Globality YouGenio

Globality YouGenio® World

Assegurança per a expatriats

Assegurança de salut internacional per a particulars que viatgin més de tres mesos

go

Globality YouGenio® World

Perquè et sentis protegit amb YouGenio® World. Centra't en els teus plans en un nou país i aprofita al màxim el teu temps vivint aquesta experiència fora del teu país d'origen sense preocupar-te per la cobertura de salut.

Assistència personalitzada en un món globalitzat

La salut és la base per tenir una vida plena, especialment quan es viu fora de la zona de confort. La teva família i tu us mereixeu una assegurança que us ofereixi el millor servei.

Quadre mèdic
Xarxa mèdica internacional

Oferim accés a una xarxa de proveïdors mèdics per a tractaments hospitalaris i ambulatoris amb pagament directe i/o emissió de garantia de pagament a tot el món.

Videoconsultes i xat amb especialistes
Centres de serveis 24/7

Cada regió s'atén mitjançant un centre d'atenció a l'assegurat local per garantir la millor assistència sanitària i el servei adaptat a les regulacions locals en qualsevol moment.

WhatsApp
Eines digitals

Utilitza el portal d'assegurat personalitzat o l'aplicació «My Globality App» per facilitar i agilitzar encara més la tramitació de sol·licituds de reemborsament.

Condicions i compromís
Disponible en cinc idiomes

Tots els documents i fullets, tots els formularis i serveis i tots els portals en línia de Globality Health estan disponibles en cinc idiomes.

Modalitats Globality YouGenio World

Quan necessitàvem Globality, van ser al nostre costat i van assumir totes les despeses relacionades amb la intervenció quirúrgica de la meva dona, que s'ha fet en un hospital privat, sense cap problema. Recomano molt aquesta assegurança mèdica.

Rainer D., Xipre
Cobertura mundial de primera categoria
Àmplia assistència global

Estic satisfet amb la relació qualitat-preu, afortunadament en el temps que he tingut la pòlissa gairebé no l'he hagut d'utilitzar.

Manuel P.D.d.R., Xile

Si busques una assegurança de salut vivint a l'estranger

Per què triar Globality YouGenio®?

Perquè et sentis com a casa, vagis on vagis

Globality YouGenio World ofereix diferents modalitats de producte que s'adapten a les teves necessitats. Els centres de serveis ofereixen un nivell d'assistència in situ de primera qualitat.

Àmplia assistència global

Facilitem la uniformitat dels processos perquè tots els clients internacionals tinguin el mateix nivell de servei.

El teu portal d'assegurat personalitzat

Oferim un nivell d'atenció al client íntegre. Des d'ajudar-te a trobar la millor modalitat d'assegurança per a tu i la teva família fins a la nostra xarxa d'assistència mundial, Globality Health et presta cobertura allà on vagis.

Contractació telefònica

Sol·licita informació i contracta ara la teva assegurança

Truca’ns sense compromís al 933 782 692 Tenim una solució personalitzada per a tu. Vols parlar amb un consultor expert en assegurances per a expatriats?

Modalitats

Globality YouGenio® World inclou quatre modalitats d'assegurança per garantir que disposis de l'abast de l'assegurança que necessites:

  • L'última incorporació a la nostra gamma de modalitats de pòlissa Globality YouGenio® World Essential inclou exclusivament el tractament hospitalari de malalties greus per protegir la teva salut i evitar imprevistos en el teu pressupost.

  • Globality YouGenio® World Classic i Globality YouGenio® World Plus inclouen l'assistència hospitalària, ambulatòria i dental a tot el món i ofereixen encara més opcions per adaptar millor la cobertura a les teves necessitats, com per exemple amb franquícies.

  • Globality YouGenio® World Top és la nostra cobertura més completa que amplia fins i tot prestacions, com l'assistència legal i l'emmagatzematge de documents.

Les modalitats difereixen pel que fa al tipus i els límits de prestacions per triar.

Tots els documents i fullets, tots els formularis i serveis i tots els portals en línia de Globality Health estan disponibles en cinc idiomes.

Sobre Globality YouGenio
Globality Health és l'asseguradora internacional dins el Grup MunichRe i ERGO.

Hi ha més de 30 milions d'expatriats a tot el món, i aquesta xifra està en constant creixement. Amb les seves excel·lents prestacions en assegurances mèdiques, Globality Health opera en un entorn summament dinàmic. Nombroses empreses internacionals, però també particulars que desitgen assegurar-se davant una estada prolongada a l'estranger confien en la nostra experiència.

Altres assegurances mèdiques que et poden interessar

DKV Mundisalud

Assegurança per a empleats expatriats

Globality CoGenio®

L'assegurança de salut per a treballadors a l'estranger que ofereix una assistència sanitària amb una excel·lent atenció ambulatòria, hospitalària i dental, així com serveis d'assistència especials.

DKV Top Health

Assegurança de reemborsament

DKV Top Health

Una assegurança de reemborsament de despeses per tenir cura de la teva salut amb què triar lliurement el metge i centre al qual anar. Et reemborsarem el 100% de les despeses totals a Espanya i a l'estranger.

DKV Mundisalud

Assegurança de reemborsament

DKV Mundisalud

Una assegurança de reemborsament de despeses per tenir cura de la teva salut amb què triar lliurement el metge i centre al qual anar. Et reemborsarem entre el 80% i el 90% de les despeses totals.

Volem millorar el que ens envolta! Amb les nostres quatre causes.

Ets dels nostres?

Davant l'obesitat infantil

Accions que lluiten per baixar les xifres de sobrepès en nens i nenes.

Pel planeta

Tenim el segell Cero CO2 d'ECODES. El nostre planeta ens necessita i treballem per protegir-lo i recuperar-lo.

Per la salut de la dona

Ja no volem ser mares, sinó MalesMares, per això llancem #LaHoraDeCuidarse

Per la inclusió

Treballem des de la Fundació DKV Integralia per la integració social i laboral de totes les persones.

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV