Medicaments i viatge a l'estranger

Quan ens desplacem a l'estranger, tant si és per un viatge de feina o de vacances amb la família, hem de fer-ho amb la seguretat que estem coberts amb una assegurança de salut davant de possibles imprevistos
 

Encara que el nostre país pot presumir d'un bon sistema de sanitat pública, cada vegada són més les persones que es decideixen a contractar una assegurança privada. Entre els avantatges de les assegurances privades hi ha principalment el temps d'espera inferior tant a l'hora de fer proves diagnòstiques com per a operacions o consulta amb un especialista. D'altra banda, el principal desavantatge de les assegurances mèdiques privades davant la sanitat pública és el grau de cobertura dels fàrmacs. 
 

En cas que un metge del sector privat ens recepti un medicament, en anar-lo a buscar a la farmàcia, caldrà abonar la totalitat de la factura. En canvi, en el sistema nacional de salut, la cobertura dels medicaments varia depenent del tipus de recepta que ens prescriguin. 
 

En cas que viatgem a l'estranger, el primer que hem de fer en cas de tenir una assegurança de salut contractada és saber quin tipus de cobertures tenim fora de l'Estat espanyol. És molt probable que algunes cobertures de les quals gaudim en el nostre dia a dia quedin anul·lades mentre estiguem de viatge a altres països. 
 

Cobertura de farmàcia en les assegurances de salut

Quan parlem de cobertura de farmàcia en una assegurança de salut privada ens referim, en la majoria dels casos, a un servei que s'haurà de pagar a part, ja que no acostuma a estar inclòs dins de la pòlissa que contractem. 

Aquesta cobertura dependrà de cada assegurança de salut. En determinats casos hi ha cobertures que van des del 50% a, fins i tot, el 80% de les despeses de farmàcia. Caldrà revisar en cada cas, a més del percentatge de cobertura, els límits d'aquesta cobertura i quin tipus de medicació s'hi inclou. 
 

Una altra de les característiques d'aquest tipus de cobertura de farmàcia a les assegurances de salut és la carència. En algunes assegurances mèdiques privades hi ha una carència per poder gaudir de la cobertura de farmàcia. 
 

El període de carència fa referència al temps que ha de transcórrer des que la pòlissa de l'assegurança de salut entra en vigor fins al moment en què es poden utilitzar determinades cobertures. 

Contractació telefònica

Calcula i contracta ara la teva assegurança

Truca’ns sense compromís al 876 14 70 77

aplicació Quiero cuidarme Más

Baixa la nostra app Quiero cuidarme Más!

 

  • Videoconsultes amb especialistes i xat mèdic les 24 h

  • Demana cita amb múltiples centres mèdics sense haver de trucar per telèfon o anar-hi presencialment.

  • Rep, emmagatzema i comparteix els teus documents de salut.

  • Totes les teves receptes electròniques sense haver d'anar a la consulta.

  • Petició de proves analítiques a la teva carpeta de salut.

  • Tingues cura de la teva ment amb el servei de psicologia en línia i eines per gestionar les teves emocions.

  • Coach de salut per deixar de fumar, perdre pes o controlar l'embaràs, entre d'altres.

Gestions per telèfon
Metge DKV les 24 h

Assessorament mèdic telefònic

Videoconsultes i xat amb especialistes
Videoconsultes i xat amb especialistes

A través de l'app Quiero cuidarme Más, siguis on siguis

Cobertura dental
Cobertura dental

Totes les nostres assegurances de salut inclouen servei dental sense cost addicional

Quadre mèdic
Quadre mèdic ampli

Més de 40.000 professionals mèdics i 1.000 centres sanitaris sense llistes d'espera

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV