Medicaments de l'assegurança mèdica de viatge

Una situació comuna durant qualsevol viatge a l'estranger és tenir maldecap o qualsevol altre dolor de poca importància i necessitar un medicament que ens n'elimini les molèsties
 

Encara que els principis actius són els mateixos en tots els països, la denominació dels medicaments és diferent, i això afegeix dificultat per poder comprar-los en els establiments establerts per fer-ho. 

A la dificultad que algunas personas pueden encontrarse para comunicarse en otro idioma se une el desconocimiento de la nomenclatura de los medicamentos que necesitamos para paliar nuestro dolor, ya que son términos muy específicos.
 

Una de les mesures que podem prendre per intentar evitar aquest tipus de circumstàncies és ser previsors abans de viatjar a qualsevol país estranger i organitzar una petita farmaciola amb els medicaments que es fan servir més habitualment i que cobreixin un ampli espectre de les malalties més comunes.
 

Medicaments essencials en el viatge

En aquesta farmaciola haurem d'incloure, entre d'altres, aquests medicaments: 

  • Antitèrmics i analgèsics com ara el paracetamol i l'ibuprofèn. 

  • Medicaments per tallar una possible diarrea i remeis per a la ràpida rehidratació. A més, caldrà considerar incloure-hi medicaments relacionats a altres patologies comunes que afecten l'estómac, com l'acidesa, gasos, gastritis… 

  • Repel·lent per als mosquits per evitar possibles picades que ens inoculin malalties contagioses.

  • Crema de protecció solar

  • Medicaments contra el mareig

  • L'indispensable per a petites cures: benes, esparadrap, tiretes, iode… 

En cas que utilitzem l'avió com a mitjà de transport en el desplaçament a l'estranger, també haurem d'obtenir informació de la política que tingui la companyia aèria respecte al transport de medicaments. El primer que cal saber és podrem portar en cabina la farmaciola de medicaments, si hauran d'anar en el seu recipient original o es permet el trasllat de medicaments solts i si cal tenir la recepta d'un metge col·legiat en què s'indiqui amb claredat la necessitat prendre els medicaments pautats. 
 

En el cas de tenir contractada una pòlissa d'assegurança privada que ens cobreixi la despesa de medicaments, en el cas de necessitat durant l'estada a l'estranger, haurem d'informar-nos de com adquirir els medicaments en el punt de destinació i si caldrà avançar-ne el pagament amb el posterior reemborsament per part de la companyia d'assegurances o els requisits necessaris per al pagament directe per part de la companyia. 

Contractació telefònica

Calcula i contracta ara la teva assegurança

Truca’ns sense compromís al 876 14 70 77

aplicació Quiero cuidarme Más

Baixa la nostra app Quiero cuidarme Más!
 

Si tens un dubte de salut, podràs xatejar o parlar amb un metge les 24 h del dia els 7 dies de la setmana, o tenir una videoconsulta amb un metge especialista sense sortir de casa. Podràs enviar i rebre imatges i documents com ara analítiques o informes, i a més podràs demanar cita en un dels nostres centres i tenir-ho tot en una única agenda. A més, incorporem "cuida la teva ment", un servei d'orientació psicològica a través de xat amb eines per millorar la teva salut mental. Tots els serveis de salut en una única app!

Gestions per telèfon
Metge DKV les 24 h

Assessorament mèdic telefònic

Videoconsultes i xat amb especialistes
Videoconsultes i xat amb especialistes

A través de l'app Quiero cuidarme Más, siguis on siguis

Cobertura dental
Cobertura dental

Totes les nostres assegurances de salut inclouen servei dental sense cost addicional

Quadre mèdic
Quadre mèdic ampli

Més de 40.000 professionals mèdics i 1.000 centres sanitaris sense llistes d'espera

Ets client DKV

Truca'ns al

976 506 000

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

976 768 999

No ets client DKV