Repatriació assegurança mèdica

Si en un viatge tens un accident amb conseqüències greus, necessitaràs una repatriació perquè t'atenguin a prop de casa. T'ho cobreix la teva assegurança?


Cada vegada és més comú passar part de les nostres vacances a l'estranger. L'aparició de les companyies aèries de baix cost ens permet fer escapades a altres països de manera senzilla i barata.  

Com en qualsevol desplaçament, podem tenir algun tipus d'accident que requereixi atenció sanitària durant diversos dies i que ens impossibiliti tornar al nostre país. En aquest cas, és molt recomanable que la teva assegurança de salut inclogui una cobertura sobre repatriació

Abans d'iniciar les vacances, i més quan la destinació és un país estranger, és aconsellable que revisem les cobertures de la nostra assegurança de salut per comprovar en quins centres ens poden donar assistència i si, com hem esmentat al paràgraf anterior, inclouen la cobertura de repatriació
 

Quina assistència pot donar-me la meva cobertura de repatriació?

Quan tenim un accident a l'estranger, un dels desitjos del pacient afectat és poder tornar a casa com més aviat millor. Si el contratemps que hem patit ens obliga a una hospitalització de diversos dies, i la durada del tractament s'allarga, les despeses ocasionades poden ser elevades i serà convenient tenir la possibilitat de desplaçar-te al teu país per poder prosseguir la cura en un centre de confiança a prop de casa teva. Això només serà possible si la teva assegurança de salut inclou la cobertura de repatriació.
 

La cobertura de repatriació inclourà uns serveis o d'altres, depenent de l'assegurança de salut que tinguis contractada. En la majoria dels casos, aquest tipus de cobertures ens ofereix el servei de desplaçament a l'aeroport des del lloc de l'accident, el viatge de tornada al nostre lloc d'origen i, finalment, el desplaçament des de l'aeroport de destí fins a l'hospital en cas de malaltia o fins al tanatori en cas de defunció.
 

En alguns casos, la cobertura de repatriació a l'assegurança mèdica cobrirà també les despeses de desplaçament d'un acompanyant del prenedor de l'assegurança.
 

Causes de repatriació en l'assegurança mèdica

Hi ha dos grans motius de repatriació, i hi pot haver diferències en la cobertura de l'un a l'altre: 

Per defunció: si el difunt és l'assegurat, es cobreixen totes les despeses derivades del trasllat del cos al seu país de residència i, a més, algunes companyies també cobreixen les despeses de desplaçament d'un acompanyant. Si calgués fer el tràmit de reconeixement del cadàver, la companyia cobrirà les despeses de desplaçament d'un familiar al lloc on ha ocorregut el sinistre i les posteriors despeses de repatriació tant del cos com de l'acompanyant.
 

Per malaltia: Malgrat que en la majoria dels casos la repatriació se sol·licita en cas de defunció, es pot donar el cas que l'assegurat emmalalteixi i necessiti una repatriació urgent per motius sanitaris. En aquest cas, la companyia asseguradora es farà càrrec de totes les despeses del desplaçament del malalt i d'un dels acompanyants al país de residència o al país on determini l'assegurat que vol rebre l'assistència mèdica. En determinats casos, caldrà fer servir un avió ambulància per traslladar el pacient. 

Calcula la teva assegurança mèdica

Accedeix a la nostra calculadora per comparar les diferents assegurances de quadre mèdic, les seves modalitats i les seves cobertures i tria la que millor s'adapti a les teves necessitats i forma de vida.

El teu codi postal ha de tenir cinc dígits
Emplena el teu telèfon. Recorda que ha de constar de 9 xifres. Per exemple, "123 456 789"
Eliminar assegurat Afegir assegurat
Accepta perquè et remetem informació sobre productes del Grup DKV Seguros (fins i tot per via electrònica). Consulta política de privadesa
Contractació telefònica

Calcula i contracta ara la teva assegurança

Truca’ns sense compromís al 876 14 70 77

Videotrucada amb Quiero cuidarme Más

Servei de telemedicina

Siguis on siguis, contacta amb un metge a través de xat, trucada o videotrucada.

Gestions per telèfon
Metge DKV les 24 h

Assessorament mèdic telefònic

Videoconsultes i xat amb especialistes
Videoconsultes i xat amb especialistes

A través de l'app Quiero cuidarme Más, siguis on siguis

Cobertura dental
Cobertura dental

Totes les nostres assegurances de salut inclouen servei dental sense cost addicional

Quadre mèdic
Quadre mèdic ampli

Més de 40.000 professionals mèdics i 1.000 centres sanitaris sense llistes d'espera

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV