguros (fins i tot per via electrònica). Consulta política de privadesa
14 + 0 =
Resolgui aquest simple problema matemàtic i escrigui la solució; per exemple: Per a 1 + 3, escrigui 4.
Fertilitat

Tractaments de fertilitat i reproducció assistida

La reproducció assistida o fecundació artificial consisteix en el conjunt de tècniques que faciliten o substitueixen els processos naturals de reproducció. Té com a propòsit aconseguir fer realitat el somni de tenir una família, amb les tècniques més encertades i amb els riscos més baixos.

Gestions per telèfon
Metge DKV les 24 h

Assessorament mèdic telefònic

Videoconsultes i xat amb especialistes
Videoconsultes i xat amb especialistes

A través de l'app Quiero cuidarme Más, siguis on siguis

Cobertura dental
Cobertura dental

Totes les nostres assegurances de salut inclouen servei dental sense cost addicional

Quadre mèdic
Quadre mèdic ampli

Més de 40.000 professionals mèdics i 1.000 centres sanitaris sense llistes d'espera

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV