Medicina regenerativa

La medicina regenerativa és aquella que engloba totes les teràpies que s'usen en la regeneració dels teixits i la millora de les estructures de l'organisme


Aquest tipus de tractaments permetrà la cura de les malalties sense tractament, la regeneració d'aquells teixits afectats per la vellesa o per traumatismes, la creació d'òrgans per a trasplantaments o la possibilitat de trobar solució a alteracions genètiques. 

Les teràpies més utilitzades en la medicina regenerativa són l'ús del plasma ric en plaquetes i aquelles teràpies que tenen com a protagonista l'ús de les cèl·lules mare. 
 

Què són les teràpies basades en el plasma ric en plaquetes (PRP)? 

La teràpia està basada en la concentració de plaquetes i factors del creixement obtinguts mitjançant la centrifugació de la sang del mateix pacient. 

S'obté la sang del pacient i després de centrifuga per separar els elements i aconseguir el plasma que, posteriorment, s'administrarà a la part del teixit del pacient que cal regenerar. 

Aquesta tècnica de regeneració s'utilitza majoritàriament en medicina estètica.
 

Què són les cèl·lules mare? 

Els tractaments que tenen com a protagonista l'ús de les cèl·lules mare són el futur de la medicina regenerativa. Aquestes cèl·lules són capaces de regenerar els teixits danyats on s'utilitzen.

Les cèl·lules mare són capaces de reproduir-se tantes vegades com calgui, funció que és principal per a la regeneració i el rejoveniment de l'àrea on s'han administrat.
 

L'exemple més clar de l'ús d'aquestes cèl·lules són els trasplantaments de medul·la òssia, en què l'ús d'aquesta teràpia salva la vida dels pacients de leucèmia. 

Juntament amb la teràpia del plasma ric en plaquetes (PRP) i les teràpies en què s'utilitzen les cèl·lules mare, hi ha les teràpies gèniques, en què s'insereix un gen en una cèl·lula per substituir o bloquejar un gen defectuós absent a les cèl·lules. Amb aquest tractament es poden corregir malalties hereditàries o malalties adquirides com el càncer. 

Calcula la teva assegurança mèdica

Accedeix a la nostra calculadora i coneix les nostres assegurances de quadre mèdic perquè puguis comparar les cobertures i els serveis i triar a partir de les teves necessitats i les de la teva família.

El teu codi postal ha de tenir cinc dígits
Emplena el teu telèfon. Recorda que ha de constar de 9 xifres. Per exemple, "123 456 789"
Eliminar assegurat Afegir assegurat
Accepta perquè et remetem informació sobre productes del Grup DKV Seguros (fins i tot per via electrònica). Consulta política de privadesa
1 + 0 =
Resolgui aquest simple problema matemàtic i escrigui la solució; per exemple: Per a 1 + 3, escrigui 4.
Contractació telefònica

Calcula i contracta ara la teva assegurança

Truca’ns sense compromís al 876 14 70 77

Serveis de salut

Coneix el Club de Salud y Bienestar per complementar la teva cobertura sanitària amb serveis addicionals, a preus inferiors a mercat per ser client de DKV.

Gestions per telèfon
Metge DKV les 24 h

Assessorament mèdic telefònic

Videoconsultes i xat amb especialistes
Videoconsultes i xat amb especialistes

A través de l'app Quiero cuidarme Más, siguis on siguis

Cobertura dental
Cobertura dental

Totes les nostres assegurances de salut inclouen servei dental sense cost addicional

Quadre mèdic
Quadre mèdic ampli

Més de 40.000 professionals mèdics i 1.000 centres sanitaris sense llistes d'espera

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV