Assegurança de decessos

El assegurança de decessos és una pòlissa de prestació de serveis. És a dir, cobreix principalment l'organització, gestió i execució del servei funerari en ocórrer la defunció de qualsevol persona assegurada, així com el cost d'aquesta prestació.  

El cost queda delimitat per un capital assegurat, equivalent al cost previst per atendre el servei contractat, segons els pressupostos acordats per la companyia amb empreses funeràries concertades.

Aquests costos varien amb el pas del temps; per aquest motiu, cada any s'han de revisar i actualitzar els capitals de les pòlisses, si cal. La revaloració anual automàtica dels capitals contribueix a que les pòlisses romanguin actualitzades.
 

A més, l'assegurança de decessos cobreix les despeses de trasllat o repatriació, ja sigui perquè la persona ha mort en un lloc diferent del de residència o bé perquè la família vol traslladar el cos a qualsevol altre punt d'Espanya (i, en el nostre cas, també a qualsevol altre punt del món quan es tracti de residents estrangers).
 

L'assegurança de decessos també ofereix diverses assistències als assegurats o beneficiaris (assistència psicològica per al dol, assessoria jurídica, serveis de gestoria, elaboració del testament, esborrament digital, assistència en viatge…) i altres garanties de contractació opcional, com a assegurança d'accidents, hospitalització, cobertura dental, serveis mèdics franquiciats, etc.

Assegurança de decessos DKV

Busques una assegurança de decessos amb les millors cobertures i serveis?

Truca’ns sense compromís al 876 14 70 77 Perquè un expert t’informi i t’ajudi en el procés.

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV