Com calcular el meu capital de continent i contingut?

Per calcular el valor del continent i poder calcular el preu de l'assegurança et demanarem: tipus d'habitatge, qualitat, metres quadrats construïts i província.
 

El capital se subscriurà per la totalitat de l'habitatge (inclosa la quota part de la copropietat, si l'habitatge pertany a una comunitat en règim de propietat horitzontal).
 

Pel que fa al valor del contingut, DKV EcoHogar té en compte la indemnització de valor a nou tal com es defineix a les condicions generals. Però per a això cal que l'assegurat (ja que és la seva pròpia valoració subjectiva) estableixi amb l'ajuda del seu mediador, o a la mateixa sucursal, uns capitals suficients i adequats per reposar la totalitat dels béns del seu habitatge, en cas de sinistre, inclosos el mobiliari fix de cuina i bany.
 

Com que els mobles fixos de cuina i bany formen part del contingut, per a un pis de tipus mitjà, que sigui l'habitatge habitual i habitin tres o quatre persones, aconsellem assegurar-ne el contingut amb un capital d'entre 25.000 i 30.000 euros, com a mínim.

DKV Ecohogar

Busques una assegurança de la llar amb les millors cobertures i serveis?

Truca’ns sense compromís al 933 782 692 Perquè un expert t’informi i t’ajudi en el procés.

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV